روزنامه جوان
1399/02/06
رقیب هراسی، سیاست نخنما شده اصلاحطلبان
سیاست رقیب هراسی و ترسیم دیو و دلبر اصلاحطلبان از جریان مقابل نزد مردم، گویی به یک دستورالعمل ثابت برای فعالان این جریان تبدیل شده است؛ سیاستی که برای روزهای بی کارنامه و عملکرد غیرقابل دفاع آنها، جایگزین خوبی بهحساب میآید.این جریان از سال ۹۲ تاکنون با همین سیاست دروغین مهمترین مناصب کشور در دو قوه مجریه و مقننه را در اختیار داشت، اکنون که کارنامهای برای ارائه ندارد، میگوید، اگر حمایت ما از روحانی نبود، یک تندرو اصولگرا بر کرسی ریاست جمهوری مینشست و ....
احمد شیرزاد، عضو فراکسیون افراطیون اصلاحطلب در مجلس ششم در مصاحبه با روزنامه شرق در مقام توجیه حمایت از دولت روحانی برآمده و گفته است: «اگر منصفانه قضاوت کنیم، سیاست ائتلافی اصلاحطلبان با آقای روحانی شکست نخورد. شاید اکنون که در اوج بحرانها قرار داریم، چیزی جز انتقاد به آقای روحانی و اصلاحطلبانی که از او حمایت کردند به ذهنمان نرسد، اما پس از این دولت و در شرایطی که از این بحرانها دور شده باشیم، میتوانیم داوری دقیقتری انجام دهیم. واقعیت این است که سیاست اصلاحطلبان در سالهای ۹۲ و ۹۶ هم خودشان و هم روحانی و هم مردم را منتفع کرد زیرا اگر روحانی رئیسجمهور نمیشد، یک نیروی تندرو اصولگرا بر کرسی ریاستجمهوری مینشست و معلوم نبود متعاقب سیاستهای چنان فردی در تمام این سالها چه بر سر ایران میآمد. هنر یک جبهه سیاسی بازی با ممکنات است نه غرقشدن در آرزوها؛ پس اگر اصلاحطلبان در سال ۱۴۰۰ بازهم سیاست ائتلاف را در پیش بگیرند، چندان عجیب نخواهد بود.»
شیرزاد باوجود اذعان به پایگاه ضعیف اجتماعی اصلاحطلبان و نارضایتی مردم از کارنامه دولت، باز هم از همان ترفند نخنما و تکراری «رقیب هراسی» و به عبارتی، «لولوتراشی از رقیب» استفاده کرده است.
عبدالله ناصری، مشاور رئیس دولت اصلاحات و عضو شورای سیاستگذاری اصلاحطلبان البته نگاه متفاوتی نسبت به شیرزاد و طیف مشارکتیها به دولت روحانی دارد. او با انتقاد از عملکرد دولت گفته است: «توجه داشته باشید که دولت روحانی در سالهای قبل خیلی مسائل کم اهمیتتر از کرونا را هم نتوانست مدیریت کند... من معتقدم انتظار مدیریت این شرایط از آقای روحانی اساساً انتظاری واهی است زیرا او مدتهاست که به طور جدی نشان داده هیچ برنامهای ندارد و دچار روزمرگی شدید است... حتماً ارزیابی جامعه مدنی در سال آینده از عملکرد روحانی و دولت به مراتب منفیتر و سیاهتر از قبل خواهد بود... البته اگر آقای روحانی این وزرای ضعیف و نالایق را از دور خود کنار بزند و یکسری آدمهای باتجربه را برای مدیریت کرونا روی کار آورد، در همین شرایط تحریم و با همین محدودیت منابع هم میتوان تصمیمات خوبی گرفت». غلامحسین کرباسچی، دبیرکل حزب کارگزاران در اظهارنظری مشابه گفته بود: «بحران مدیریت مدیران ناکارآمد در دولت اول آقای روحانی در دولت دوم نیز نمایان شد و مشکلات امروز را به وجود آورد».
سایر اخبار این روزنامه
رقیب هراسی، سیاست نخنما شده اصلاحطلبان
فرمان «باید قوی شویم» دریافت شد
یک شلیک با چند پیام روشن
«سکینه واعظی» به ۶ شهید خود پیوست
سایه سنگین کرونا بر پایانبندی «نون. خ»
توافق الکاظمی با حزب الله عراق برای پیگیری پرونده ترور سردار سلیمانی
تجزیهطلبان: چرا نتوان امریکا را به ۱۵ کشور تقسیم کرد؟!
سرزمینهای اشغالی زیر ذره بین ماهوارهای ایران
دروغ بلای جان فوتبال ایران
آغاز توزیع ۵ /۳ میلیون بسته معیشتی در قالب رزمایش کمک مؤمنانه در ۱۴ استان ایران
تعویق المپیک به ضرر ما شد، چون مدیریت ما دقیقه نودی است!
اوردوز بازار غذا!
منحنی کرونا در ایران بر محور بیم و امید است