چشم‌انداز روشنی برای‌کاندیداتوری زنان وجود ندارد

چهارمین نشست مشترک شورای مرکزی حزب جوانان ایران اسلامی با دبیران استانی این حزب، با حضور زهرا شجاعی دبیر کل مجمع زنان اصلاح طلب به صورت مجازی برگزار شد.
به گزارش ایسنا، زهرا شجاعی در این نشست مجازی ضمن تقدیر از عملکرد حزب جوانان ایران اسلامی در طی سال‌ها فعالیت سیاسی و اصلاح طلبانه گفت: برگزاری جلسات هفتگی و بررسی راهبردهای جریان اصلاحات در راستای عبور از وضعیت ناپایدار و بحران‌های موجود این روزها و انتخابات ۱۴۰۰ نشان از احساس مسئولیت و دغدغه بخشی از بدنه جریان اصلاحات دارد.
وی افزود: امروز نه تنها اصلاح طلبان بلکه اصولگرایان نیز ضرورت اصلاح را قبول دارند و صرفا اختلاف بر سر فرآیند و مکانیزم است که می‌توان به یک همدلی مناسب در این زمینه رسید.
دبیرکل مجمع زنان اصلاح طلب در ادامه به بررسی راهبردهای جریان اصلاحات برای ادامه راه پرداخت و گفت: قبل از آنکه بخواهیم مانیفستی برای جریان اصلاحات در کشور تدوین کنیم باید به صورت جدی به آسیب شناسی تحزب و اصلاح طلبی در ایران بپردازیم و چرایی برخی ناکارآمدی و شکست‌ها را مورد تجزیه و تحلیل کارشناسانه قرار دهیم.


وی افزود: عملکرد مسئولین نظام و فقدان برنامه و استراتژی هدفمند موجب شده تا مردم نگاه خوبی به احزاب نداشته باشند و خود را صرفا سیاهی لشگر ایام انتخابات بدانند. همچنین ظهور افراد فرصت طلب در بدنه جریان اصلاح طلبی در طی سالیان گذشته خود به آفتی تبدیل شده که می‌تواند مانع از تحقق آرمان‌ها و دستیابی به گفتمان اصیل اصلاح طلبی مدنظر سید محمد خاتمی پدر معنوی اصلاح‌طلبان شود.
زهرا شجاعی کسب قدرت را هدف اصلی اصلاح طلبان از حضور در عرصه سیاسی ندانست و خدمت به مردم و بهبود شرایط را آرمان اصلی اصلاح‌طلبان ذکر کرد و گفت: بی شک جریان اصلاحات نیاز به یک بازنگری در نقشه راه و آرمان‌های خود دارد و از این رو باید با برنامه ریزی‌های تخصصی در رابطه با مسائل مختلف کشور و بر اساس نیازهای روز جامعه و خصوصا نسل جدید مانیفست خود را تهیه و در اختیار بدنه این جریان 
قرار دهد.
وی افزود: ما می‌توانیم در برنامه‌های خود آموزش و کادرسازی تشکیلاتی ،تدوین سیاست‌های عمومی و رصد کردن فعالیت‌های حاکمان در قالب کابینه سایه را قرار داده ودر آینده بهره مندی‌های سیاسی و اجتماعی بیشتری را بدست آوریم.
دبیرکل مجمع زنان اصلاح طلب در پایان این نشست و در پاسخ به سوالی در رابطه با بحث کاندیداتوری زنان و تعریف رجال سیاسی در انتخابات ریاست جمهوری گفت: این سناریو شاید بتواند عاملی در جهت افزایش مشارکت مردم در انتخابات سال آینده شود اما قطعا چشم انداز روشنی برای ما نیست،چرا که شورای نگهبان باید رسما تفسیر خود را از کلمه رجال اعلام کند تا شائبه نگاه ابزاری به زنان برطرف شود.