اسرائیل و پرونده‌سازی علیه رژیم‌های عرب

یک ضرب‌المثل عربی قدیمی می‌گوید تاجر یهودی هر گاه با ورشکستگی مواجه می‌شود دفترهای کهنه و قدیمی بده بستان‌های خود را بازگشایی می‌کند.
این ضرب المثل بی ارتباط با شرایط امروز عادی سازی رابطه بین رژیم‌های مرتجع عرب با اسرائیل نیست زیرا این رژیم که با بحران اقتصادی مواجه شده مدعی است که کشورهای عربی ۲۰۰ میلیارد دلار به یهودیان بدهکار هستند. ایدی کوهین مشاور سیاسی بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی اخیرا در گفت‌وگو با یک شبکه عبری زبان مدعی شد که کشورهای عربی باید غرامت اخراج یهودیان از خاک خود را پرداخت کنند.
کوهین که به عنوان سخنگوی رسمی بخش ارتباطات عربی رژیم صهیونیستی تلقی می‌شود ادعا کرد که دولت‌های عربی طی ۷۰ سال اخیر اموال یهودیان را مصادره کرده و آنان را از کشورهای خود اخراج کرده‌اند.
وی مدعی شد که حجم اموال مصادره شده یهودیان بدون محاسبه ارزش افزوده به ۲۰۰ میلیارد دلار بالغ می‌شود که اسرائیل درصدد طرح شکوائیه‌هایی علیه کشورهای عربی در محاکم بین‌المللی است.


این مقام صهیونیستی که سخنان و اظهارنظرهای جنجالی وی در صدر اخبار رسانه‌های کشورهای منطقه و جهان قرار دارد مدعی شده که اسرائیل پرونده‌های کاملی از لیست اموال یهودیان مصادره شده را تهیه کرده و به زودی آنها را به دادگاه بین‌المللی لاهه تسلیم خواهد کرد.
 برخی یهودیان «میرزاحی» در اراضی اشغالی نیز مدعی شدند که بخش‌های مهمی از اراضی مدینه متعلق به اجداد آنان است و عربستان باید اراضی یهودیان بنی قریظه، بنی نضیر و بنی قینقاع که در صدر اسلام در اطراف مدینه می‌زیستند به نوادگان آنان باز پس دهد.
این تیره از یهودیان که از شرق و عمدتا از کشورهای عربی به اراضی اشغالی مهاجرت کرده‌اند در انتظار عادی سازی رابطه بین رژیم صهیونیستی و عربستان هستند تا موضوع مصادره اراضی نیاکان خود را در سطح سازمان‌های بین‌المللی مطرح کنند.
تجربه ثابت کرده که صهیونیست‌ها همواره با هر کشوری که رابطه برقرار می‌کنند طلبکارانه مدعی می‌شوند که یک حقوق تاریخی در چنین کشورهایی دارند.
در مصر و زمانی که صهیونیست‌ها از دو منطقه مصری شرم الشیخ و العریش عقب نشینی کردند مبلغ ۳۰ میلیارد دلار از دولت انور سادات رئیس جمهوری وقت مصر بابت تاسیساتی که در شرم الشیخ ایجاد کرده بودند، دریافت کردند.
ارتش رژیم صهیونیستی در سال ۱۹۶۷ و در جنگ ۶ روزه این دو منطقه را اشغال و چندین کازینو برای جذب گردشگر احداث کرد و پس از دو دهه و به موجب قرارداد کمپ دیوید این دو منطقه را در اختیار دولت مصر قرار دادند.
همین موضوع در مورد آلمان نیز اتفاق افتاد و صهیونیست‌ها  با این ادعا که هیتلر در جنگ دوم جهانی اموال یهودیان را مصادره کرد غرامت کلانی از دولت‌های آلمان دریافت کردند.
اکنون نوبت کشورهای عربی فرا رسیده و صهیونیست‌ها مدعی هستند که این کشورها اموال شهروندان یهودی را مصادره و آنان را اخراج کردند و با ارفاقی که صورت می‌گیرد، کشورهای عربی باید ۲۰۰ میلیارد دلار به رژیم صهیونیستی پرداخت کنند!
این ادعاها باید برای رژیم‌های مرتجع عربی که بدون توجه به طبیعت زیاده خواهی صهیونیست‌ها با این رژیم رابطه بر قرار می‌کنند، یک هشدار جدی تلقی می‌شود.
پیامدهای قانونی این گونه ادعاهای حقوقی برای کشورهای عربی، سنگین و پرهزینه خواهد بود زیرا سازمان‌های بین‌المللی که چنین پرونده‌های حقوقی را مورد بررسی قرار می‌دهند تحت سلطه لابی صهیونیستی قرار دارند.
یکی از خطرات احتمالی مترتب بر عادی سازی رابطه بین امارات و رژیم صهیونیستی  این است که ابوظبی ممکن است برخی جزایر موجود در خلیج فارس را در اجاره اسرائیل قرار دهد که در این صورت خطر بالقوه ای برای امنیت دریانوردی در خلیج فارس خواهد بود. اتفاقی که در مورد دو جزیره تیران و صنافیر نیز روی داد و طی آن عربستان این دو جزیره را از مصر خریداری کرد و قرار است پس از عادی سازی رابطه بین تل آویو و ریاض به صورتی مشترک بین رژیم‌های سعودی و اسرائیل اداره شوند. دو جزیره استراتژیک تیران و صنافیر که جمعا ۱۱۳ کیلومتر مربع مساحت دارند، خلیج عقبه را به دریای سرخ متصل می‌کنند. این دو جزیره در جنگ ژوئن ۱۹۶۷ توسط اسرائیل اشغال و درجنگ رمضان سال ۱۹۷۳ بین مصر و اسرائیل مجددا توسط ارتش مصر آزاد شدند.  ژنرال عبدالفتاح السیسی رئیس جمهوری مصر در سال ۲۰۱۶ با دریافت مبلغ ۱۶میلیارد دلار از عربستان این دو جزیره را به این کشور فروخت و قرار است رژیم آل سعود با همکاری رژیم صهیونیستی تجهیزات مشترک نظامی احداث کند.
منبع: خبرآنلاین