هزار و ۱۵ میلیارد تومان تسهیلات، بدون ردپای امامی!

سرویس جامعه جوان آنلاین: یازدهمین دادگاه امامی هم فرصتی دیگر برای دفاعیات متهم ردیف اول بود. امامی باز هم در این جلسه به تناقض‌گویی پرداخت و یکبار پیام‌های تلفنی را قبول کرد و جایی دیگر آن‌ها را جعلی خواند. نماینده دادستان هم راز اینکه چرا امامی جزو بدهکاران بانکی نبود را افشا کرد. امامی تمام هزار و ۱۵ میلیارد تومان تسهیلات خود را در پوشش شرکت‌های بی‌بضاعت و تهاتر‌های ظالمانه دریافت کرده و در نتیجه اسمی از او در میان نبود. قهرمانی پرونده امامی را چنان سیاه دانست که تنها افتخار امامی را همان رب‌فروشی عنوان کرد. در پایان این دادگاه هم غندالی، رئیس سابق صندوق ذخیره فرهنگیان و متهم ردیف سوم در دفاع از خود افشا کرد که سال ۹۲ قرار بود وزیر آموزش پرورش شود!

یازدهمین جلسه رسیدگی به اتهامات امامی و دیگر متهمان هم‌پرونده‌ای وی، روز گذشته به ریاست قاضی مسعودی مقام برگزار شد.
راجع به پیام‌ها و تلگرام‌ها حرف زدم


در ابتدای جلسه دادگاه متهم امامی در جایگاه قرار گرفت و در ادامه دفاعیاتش گفت: «جز شهادت یک نفر که معلوم نیست کیست و چند پیام تلگرام ساختگی، در بخش شرکت‌های کارتن‌خواب هیچ سند مالی در دادسرا ارائه نشده و آنچه ارائه شده صرفاً اظهارات دیگران است.»
قاضی مسعودی‌مقام هم پاسخ داد: «مستنداتی از سوی دادسرا ارائه شده‌است، شما می‌توانید با ارائه مستندات نسبت به مستندات ارائه‌شده از سوی دادسرا پاسخ دهید؛ خانم شامانی برخی از پیام‌ها و مراودات تلگرامی را تأیید کردند.»
امامی هم گفت: «من همه آن‌ها را تأیید می‌کنم. تا هنوز آقای قهرمانی به من نگفته که انتفاع بنده از ۵۰۰ میلیارد ضمانتنامه اخذ‌شده از بانک چه بوده؛ مثلاً بگوید در دبی فلان ویلا را خریده‌ام؛ بگویم که من در نوروز ۹۳ از همسر سابقم خانم پیراسته جدا شدم و از آن زمان به بعد هم وی را ندیدم، اما در دادگاه به نقل از خانم پیراسته گفتند که امامی در سفر به دبی کیف طلا به غندالی می‌داد.»
وی افزود: «من راجع به پیامک‌ها و تلگرام‌ها مستندات و حرف‌هایی دارم که شاید به ریز گفتنش برای دادگاه جذاب نباشد. هیچ‌کدام از پیامک‌ها و تاریخ آن‌ها که در کیفرخواست قید شده مقرون به واقعیت نیست. یعنی پیامک بوده‌است، اما به لحاظ تاریخی با وقایع رخ داده قابل انطباق نیست. اگر در شرکت‌های خودم با بانک به تعبیر آقای قهرمانی تهاتر ظالمانه صورت گرفته، خب هر وقت هم شما می‌گفتید همیشه حاضر بودیم تا این تهاتر ظالمانه بررسی شود.»
۲۴ میلیارد در حساب تیم رسانه‌ای امامی
امامی با بیان اینکه هیچ‌وقت نبوده چه در ایران باشم و چه در خارج، در دسترس آقای قهرمانی نباشم، گفت: «آقای قهرمانی می‌توانست همه این پیامک‌ها را جلوی من بگذارد و بگوید فلانی را تو در بانک منصوب کردی یا فلانی را تو عزل کردی تا ضمانتنامه بگیری؛ بحث من در مورد استحاله‌شدن ادعاهاست. اظهارات خانم پیراسته را خودش نوشته و امضا کرده‌است یا نوشته‌اند و او امضا کرده‌است. از نگاه مردم ما مجرم هستیم، اما حداقل‌ها را در دادگاه رعایت کنیم.»
قاضی هم خطاب به وی گفت: «شما دفاع ماهیتی انجام دهید؛ تکرار مکررات در همه جلسات دادگاه از سوی شما عنوان شده‌است، هر جلسه هم که این موضوع را تکرار کنید فایده ندارد. آیا شما در ضمانت‌نامه‌ها مداخله داشتید یا نه؟»
امامی هم پاسخ داد: «نه نداشتم، همچنین در انتصابات و عزل‌ها هم هیچ نقشی نداشتم، اما چند مدرک را ارائه می‌دهم؛ آقای قهرمانی در دو یا سه جلسه قبل گفت که ۲۴ میلیارد سپرده آزاد شده بانک سرمایه به حساب تیم رسانه‌ای امامی و آقای لواسانی رفته‌است، اما باید بگویم که این عدد ۳۴ میلیون تومان بود که هشت دقیقه در حساب آقای کمالی بود و فامیل آقای لواسانی است.»
ماجرای مهمانی شبانه امامی
این متهم ادامه داد: «مهمانی شبانه‌ای که آقای قهرمانی گفت در بام نیاوران بوده، در خانه من برگزار شد نه در بام نیاوران و تاریخ آن مهمانی ۱۸ اسفند ۹۴ بود که دوستان به مناسبت سفرم به امریکا به خانه من آمده‌بودند. در آن مهمانی یک گریمور سینما و چند تن از بازیگران نیز بودند؛ حاجیان و غندالی هم سر یک میز نشستند و من اصلاً دور میز غندالی و حاجیان نبودم!»
در ادامه جلسه دادگاه، نماینده دادستان هم گفت: «امامی گفت نماینده دادستان وی را تحقیر کرده است، اتفاقاً هم اگر افتخاری برای آقای امامی باشد همان رب‌فروشی هست و حقارت نیز دست کردن در جیب مردم و بیت‌المال است. جالب است که امامی در تمام بخش‌های دفاعش اسمی از زاهدی نمی‌آورد، در حالی که زاهدی محور فساد در بانک سرمایه بوده‌است و در شرکت پوششی تجارت قشم عضو هیئت‌مدیره شرکت امامی بوده است.»
رسول قهرمانی درباره موضوع پیامک‌ها اظهار داشت: «پیگیری این پیامک‌ها در اختیار ما نبود و بر اساس اختیارات قاضی ویژه که در آن زمان دادستان وقت تهران بوده انجام شده و بدون اینکه ما اقدامی داشته‌باشیم توسط ایشان به مهم‌ترین بخش وزارت اطلاعات ارجاع داده‌می‌شود و آن‌ها گزارشی را تهیه می‌کنند. ما از این گزارش استفاده کردیم و در این باره ما هیچ‌گونه دخالتی نداشتیم.»
به نام کارتن‌خواب‌ها به کام امامی
در ادامه این جلسه دادگاه نماینده دادستان سندی را ارائه کرد که بر اساس آن شرکت پترو پرشیا از یک تبعه هندی توسط امامی خریداری شده‌است، اما امامی که قبلاً این شرکت را جزو شرکت‌های خود اعلام کرده‌بود، گفته بود این شرکت برای من نیست.
نماینده دادستان افزود: «آقای امامی می‌گوید که من در لیست بدهکاران بانک مرکزی نبوده‌ام؛ بله درست می‌گوید، اما چه اتفاقی افتاده‌است؟ امامی هزار و ۱۵ میلیارد تسهیلات مجرمانه اخذ کرده و در اخذ این تسهیلات در پشت پرده بوده‌است. از این هزار و ۱۵ میلیارد، ۵۰۹ میلیارد به اسم شرکت‌های کارتن‌خواب بود؛ خب طبیعتاً در اینجا اسم امامی در لیست بدهکاران بانک مرکزی درج نمی‌شود، چون امامی پشت پرده است. یا اینکه ۳۰۱ میلیارد دیگر هم بابت بدهی‌های امامی در چهار شرکت وی بوده که م ملک لواسان امامی که ۶۰ میلیارد ارزش داشت با کارشناسی صوری تهاتر می‌کنند! یا اینکه امامی ۱۱۲ میلیارد از صندوق ذخیره فرهنگیان دریافت کرده که زیر نظر بانک مرکزی نیست.»
در پایان جلسه دادگاه هم غندالی در جایگاه قرار گرفت و گفت: «من برای تصدی وزارت آموزش و پرورش سه شرط برای آقای روحانی مطرح کردم که نپذیرفت و در نتیجه آقای فانی وزیر شد. من در بانک سرمایه هیچ اقدامی و هیچ امضایی نکردم؛ یک نفر را بیاورید که من به او دستور داده‌باشم که به امامی تسهیلات بدهد. سفر‌هایی که رفتم هم جرم نیست.»
در نهایت قاضی مسعودی مقام ادامه جلسه را به زمانی دیگر موکول کرد.