روزنامه شرق
1399/08/29
ارز فرهاد و عرض احمد!
نماینده مجلس علیه اسطوره استقلال ارز فرهاد و عرض احمد! فرهاد مجیدی فکرش را هم نمیکرد چند ماه بعد از داستانی که در استقلال برایش ساختند و با خیانت به او و مجموعهاش تلاش کردند آندره آ استراماچونی، مرد ایتالیایی را به جایش بنشانند، جایی به غیر از فوتبال نامش به اندازه همان روزها سر زبان بیفتد؛ فصل پیش، سرمربی وقت استقلال تیمش را مهیای حضور در فینال جام حذفی میکرد که خبر رسید مدیرعامل وقت به ایتالیا رفته تا استراماچونی را برگرداند؛ فرهاد «قهر» پیشه کرد ولی در چشمبههمزدنی برگشت و بعد از شکست در فینال استعفایش را نوشت و رفت؛ هرچند مسئولان وقت استقلال هم میخواستند اینطور القا کنند که او به دلیل شکست در فینال از کار برکنار شده است.مجیدی بعد از آن، یکی، دو بار در صفحات مجازی مطالبی جهت حقانیت خودش در داستان استقلال نوشت و دیگر خبری از او نبود؛ اما حالا بیش از 24 ساعت است که اسمش دوباره مطرح میشود ولی اینبار نه در زمین فوتبال و نه حتی در موردی فوتبالی؛ احمد امیرآبادیفراهانی، نماینده قم و عضو هیئترئیسه مجلس، بهتازگی او را متهم کرده که نامش در فهرست ارزبگیران دولتی آمده، آنهم نه یکبار و دو بار، بلکه 9 بار!
امیرآبادیفراهانی، نماینده اصولگرای مجلس که پیشتر اظهارنظراتش در داستان کرونا حسابی جنجال به پا کرده بود، اینبار نام فرهاد مجیدی را به میان کشیده تا دلیل ردشدن طرح مجلس به یارانه کالا را به زعم خودش روشن کند؛ او دو شب پیش در توییترش نوشت: «پیشنهاد کوپنیشدن کالاهای اساسی برای دسترسی عموم مردم با قیمت مناسب را داشتم که دولت با آن مخالفت کرده است». او در ادامه دلیل این موضوع را اینطور مینویسد: «دلیل این مخالفت هم آن است که ارز ۴۲۰۰ تومانی «مختص افراد خاص» است و اجناس آنهم دست مردم نمیرسد». نماینده قم در مجلس شورای اسلامی در ادامه همان توییت مشخصا از فرهاد مجیدی، بازیکن و سرمربی سابق استقلال، نام میبرد و منظورش از «افراد خاص» را توضیح میدهد. «آقای فرهاد مجیدی فوتبالیست مشهور ۹ بار در لیست تخصیص ارز دولتی بوده است».
صحبتهای جنجالی فراهانی در توییتر در شرایطی مطرح شد که او پیشتر هم در همین شبکه اجتماعی حرفهای تندوتیزی، بهویژه علیه حسن روحانی، رئیسجمهوری، بیان کرده بود؛ همان زمان که روحانی مبدأ کرونا را قم توصیف کرد، این نماینده مجلس، روحانی را به «قمهراسی» متهم کرد و بعد با هشتگ ولنجک، به وضع مالی خوب رئیسجمهور کنایه زد. او آن زمان نوشت: «درست است که قبل از انقلاب وضع مالی خوبی در قم نداشتید ولی حالا که در بهترین جای تهران، بهترین خانه را دارید، خواهشا دست از سر مردم قم بردارید». البته امیرآبادیفراهانی، همان روزها دوباره با اظهارنظری عجیب نامش را سر زبان انداخت که اینبار واکنش به شایعه کروناییشدن و ضدعفونیکردن صندلیاش در مجلس بود: «غلط کردند چنین کاری کردند».
بااینحال، مطرحشدن نام فرهاد مجیدی در توییت جدیدش نهتنها توجه سیاسیها بلکه توجه فوتبالیها را هم متوجه این نماینده مجلس کرد؛ داستان آنقدر سروصدای زیادی در شبکههای مجازی به راه انداخت که با واکنش سریع فرهاد مجیدی مواجه شد. سرمربی سابق استقلال با تهدید به شکایتکردن از این نماینده مجلس نوشت: «هیچوقت در ایران شرکت و فعالیت بازرگانی نداشتهام و تابهحال حتی یکریال هم ارز دولتی نگرفتهام». تکذیب فرهاد مجیدی واکنش سریع نماینده قم در مجلس را به همراه داشت و اینبار او با توییتی دیگر که البته هشتگ شفافیت را به همراه داشت، از شکایت فرهاد مجیدی استقبال کرد و گفت اسناد را به دادگاه ارائه خواهد کرد. او همچنین از فرهاد مجیدی پرسید که بهتر است بگوید دلیل مراجعهاش به دفتر خدمات بازرگانی وزارت صمت به تاریخهای 28 و 31 تیرماه 99 چه بوده است؟ فرهاد مجیدی هم با بیانکردن این جملات که «دروغ میگویند تا وایرال بشوند. آدرس غلط میدهند تا برای اندکی شهرت، مردم را مقابل دزدیها و اختلاسها فریب بدهند»، از دروغپردازیهای رخداده گلایه کرد.
فیلمش موجود است!
این موضوع روز گذشته اما ابعاد تازهتری به خود گرفت و جزئیات بیشتری از آن منتشر شد؛ اگرچه فرهاد مجیدی دیگر واکنشی نسبت به اتهامات مطرحشده نداشت ولی نماینده اصولگرای مجلس در فیلمی که روز گذشته از او در فضای مجازی منتشر شد، گفت درباره همهچیز سند و مدرک دارد. البته که او بدون اشاره به اینکه ابتدا عنوان کرده بود نام فرهاد مجیدی 9 بار در فهرست ارزبگیران آمده است، با تغییر اندک حرفهایش، گفت اسم مجیدی جایی نیامده ولی سند و مدرک دارد که او برای شرکت طرف همکاریاش برای دریافت ارز دولتی مراجعه کرده است. احمد امیرآبادیفراهانی در بخشی از ویدئوی منتشرشده میگوید: «ماه پیش یکی از واردکنندگان کشور گزارشی به بنده داد مبنی بر اینکه «برخی از فوتبالیستهای کشورمان رفتوآمدهایی به وزارت صنعت، معدن و تجارت دارند و ارزهایی را برای شرکتهایی که به نام خودشان نیست، دریافت میکنند. این واردکننده ادعا کرد با یکی از این فوتبالیستها که نامش «فرهاد مجیدی» بوده، درگیر شده است و اعتراض کرده که فوتبالیستها اینجا چه کار میکنند و هرکسی باید به کار خودش در جامعه بپردازد. بنده براساس این گزارش و جهت یافتن صحت و سقم آن، نامهای را به وزارت صمت نوشتم و از این وزارتخانه درخواست کردم که این موضوع را بررسی کند. این نامه در تاریخ دوم مهرماه به وزارت صمت، ارسال و در تاریخ ۱۹ آبان پاسخ آن به بنده ارسال شد مبنی بر اینکه فرهاد مجیدی در تاریخهای ۲۸ و ۳۱ تیرماه به دفتر خدمات بازرگانی وزارت صمت مراجعه کرده و درخواست او به دستور مسئولان این وزارتخانه تأیید و در کارگروه تخصیص ارز مطرح شده است. درنهایت ۹ ثبت سفارش به نام شرکتی که این فوتبالیست پیگیر آن بوده، انجام شده و در لیست تخصیص ارز دولتی قرار گرفته است».
امیرآبادیفراهانی در ادامه از ضبط تصاویر ویدئویی و البته ضبط مکالمات تلفنی در این پرونده هم پرده برمیدارد و میگوید: «ممکن است فرهاد مجیدی مدیرعامل یا عضو هیئتمدیره آن شرکت نباشد اما دوربینهای وزارتخانه صنعت، معدن و تجارت، ورود او را ثبت و ضبط کرده و حتی اسناد تلفنهایی که او در رابطه با این موضوع با مسئولان صحبت کرده، موجود است». امیرآبادیفراهانی همچنین فرهاد مجیدی را به این متهم کرده که درخواست کرده این نماینده مجلس بیخیال این پرونده شود؛ «شخصی که درخواست فرهاد مجیدی را برای ثبت سفارش تحویل گرفته، مشخص است و حتی شب گذشته به بنده پیام داد و گفت «بهتر است که از این موضوع کوتاه بیایید تا ما بیاییم و موضوع را در مجلس حلوفصل کنیم».
فرهاد مجیدی تا زمان نگارش این مطلب، واکنش تازهای نسبت به ادعاهای مطروحه نداشت ولی از آنجا که مصرانه اعتقاد دارد درخواستی برای دریافت ارز نداشته، شاید در آیندهای نزدیک، شفافتر درباره اتفاقات رخداده صحبت کند.
سایر اخبار این روزنامه
۱۴۰۰ بدون ارز دولتی؟
اصلا شما قهرمان تحریم
پشت پرده مجادلات مجلس و دولت چست؟
پیام مشخص ظریف به بایدن
ترامپ، سد راه دموکراسی آمریکایی
دور جدید همکاری ایران و آژانس در نطنز
ادعای طبری داستانسرایی است
نهادهای موازی قانونگذاری خلاف قانون اساسی است؟
ممکن است نامزد ۱۴۰۰ شوم
ارز فرهاد و عرض احمد!
با بایدن چه میکنیم
داود فیرحی و مسئله دولت در ایران
سياوش در برابر كاووس خردورز در برابر نابخرد
کتاب و توسعه اجتماعی