روزنامه شرق
1399/09/09
اعتماد ملی هم با نامزد اختصاصی میآید
حقشناس: اعتماد ملی هم با نامزد اختصاصی میآید در ادامه رویکردهای انتخاباتی احزاب اصلاحطلب حالا محمدجواد حقشناس، از اعضای حزب اعتماد ملی، گفته است حزب متبوعش با نامزد اختصاصی به 1400 ورود میکند. او در گفتوگو با خبرگزاری تسنیم گفته است: «اولا جهانگیری و عارف هر دو از شخصیتهای شناختهشده و بارز اصلاحطلب محسوب میشوند و کاملا طبیعی است که از گزینههای جدی اصلاحطلبان برای ریاستجمهوری باشند؛ هرچند ممکن است درباره میزان رأیآوری و همچنین سطح اجماع بر سر این دو شخصیت در طیف گسترده اصلاحات، اختلافنظر و جای بحث و بررسی باشد. درباره حزب اعتماد ملی، مواضع اعلام خواهد شد و در نشستهای کمیته تعامل دفتر سیاسی حزب به این نتیجه رسیدیم که اعتماد ملی در انتخابات آینده کاندیدای اختصاصی داشته باشد».او ادامه داد: «روند گزینش کاندیدای اختصاصی زمانبر است. قرار است گفتوگوها درون حزب و در بخشهای استانی با تأمل شکل بگیرد؛ درعینحال نامزدها در فضای جریان درون اصلاحات هم روشنتر شوند. البته فضای کلان سیاستگذاری کشور و نگاه حاکمیت به امر انتخابات بسیار حائز اهمیت است؛ درصورتیکه این سیاستها روشن شود، دفتر سیاسی حزب اعتماد ملی وارد شور و مشورت میشود و نتیجه آن را در سطح بعدی ارائه میکند و در نهایت کاندیدای نهایی از میان افرادی که در درون حزب اعلام آمادگی کردند، مشخص میشوند. در حزب اعتماد ملی نزدیک به 10 چهره شاخص وجود دارند که در تراز افرادی هستند که خود را برای کاندیداتوری ریاستجمهوری در گروههای مختلف معرفی میکنند. نظرهایی درباره آقایان الیاس حضرتی و محمدعلی افشانی در حزب وجود دارد، اما این موضوع هفتههای آینده جمعبندی میشود. درباره آقای سلطانیفر هم ایشان چند سالی هست که دیگر با حزب مراودهای ندارد».
این فعال سیاسی در پاسخ به این پرسش که آیا احتمال دارد خود شما نیز نامزد شوید، اظهار کرد: «تعدادی از اعضا پیشنهاد کاندیداتوری من را هم دادهاند و اعلام کردهاند گزینهشان من هستم و من هم مخالفتی نکردم. اگر مصلحت حزب ایجاب کند و اعضا به این نتیجه برسند که این سرمایه قابلیت دارد که فرصتی برای حزب، کشور و مردم ایجاد کند، قطعا از طرف من بهعنوان اندوختهای که مهمترین سرمایهام تجربه 40ساله حضور در عرصه سیاست کشور بوده، قابل پذیرش است».
حقشناس درباره حمایت اصلاحطلبان از روحانی نیز گفت: «گلایههای اصلاحطلبان از دولت روحانی در جای خود باقی است، اما آنهایی که میخواهند همه تقصیرها را گردن دولت و انتخاب اصلاحطلبان بیندازند، خرد جمعی و شعور مردم را دستکم گرفتهاند. بنابراین، شاید برآیند شرایط سیاسی کشور در چند سال گذشته و مقاومتهای روزافزون در مقابل اصلاحطلبی و تلاشهای عجیبوغریب برای حذف اصلاحطلبان و موانع فراقانونی، حضور اصلاحطلبان در عرصه سیاسی را دشوار کرده باشد، اما پیچیدگی و انسداد سیاسی، نه ناشی از عملکرد روحانی است و نهتنها برای اصلاحطلبان. اتفاقا ممکن است درست در بزنگاه انتخابات، شاهد آن باشیم که باز هم روحیه خستگیناپذیر اصلاحطلبان و پشتوانه رأی مردم، حماسهای دیگر را رقم بزند».
او در پایان در خصوص نتیجهای که از حمایت از روحانی حاصل شده است، گفت: «دنیای سیاست، دنیای واقعیات و ممکنات است. اصلاحطلبان درباره آقای روحانی تجربه تلخ و شیرین و البته سنگینی داشتند. در فرستادن روحانی به پاستور موفق عمل کردند، اما به لحاظ سازمانی و پایگاه رأی ضرر بسیاری کردند. آموزههای تجربه روحانی قطعا در تصمیمات آینده اصلاحطلبان اثرگذار و کارساز خواهد بود».
سایر اخبار این روزنامه
لزوم مجازات قطعی عاملان و آمران جنایت
سناریوی بودجه ۱۴۰۰ پیشفروش نفت
کارگزاران اگر مجبور باشد از لاریجانی حمایت میکند
فخریزادهها «قهرمانان پیشرفت» این کشورند
بهموقع پاسخ ترور را میدهیم
واکنشها به ترور دانشمند هستهای
ترور دانشمند ایرانی اقدامی مجرمانه است
ایران – مارادونا چرا نشد؟
آسیبشناسی تحلیل انتخابات آمریکا در ایران
خشونت علیه نوزاد با دستکاری تاریخ تولد
اعتماد ملی هم با نامزد اختصاصی میآید
اوتیسم در حوزه سیاسی ایران
بیاعتمادی مردم یا بیخیالی نسبت به کرونا
قیمت مرغ و همسویی سلاطین دلالی
آتشبس در قفقاز و تحلیلهای ناسیونالیستی