بازی سیاسی با خون شهدا ممنوع


گروه سیاسی : از دست دادن شهید محسن فخری زاده برای مردم دردآور بود. تعداد کمی از مردم نام این شهید را شنیده بودند یا از جایگاه ایشان خبرداشتند، درحالی که شهادتش خشم عمومی را بر انگیخت. اظهارات مردم نشان میدهد که از این اقدام بسیار خشمگین هستند که البته حقی ملی است. نکته مهم اینجاست که تاکنون هیچ گروهک تروریستی یا کشوری مسوولیت این اقدام را نپذیرفته اما در داخل کشورمان به ابزاری در دست جناح ها قرار گرفته تا به تسویه حساب های سیاسی بپردازند. اقدامی تاسف آور که سالهاست در همه عرصه ها صورت می گیرد. هرگاه فسادی اتفاق می افتد یا اختلاسی می شود یا اقدامی همچون ترور شهید فخری زاده پیش می آید، بازار بازی های سیاسی داغ می شود که متاسفانه اکنون نیز شاهد هستیم. اما در این شرایط اظهار نظر هر فرد یا شخصیتی بیانگر درایت و پختگی اوست.

از پیام رهبری درس بگیریم

از آنجا که هنوز معلوم نیست پشت پرده این اقدام تروریستی چه کسانی قرار دارند، اتهام زدن می تواند تبعات بدی داشته باشد، به ویژه آنکه بعدها گروهک یا افرادی مسوولیت این ترور را بر عهده بگیرند که هیچ ربطی به اظهار نظر نداشته باشد. از همان لحظه ترور، تمامی مسوولان آمریکا و اسراییل را متهم به این ترور کردند بدون آنکه هیچ سند یا مدرکی ارایه کنند. البته در دشمنی و کینه توزی آمریکا و رژیم صهیونیستی شکی نیست و در گذشته نیز بارها دست آنها در اقدامات تروریستی و کینه توزی علیه مردم و نظام رو شده . اکنون نیز تحریم ها حتی در زمینه دارو و غذا که مردم بی گناه را نشانه گرفته، نشانگر پلید بودن آمریکا و تمامی کشورهایی است که از آنان حمایت می کنند، اما عرصه سیاست عرصه ای بسیار ظریف و دقیق است و باید مراقب اظهارات به ویژه از جایگاه یک مسوول باشیم. برای اثبات این ادعا کافی است به پیام مقام معظم رهبری و کلماتی که با دقت بکار رفته است باشیم، ایشان در پیامی درایت خودشان را به رخ تمامی مسوولان و صاحب نظران در داخل و خارج کشیدند. حضرت آیت الله خامنه ای در پیامی که به همین مناسبت صادر کردند، پس از تسلیت به مناسبت شهادت دانشمند برجسته و ممتاز هستهای و دفاعی کشور به دست مزدوران جنایتکار و شقاوتپیشه، تاکید کردند: دو موضوع مهم را همه دستاندرکاران باید به جِدّ در دستور کار قرار دهند، نخست پیگیری این جنایت و مجازات قطعی عاملان و آمران آن، و دیگر پیگیری تلاش علمی و فنی شهید در همه بخش هایی که وی بدانها اشتغال داشت. رهبر انقلاب ترور را متوجه مزدوران جنایتکار و شقاوت پیشه دانستند فرمایشی که تمامی جهان به این امر اعتراف دارند. مهمتر اینکه ایشان فرمان رسیدگی و شناسایی عاملان و آمران را صادر کردند تا پس از شناسایی آنها با صراحت اعلام نظر کنند.

آغاز سیاسی کاری با توهم توطئه

در حالی که مردم در شوک این ترور ناجوانمردانه بسر می بردند و خواهان شناسایی و مجازات عاملان و آمران بودند، جواد کریمی قدوسی نماینده مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی در واکنش به شهادت رییس سازمان پژوهش و نوآوری وزارت دفاع در جریان عملیات تروریستی در حساب کاربری خود در توئیتر نوشت:«‏جناب روحانی در زمان ریاست شما بر قوه مجریه و با اصرار دشمن و تاکید شخص جنابعالی دانشمند هستهای کشورمان دکتر ‎محسن فخریزاده با آمانو ملاقات داده شد، قطعاً روزی باید در محکمه عدالت پاسخگو باشید که این چنین راحت سرمایههای کشور را در دسترس جاسوسان و قاتلان ‎موساد قرار دادید. پس از آن فیلمی در شبکه های مجازی منتشر شد که محمود احمدی نژاد در دوره ریاست جمهوری از مراکز هسته ای بازدید کرده و دانشمندان هسته ای نیز او را مشایعت می کنند که برخی از آنها شهید شدند. همچنین بخشهایی از این فیلم مورد سواستفاده علیه تاسیسات هسته ای قرار گرفته است.

ادامه بازی با پاسخ دادن

پس از آن علیرضامعزی معاون ارتباطات و اطلاعرسانی دفتر رئیس جمهوری در حساب کاربری خود در توئیتر با انتشار ادعای جواد کریمی قدوسی نماینده مجلس شورای اسلامی درباره دیدار شهید محسن فخری زاده با مدیرکل پیشین آژانس بینالمللی انرژی اتمی و ارتباط دادن این ادعا به ترور وی و همچنین پاسخ استعلام از سازمان انرژی اتمی مبنی بر اینکه «شهید فخری زاده هیچگاه در هیچ ملاقاتی با مدیر کل پیشین آژانس بینالمللی انرژی اتمی و یا هیچ بازرس و مقامی از آژانس دیدار، مصاحبه، ملاقات و مذاکرهای نداشته است»، نوشت: ‏دروغ بستن بیپروا و بازیچه کردن بیشرمانه خون شهیدی که فراتر از نامها و رنگها، سرمایهی یک ملت بود، ‎ترور «انسجام ملی» است. اینچنین فروغلتیدن در تلهی قاتلان، حتی اگر خیانتی آگاهانه هم نباشد نیازمند پیگیری دقیقتر انگیزههاست. اصرار چندساله بر دروغگویی، اصلا عادی نیست.

جنگ نمی شود

این بازی های داخلی در خارج از کشور نیز بازتابهای عجیبی داشت و حتی ایران را در آستانه جنگ پیش برد، به نوعی که یک سناتور برجسته روس با تاکید بر اینکه ترور دانشمند ایرانی با هدف تشدید تنش ها انجام گرفته است، گفت: من معتقدم که این اقدام منجر به درگیری نظامی نخواهد شد. الکسی پوشکوف عضو ارشد شورای فدراسیون روسیه با انتشار توئیتی به اقدام تروریستی که منجر به شهادت محسن فخری زاده دانشمند برجسته کشورمان شد، واکنش نشان داد و تاکید کرد که این کار با هدف افزایش تنش ها انجام گرفته است.وی در پیام خود نوشت: واضح است که هدف از این اقدام افزایش تنش ها و اجرای چنین سناریویی بوده است. ایران بهانه ای برای جنگ نمی دهد؛ چراکه این دقیقا همان چیزی است که دشمنان این کشور منتظرش هستند.این سناتور روس افزود: من بر این باورم که این قتل منجر به درگیری نظامی نخواهد شد. بعید است که پاسخ ایران تحریک کننده باشد زیرا منافع تهران در بازگشت آمریکا به توافق هسته ای است.

ترور غیرقانونی و تحریکآمیز

از سوی دیگر سناتور ارشد آمریکایی در توییتی نوشت: ترور محسن فخریزاده، عملی غیرقانونی، تحریکآمیز و بیملاحظه بود. این ترور، آشکارا با هدف تضعیف دیپلماسی آمریکا-ایران، در آستانه روی کار آمدن دولت جدید بود. برنی سندرز اضافه کرده است: ما باید اجازه ندهیم این اتفاق بیفتد. دیپلماسی، نه قتل، بهترین مسیر حرکت به جلو است. این در حالی است که یک مقام آمریکایی که خواست نامش فاش نشود، با تاکید بر اینکه هیچ اطلاعاتی وجود ندارد که نشان دهد آمریکا در این اقدام دخالتی داشته به روزنامه واشنگتن پست گفت: تقریبا هیچ تردیدی نیست که اسرائیل پشت این حمله قرار داشته است.

در دام صهیونیست ها گرفتار نشویم

از سوی دیگر یک فعال سیاسی با بیان اینکه دولت ایران یک دولت تروریست نیست، گفت: ما نباید در دامی که صهیونیست ها گذاشته اند، گرفتار شویم.حسین مرعشی در گفت و گو با ایسنا با اشاره به ترور شهید فخری زاده، با اشاره به لزوم جبران ضعف سیستم اطلاعاتی و رفع خلأ های امنیتی برای مقابله با نفوذ دشمن در کشور، افزود: ما مثل دولت هایی نیستیم که اساس آنها بر ترور است. ما یک دولت تروریست نیستیم و باید براساس صبر، حوصله، بدون عجله و با سنجش شرایط کشور و براساس منافع ملی خود و به دور از احساسات اقدام کنیم.سخنگوی حزب کارگزاران ادامه داد: ما باید کاملا متوجه عصبانیت و ناراحتی صهیونیست ها باشیم. شرایط منطقه ای در حال تغییر است که خوشایند رژیم صهیونیستی نیست.

ولایتمدار واقعی باشیم

اگر براستی ولایتمدار هستیم، دنباله رو مقام معظم رهبری باشیم. ایشان با وجود آنکه همه کینه توزیهای دشمنان را پیش بینی می کنند و آنقدر یقین مبتنی بر آگاهی دارند که عاملان هر تحرکی را شناسایی کنند، تا اطمینان از یک امری، اظهار نظر نمی کنند که این رویکردشان را در پیامهایی که پس از تحرکات دشمنان از جمله ترورها، صادر می کنند، شاهد هستیم. همچنین با وجود آنکه نسبت به سومدیریتها و کمکاری ها اطلاع جامع و کاملی دارند، هرگز کلامی بر زبان نمی آورند که دستاویز یک گروه یا جناح قرار گیرد. اینکه ترور یک شخصیت باعث پنجه کشیدن سیاسیون به چهره های یکدیگر باشد، به هیچ وجه درست نیست و باید مورد تجدید نظر قرار گیرد، چرا که در مورد خون شهدا حق نداریم سیاسی کاری کنیم.