روزنامه جوان
1399/09/11
روزهای وحشت تلآویو از انتقام ایران
سرویس بین الملل جوان آنلاین: تلآویو با تصور اینکه ایران با همهگیری ویروس کرونا دست به گریبان است و در آستانه روی کار آمدن دولتی دموکرات در امریکا که امکان مذاکره را فراهم کند، به ترور شهید محسن فخریزاده، رئیس سازمان پژوهش و نوآوری وزارت دفاع، واکنش نشان نخواهد داد، وارد بازی خطرناک ترور شد. با این حال همه شواهد و قرائن نشان میدهد میان مقامهای بلندپایه ایرانی درباره لزوم پاسخ هم وزن و جدی به رژیم صهیونیستی اجماع وجود دارد. محمد جواد ظریف، وزیر امور خارجه ایران که معمولاً نگران بر هم خوردن فضای مذاکرات است، در شبکه اجتماعی توئیتر بر لزوم واکنش به این اقدام تروریستی سخن گفتهاست: «بدون شک حمله تروریستی به دانشمند ما توسط یک رژیم تروریست طراحی و برنامهریزی و توسط همدستان جنایتکار آن اجرا شدهاست. شرمآور است که برخی از ایستادن در برابر تروریسم خودداری کرده و خود را پشت دعوت به «خویشتنداری» پنهان میکنند. بیکیفر گذاشتن، به جسورتر شدن رژیم تروریستی منجر میشود که تجاوزگری در ذات آن است.»دیروز هم کاظم غریب آبادی، نماینده ایران در آژانس در نامهای به مدیر اجرایی دفتر مقابله با جرم ملل متحد ضمن محکوم کردن ترور شهید فخریزاده اعلام کرد: «ایران حق ذاتی دفاع از خود را برای اتخاذ تمامی اقدامات لازم در پاسخ به این حمله تروریستی و هرگونه اقدامات متخلفانه دیگر، مطابق منشور ملل و حقوق بینالملل محفوظ میدارد.»
این اقدام تروریستی محکومیت گسترده جهانی را به دنبال داشت، در تازهترین واکنشها لبنان، سوئیس، افغانستان، اردن، امارات، چین و نخجوان این اقدام تروریستی را محکوم کردهاند.
آماده انتقام ایران باشید
با گذشت زمان شواهدی آشکار از دست داشتن رژیم اسرائیل در حمله تروریستی اخیر منتشر میشود. روز دوشنبه یک منبع آگاه با اشاره به دست داشتن صهیونیستها در ترور شهید فخریزاده به شبکه خبری پرستی وی گفت که اسلحه استفاده شده در این ترور ساخت اسرائیل است که از طریق ماهواره کنترل میشود. همزمان سفارتخانههای رژیم صهیونیستی به حال آمادهباش کامل درآمدهاند. الون آشپز، مدیر کل وزارت خارجه رژیم صهیونیستی در پیامی تلگرافی به تمامی نمایندگان این رژیم در سراسر جهان گفت: «نمایندگان اسرائیل در سراسر جهان باید پس از تهدید ایران به انتقام گرفتن از ترور «محسن فخریزاده» دانشمند هستهای، احتیاط بیشتری را بهکار بندند.» رژیم صهیونیستی همچنین از بیم انتقام ایران به شهروندان خود گفتهاست که به امارات و بحرین سفر نکنند.
این ترور در شرایطی صورت گرفت که بنیامین نتانیاهو و مایک پمپئو وزیر امور خارجه امریکا اخیرا به عربستان سفر کردهاند. از اینرو، گمانهزنیها درباره همراهی ریاض در این زمینه تقویت شدهاست. یکی از مسئولان مرکز صهیونیستی مطالعات خاورمیانه و آفریقای «دایان» بدون اینکه به جزئیات بیشتری اشاره کند به این نکته اکتفا کرد که هماهنگی امنیتی میان عربستان و رژیم صهیونیستی در زمینه حریم هوایی وجود دارد.
صدای انتقام در رسانههای صهیونیست
با وجودی که رژیم صهیونیستی تاکنون موضعگیری رسمی درباره این اقدام تروریستی نداشتهاست، یکی از مقامات این رژیم گفت، جهان باید به دلیل این ترور از تل آویو تشکر کند. البته یوفال اشتاینتس، وزیر کابینه نتانیاهو تلاش میکند تا نشان دهد این ترور نهتنها در راستای اهداف اسرائیل بلکه منطقه بودهاست، اما رسانههای وابسته به رژیم صهیونیستی با زیر سؤال بردن پیامدهای این ترور، با اشاره به شخصیت علمی و جایگاه برجسته شهید فخریزاده، موضوع انتقام را محور مطالب خود قرار دادند. یک منبع عالیرتبه اطلاعاتی به روزنامه معاریو گفت: «ترور دانشمند هستهای ایران اوج اقدامات تخریبی اسرائیل در برنامه هستهای ایران به شمار میرود.» پایگاه اطلاعرسانی باهوزیت وابسته به ارتدوکسهای رادیکال در فلسطین اشغالی اعلام کرد: «تظاهرات در تهران خواهان انتقام است، تلآویو به آتش کشیده خواهد شد.»
یوسی ملمان، تحلیلگر امنیتی رژیم صهیونیستی که دونالد ترامپ توئیت وی را درباره ترور شهید فخریزاده به اشتراک گذاردهبود، با حتمی دانستن پاسخ ایران به این اقدام تأکید کرد معتقد است اقدام ایران کاملاً فکورانه خواهد بود تا بهانهای به دست دولت ترامپ در آستانه خروجش از کاخ سفید ندهد.
روزنامه هاآرتص نوشت که ترور دانشمند هستهای ایران خطرات راهبردی بزرگی را برای اسرائیل به همراه خواهد آورد. شبکه ۷ تلویزیون رژیم صهیونیستی هم به نقل از یاکوب عمیدور ژنرال سابق ارتش صهیونیستی هشدار داد سال ۲۰۲۰ میتواند پایان بدی برای اسرائیل به همراه داشته باشد و تأکید کرد تصور نمیکند فخریزاده جایگزینی نداشته باشد. ژنرال عاموس یادلین، رئیس اسبق سازمان اطلاعات نظامی ارتش رژیم صهیونیستی هم گفت: «ایران سناریوی کاملاً مدونی درباره نحوه پاسخ به حملات احتمالی در اختیار دارد.»
برنامه هستهای متوقف نمیشود
روزنامه چاینادیلی با اشاره به ترور فخریزاده در شب سالگرد شهادت شهید مجید شهریاری دیگر دانشمند هستهای ایران، این ترور را در تضاد با قوانین و هنجارهای بینالمللی و اقدامی جنایتکارانه و مجرمانه دانست و نوشت که تا حدودی به همین دلیل است که تاکنون هیچکس مسئولیت آن را برعهده نگرفتهاست. این روزنامه درباره نقش صهیونیستها هم نوشت که فخریزاده برای مدتی در لیست سیاه تلآویو قرار داشتهاست و بنیامین نتانیاهو نخستوزیر رژیم صهیونیستی زمانی در یک کنفرانس خبری از وی نام بردهبود. چاینا دیلی نوشت، عوامل حمله تروریستی اخیر در ایران همچنین باید بدانند که اینگونه ترورها در یک دهه گذشته برنامه هستهای ایران را متوقف نکرده و بسیار بعید است در آینده نیز بتواند این برنامه را متوقف کند.
تهران در دام واشنگتن و تلآویو نمیافتد
روزنامه رأی الیوم در یادداشتی تأکید کرد که سازمان تروریستی موساد تا کنون عملیاتهای مشابهی نیز انجام داده و پیش از این در ترور چهار دانشمند شهید ایرانی نقش داشته و از تلاشخود برای دستیابی به دیگر مهرههای حساس و مهم دست بر نمیدارد و ممکن است در دوره باقیمانده از دولت ترامپ دست به عملیاتهای دیگری نیز بزند. این روزنامه سپس به مسئله انتقام ایران پرداخت و نوشت که انتقام سریع و اولیه بعید نیست و چه بسا اهدافی در سرزمین اشغالی یا سفارتخانههای این رژیم هدف قرار گیرند و این یک مقدمهای برای انتقام بزرگتر خواهد بود. رهبران ایران هرگز در دام امریکا و رژیم صهیونیستی نمیافتند و به دو علت به سرعت دست به عملیات اصلی انتقام نمیزنند؛ اول اینکه اینگونه عملیات نیاز به زمان و افراد مناسب برای تضمین موفقیتآمیز بودن دارد و دوم اینکه ایران آماده است خشم خود را فروخورده و انتقام را به تأخیر بیندازد؛ چراکه در مقابل آن دستاورد باارزشتری نصیبش میشود.
سایر اخبار این روزنامه
ورود همهجانبه بسیج، کاهش آمار کرونا
پوریحسینی: تفسیر من از قانون همین بود که انجام دادم!
روزهای وحشت تلآویو از انتقام ایران
فشار حداکثری دولت ترامپ علیه ایران شکست خورده است
اگر ایران انتقام نگیرد باید منتظر چه باشد؟
تکرار سیلاب بیتدبیری در ۸ استان
برنامه مجلس برای پس از «قانع نشدن» چیست؟!
جدال بخشنامهای بانک مرکزی با تجارت خارجی
بازگشت پولها به بازار سرمایه
خط تحریف امام ثمره نفوذ است
چطور هنوز میتوانید مخالف برجام نباشید؟!
آقای فیاض، وجدان تاریخی مردم را هنگام خرید ببینید!
نمیتوان با دوپاسپورتیها درباره مفاخر علمی فیلم ساخت