مناطق محروم اولویت نظارت‌های میدانی مجلس است

سرویس سیاسی جوان آنلاین: به گزارش خانه ملت، دکتر محمدباقر قالیباف، در جمع خبرنگاران با بیان اینکه براساس برنامه‌های قبلی و رویکرد تحولی مجلس، نظارت میدانی از اولویت‌های کار این قوه است، گفت: نظارت‌های میدانی با اولویت مناطق محروم صورت می‌گیرد که در این سفر که سومین بازدید و نظارت میدانی مجلس است، به استان چهارمحال و بختیاری و شهرکرد آمدیم. قالیباف در نخستین نظارت میدانی خود از پروژه تونل گورمیزه شهرستان اردل بازدید کرد و در این بازدید با پیمانکار و برخی از کارگران و نیرو‌های اجرایی این پروژه گفتگو کرد و در جریان مسائل ومشکلات آن‌ها و نیز کمبود‌های این پروژه قرار گرفت. رئیس مجلس سپس به صورت هوایی از چاه‌های نفتی ساتع و ریگ و سد‌های خرسان ۳ و کارون ۴ بازدید کرد و در جریان میزان پیشرفت پروژه، مشکلات و موانع اجرای احداث سد خرسان ۳ قرار گرفت.
در جریان نظارت میدانی قالیباف، جمع زیادی از مردم لردگان که به صورت غیرمنتظره در ورودی این شهر خود را به مسیر عبور رئیس مجلس رسانده و تجمع کرده بودند، با او به گفتگو پرداختند.
قالیباف نیز در جمع مردم لردگان بر پیگیری مسائل و مشکلات مردم این شهرستان از سوی دستگاه‌های مرتبط اجرایی تأکید کرد و گفت که مجلس یازدهم پیگیری مطالبات مردم و رسیدگی به مشکلات معیشتی آن‌ها از جمله ساکنان مناطق محروم را در اولویت کاری خود قرار داده است.
بازدید از مجتمع فولاد سفیددشت بروجن


رئیس مجلس شورای اسلامی همچنین ظهر دیروز از شرکت فولاد سفیددشت بروجن بازدید کرد و از نزدیک در جریان فعالیت‌ها، تولیدات و محصولات این شرکت قرار گرفت.
براساس این گزارش شرکت فولاد سفید دشت چهارمحال وبختیاری یکی از طرح‌های هشت گانه فولاد استانی است که در ۳۵ کیلومتری جاده شهرکرد به بروجن قرار دارد که عملیات اجرایی آن در تیرماه ۱۳۸۶ با هدف توسعه اقتصادی به منظور رسیدن به جایگاه مناسب تولید فولاد در کشور به میزان ۵۵ میلیون تن در سال، کاهش واردات بی رویه فولاد و رسیدن به خودکفایی در این صنعت، بومی‌سازی صنعت تولید آهن و فولاد در کشور و ایجاد اشتغال‌زایی مناسب در استان‌های محروم آغاز و مورد بهره برداری قرار گرفت.
رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه بازدید میدانی خود از مجتمع فولاد شهرستان بروجن از کارخانه ورق خودرو و ریل راه آهن نیز بازدید کرده و در جریان فرآیند تولیدات این کارخانه قرار گرفت.
رئیس قوه مقننه کشورمان در حاشیه این بازدید در جمع خبرنگاران در پاسخ به این سؤال که مجلس شورای اسلامی برای کمک به تکمیل و توسعه مثلث فولادی جنوب غرب کشور، اصفهان، خوزستان و چهارمحال و بختیاری چه برنامه‌ای دارد، گفت: این سیاستی است که دولت باید داشته باشد تا بتواند حلقه‌ها را با هم تکمیل کرده و مجموعه‌های مکمل را برای توسعه حمل و نقل و جا‌به‌جایی راحت‌تر در کنار یکدیگر قرار دهد.
دکتر قالیباف افزود: مجموعه‌هایی که به دنبال صادرات محصولات هستند باید در جایی قرار بگیرند که آمایش آن‌ها رعایت شده باشد؛ طبیعتا این وظیفه وزارت صمت است که مجموعه‌های فولادی را براساس برنامه آمایش سرزمینی به نحوی کنار هم قرار دهد که حلقه رسیدن به کار نهایی‌شان تا حد امکان در یک محل باشد، یکی از موضوعاتی که در این محل نیز مطرح است توسعه زنجیره تولید بوده تا اقدامات خود را به درستی انجام دهند. وی با بیان اینکه حوزه حمل و نقل موضوع بسیار مهمی است، افزود: جاده ترانزیتی بین اصفهان، چهارمحال و بختیاری و خوزستان به لحاظ بزرگراهی و خط ریلی از موضوعات مهمی است که باید پیگیری شود، طبیعتاً صنایع سنگینی که این گونه سرمایه گذاری می‌کنند باید در حوزه محیط زیست، زیرساخت‌ها و حمل و نقل هم به توسعه کشور کمک کنند.