روزنامه ایران
1399/11/04
نشانه های امید در وضعیت جسمانی میناوند و انصاریان
گروه ورزشی/ در روزهای گذشته اخباری درخصوص ابتلای چند چهره شناخته شده فوتبال به ویروس کرونا، واکنش بسیاری از مردم و همبازیان آنها را به دنبال داشت. مهرداد میناوند، علی انصاریان و حشمت مهاجرانی پیشکسوتان فوتبال ایران هستند که هواداران خاطرات زیادی با آنها دارند. ابتلای مهرداد میناوند، علی انصاریان و حشمت مهاجرانی سرمربی اسبق تیم ملی فوتبال که دو افتخار اولین صعود به جام جهانی (1978 آرژانتین) و قهرمانی در جام ملتهای آسیا با هدایت او برای تیم ملی ایران به دست آمد، موجب شد تا اهالی ورزش بخصوص فوتبال نگرانیهایی نسبت به شرایط جسمانی آنها داشته باشند.البته اوضاع علی انصاریان و حشمت مهاجرانی چندان وخیم نیست. انصاریان که ظهر پنجشنبه در یکی از بیمارستانهای تهران بستری شد طبق گفته یکی از نزدیکانش وضعیت او بعد از ابتلا به کرونا پایدار است و روند درمان آغاز شده و درحال حاضر او در قرنطینه بیمارستانی قرار دارد. همچنین حشمت مهاجرانی، سرمربی اسبق تیم ملی فوتبال درخصوص شرایط خود به «ایران» گفت: «حال مساعدی برای صحبت کردن ندارم و جمعه سومین روز حضورم در بیمارستان بود. خودم از ابتلا به کرونا بی خبر بودم تا اینکه برای چکاپ به بیمارستان آمدم و متوجه شدم که به کرونا مبتلا شدهام. البته نوع ابتلای من به کرونا خفیف است و جواب تستهایم خوب بوده. اگر همه چیز به همین منوال پیش برود، ظرف یکی دو روز آینده از بیمارستان مرخص خواهم شد.» طبق صحبتهای مهاجرانی، پزشکان امیدوارند با توجه به بیماریهایی که او در گذشته با آنها مواجه بوده و هست، بتواند کووید19 را شکست بدهد. طبق آخرین صحبتها وضعیت انصاریان و مهاجرانی خوب است و این امیدواری وجود دارد که این دو هرچه زودتر از بیمارستان مرخص شوند. اما موضوع نگرانکننده حال نه چندان خوب مهرداد میناوند است. 22 دی مهرداد میناوند به همراه علی انصاریان میهمان ویژهبرنامه باشگاه پرسپولیس برای دربی بودند و مسابقه را در استودیوی برنامه تماشا کردند. در جریان تماشای بازی، ظاهراً پروتکلهای بهداشتی بهخوبی رعایت نشده و زمینهساز انتقال بیماری شده است. به نظر میرسد مهرداد پیش از برنامه کرونا داشته و در روزهای بعدی علائم اولیه خودش را نشان میدهد و او با دکتر هاشمیان که از قدیم ارتباط خوبی با هم داشتند، تماس میگیرد و به میناوند توصیه میشود که حتماً به بیمارستان مراجعه کند و سیتی اسکن بدهد اما او چندان شرایط را جدی نگرفته و اقدامات درمانی لازم را انجام نمیدهد. وضعیت میناوند چند روزی ادامه پیدا میکند و او پس از وخیم شدن حالش، مجدداً با دکتر هاشمیان تماس میگیرد و دوباره به او توصیه میشود که هرچه سریعتر در بیمارستان بستری شود که میناوند راهی بیمارستان لاله میشود.
این پیشکسوت فوتبال کشورمان که روز جمعه چهارمین روز بستری شدنش در بیمارستان بود، طی روزهای گذشته اخبار نگرانکنندهای در مورد وضعیت او منتشر شد. در 2 روز پایانی هفته صحبتهایی درخصوص رفتن میناوند به کما منتشر شد که خوشبختانه این موضوع با تکذیب پزشکان مواجه شد. دکتر امیرحسین لطفی، رئیس دپارتمان آی سی یو بیمارستان لاله با تکذیب خبر به کما رفتن میناوند عنوان کرد: «او به کما نرفته و ما فقط با دارو او را بیهوش کردهایم تا بتوانیم فعالیت ایمنی را در آقای میناوند بیشتر کنیم تا شانس افزایش اکسیژن در خون بیشتر شود.» حتی روز پنجشنبه خبر درگذشت میناوند هم منتشر شد که البته این موضوع تکذیب شد با وجود این جمعه اخبار امیدوارکنندهای درخصوص وضعیت میناوند منتشر شد. دکتر امیرحسین لطفی به ورزش سه گفت: «روز پنحشنبه میناوند شرایط خیلی ناپایداری داشت و اکسیژن خون ایشان خیلی پایین بود. سطح اکسیژنش در حوالی 50-60 بود که خیلی خطرناک است. ما یک جراحی اورژانسی در راه هواییاش انجام دادیم و یک راه هوایی جدید برایش باز کردیم و همین طور با دستگاه برندوسکوپی شست وشوی ریوی انجام دادیم و ریه ایشان خیلی پاکسازی شد و بتدریج وضعیتش ثبات خیلی خوبی پیدا کرد. اکسیژن خیلی افزایش پیدا کرد و به 80، 85 و حتی 90 رسید که قابل قبول است و وضعیتش الان امیدوارکننده و با ثبات است. از پنجشنبه ظهر این روند با ثبات رخ داد. همچنان اوضاع خوب است و از دیروز ظهر اتفاقی رخ نداده و وضعیت امیدوارکنندهای را سپری میکنیم.»
در روزهای گذشته حتی عبارت «خشک شدن ریه» هم به گوش رسید که دکتر لطفی در این باره گفت: «نمیدانم منظور از خشک شدن ریه چیست. اما درگیری ریوی آقای میناوند در بدو ورود به بیمارستان 80 درصد بود و بعداً بیشتر هم شد و بالاتر از این حد هم رفت و طوفان التهابی در بدنش به وجود آمد. وضعیت خیلی وخیم بود اما اگر به لطف خدا بدنش درمانها را تحمل کند و خوب دوام بیاورد، قابل برگشت است.» او در پایان افزود: «ما استرس زیادی را تحمل میکردیم و همان لحظه مصاحبه کردیم و من گفتم «باتوجه به جایگاه ایشون...» بعد از این جمله یک نفر وارد اتاق شد و حواسم پرت شد. منظور من این بود که با توجه به ذهنیتی که ما از مسابقات ایشان داریم، علاقه زیادی به او داریم. منظور من این بود که به این خاطر فعالیتها را با دقت بیشتری انجام میدهیم که این جمله سوء تفاهم زیادی را در ذهن خیلیها ایجاد کرد که روند درمانی تبعیضآمیز است. همه مردم برای ما عزیز و محترم هستند و ما برای همه، پروتکلهای استاندارد را رعایت میکنیم. امیدواریم مردم از کادر درمان حمایت کنند تا ما هم با انرژی بیشتری کارمان را انجام دهیم.»
پربازدیدترینهای روزنامه ها
سایر اخبار این روزنامه
# من - ماسک - میزنم
نمایش خونین داعش در بازار بغداد
نشانه های امید در وضعیت جسمانی میناوند و انصاریان
یادگار تحریم
سیاست خارجی در دست برجامیها
انتقاد اصولگرایان به اهانت علیه رئیس جمهور
همه بخشها باید خود را موظف به اجرای عدالت بدانند
بهانههای کوچک شادی
وقتی بالهای مرد پرنده باز نشد
تولید محتوا در فضای مجازی را باید به بخش خصوصی سپرد
استقبال مردم از خرید مجازی
آسمان آبی کلانشهرهای ایران در دمای زیر صفر
بازار داغ تدریس خصوصی در کنار آموزش آنلاین
زوال اخلاق زوال سیاست
وقتی علما و نخبگان حاشیهنشین میشوند