روزنامه آرمان ملی
1399/11/06
تخريب نام «هاشمی» ادامه دارد...
آرمــان مــلي- مطهــره شفيــعي: به «هاشمي رفسنجاني» حساسيت دارند و از هر فرصتي براي هجمه به يار و همراه بنيانگذار انقلاب اسلامي بهره ميبرند. آناني هر روز به دنبال هجمه به آيتا... بودند که در ظاهر ادعاي ولايتمداري داشتند اما براي رسيدن به مقاصدشان تلاش کردند تا جملات مقام معظم رهبري درباره آيتا... هاشمي را فراموش کنند و به خاطر نياورند حضرت آيتا... خامنهاي فرموده بودند: «آقاي هاشمي را همه ميشناسند. من شناختم از ايشان مربوط به بعد از انقلاب و مسئوليتهاي بعد از انقلاب نيست. من از سال 1336 يعني 52 سال قبل - ايشان را از نزديک ميشناسم. آقاي هاشمي از اصليترين افراد نهضت در دوران مبارزات بود؛ از مبارزين جدي و پيگيرِ قبل از انقلاب بود؛ بعد از پيروزي انقلاب از موثرترين شخصيتهاي جمهوري اسلامي در کنار امام بود؛ بعد از رحلت امام هم در کنار رهبري تا امروز. اين مرد بارها تا مرز شهادت پيش رفته. قبل از انقلاب اموال خودش را صرف انقلاب ميکرد و به مبارزين ميداد. اينها را جوانها خوب است بدانند. بعد از انقلاب ايشان مسئوليتهاي زيادي داشت. هشت سال رئيسجمهور بود؛ قبلش رئيس مجلس بود؛ بعد مسئوليتهاي ديگري داشت. در طول اين مدت هيچ موردي را سراغ نداريم که ايشان براي خودش از انقلاب يک اندوختهاي درست کرده باشد.» پس از رحلت آيتا... هاشمي خنجر کينه مخالفان آيتا... به زمين گذاشته نشد و با هجمه به فرزندان ايشان به تکليف خود عمل ميکنند. آنها از هر فرصتي براي زخم زدن به بيت آيتا...هاشمي بهره ميبرند چنانکه که گويي حقوق و دستمزدي براي اين کار داشته و دارند؛ بنابراين در تلاش براي قطع نشدن دستمزدشان هستند. تداوم حرکت در مسير پدربا مرور آنچه اين کينهورزان و مدعيان دروغين ارزشمداري بهعنوان نمونه در يک ماه اخير نوشتند، گفتند و انجام دادند بيش از هميشه مظلوميت آيتا... هاشمي و بيت او عيان ميشود. دغدغه اصلي آنها کانديدا شدن محسن هاشمي براي رياستجمهوري بود وشب و روزشان را صرف تخريب او کردند. زماني که محسن اعلام کرد قصد کانديداتوري ندارد، خيالشان راحت شد و انرژي خود را معطوف به تخريب ساير فرزندان آيتا... کردند؛ البته محسن هم همانند پدر جز پيشرفت کشور و رضايت مردم به موضوع ديگري نميانديشد بنابراين با توجه به اصرارهاي فراواني که اين روزها براي کانديداتوري او وجود دارد، شايد تصميم ديگري اتخاذ کند.
اوج کينه در روزهاي سالگرد
مراسم سالگرد ارتحال آيتا... هاشمي اوج بياخلاقي به خانواده ايشان بود. چنانکه غلامعلي رجايي ميگويد: «صداوسيما مراسم سالگرد را درست پوشش نداد. صداوسيما کمترين مايه را براي آقاي هاشمي گذاشت. از آقاي عليعسگري تعجب ميکنم.» چند روز پس از مراسم سالگرد رحلت آيتا... هاشمي، دلواپسان ترويج تفکر آيتا... اقدام به انتشار فيلمي کوتاه در فضاي مجازي با تيتر «ضربوشتم خانواده هاشمي رفسنجاني» کردند و آن را جديد جلوه دادند، در صورتي که اين فيلم مربوط به 8 سال قبل يعني سال 1391 در شهرري و برگ سياهي در عملکرد مخالفان بود. از سوي ديگر قديري ابيانه يک دلواپس اصولگرا که خود را معاون دفتر و مشاور آيتا... معرفي ميکند، تنها دو روز پس از سالگرد رحلت آيتا... هاشمي چنين عنوان کرد: «ويکي ليکس سندي را منتشر کرد که سفير اتريش در ملاقاتي که با آقاي هاشمي داشت، در پايان ملاقات از سوي آقاي هاشمي از او خواسته ميشود تا غربيها روي دو موضوع بر ايران فشار بياورند. او به جايي ميرسد که از دشمن ميخواهد فشار بياورند. آن هم در زماني که او رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام بود. متاسفانه نه آقاي هاشمي و نه خاندان او فرصت توبه و جبران عملکردشان را پيدا نکردند.» که رجايي اينچنين به اين اظهارات واکنش نشان داد: «کسي که مشاور هاشمي بوده و در خارج از کشور هم مسئوليت داشته است به سندهايي که ويکي ليکس منتشر ميکند اعتماد ميکند؟ مثل اينکه ما روايتهاي تاريخنگاران بنياميه عليه اميرالمومنين و پدرش را باور کنيم. هاشمي نورچشم امام بود. امام آنقدر به او اعتماد داشت که جنگ را به او واگذار کرد و رهبري هم گفت تنها کسي که امام براي او قرباني ميکرد، هاشمي بود.»
حسرت پيشرفت فرزندان
نکته قابل تامل موضوعي است که دلواپسان باوجود اطلاع جامعه از کذب بودن آن، به تکرارش ميپردازند. کدام فرزند آيتا... در دوره روحاني داراي سمت و منصب شد؟ آنها نه تنها خواهان سمت نشدند بلکه به دولت روحاني انتقاد کردند. يک رسانه دلواپس اصولگرا چند روز پيش مدعي شد: «فرزندان مرحوم فاقد هرنوع شايستگي نيز بودهاند و تلاش دارند طلبکارانه و پرمدعا بيشتر از نام پدر بخورند تا همت خود و اين چالش اصلي زندگي آنها شده است.» محسن هاشمي از سنين پايين به خدمت مشغول بود . او از سال 64 تا پايان جنگ معاون هماهنگي صنايع موشکي سپاه پاسداران و پس از آن هم نخستين رئيس دفتر بازرسي ويژه رئيسجمهوري و رئيس دفتر پدر در مجمع تشخيص مصلحت شد که همزمان، مديريت شرکت بهرهبرداري متروي تهران نيز به وي واگذار شد و تا سال 1389 نيز در همين سمت باقي ماند.پس از آن با راي مردم به شوراي شهر رفت و رئيس شد. فاطمه وقت خود را صرف بيماران خاص کرد و فائزه هم استاد دانشگاه بود که بهخاطر کينهورزي منتقدان آيتا... کنار گذاشته و حقوقش قطع شد. کاش مدعيان بهره بردن فرزندان آيتا... هاشمي از اعتبار پدر به بيان شغل و وضعيت زندگي خود و فرزندانشان بپردازند تا حقيقت آشکار شود.
القاي دروغين اختلاف
بيشترين هجمه به فائزه بود و مشخص نيست چرا برخي که خود را اصلاحطلب ميدانند با دلواپسان همنوا شدند! فائزه اظهاراتي داشت که انتقادات زيادي به او وارد کرد. محسن براي خواهرش نامه نوشت و خواست تا درباره اظهاراتش توضيح دهد و توبه کند. اما اختلافي ميان خواهر و برادر نبود و نيست اما مخالفان سعي کردند اينگونه القا کنند که جنگي در بيت هاشمي آغاز شده و با شادي تيتر زدند: «بمب اختلاف در خانواده هاشمي» و نوشتند: «اختلاف در خانواده آيتا... هاشمي چهار سال پس از درگذشت او به اين شکل مطرح شده است، پيشتر اگر اختلافي هم بود رسانهاي نميشد. از اين جهت اين اتفاقي کمسابقه است. خانوادهاي که در چند دهه در همه حال يکدست و متحد بوده است.»
نگراني از وفاداري «آرمان ملي» به راه هاشمي
بخش جالب ماجرا دلسوزي دلواپسان براي خانواده آيتا... هاشمي و تخريب حاميان آنها بود به عنوان نمونه روزنامه جوان 5 بهمن در مطلبي با تيتر «دست از سر مرحوم برداريد!» اينچنين وفاداري روزنامه «آرمان ملي» به راه آيتا... هاشمي را به زير سوال برد: «چهارمين سالگرد درگذشت آيتا... هاشمي رفسنجاني هم گذشت و هنوز يک نفر در روزنامه «آرمان ملي» با عنوان «دبير سابق پايگاه اطلاعرساني آيتا... هاشمي» براي خود کسب اعتبار و ارتزاق شخصي ميکند و ذيل نامش پاي يادداشتي در اين روزنامه، اين عنوان را مينويسد. روزنامه آرمان البته به روزنامه حامي خانواده هاشمي رفسنجاني شناخته ميشود.» مشخص است که روزنامه جوان چه هدفي را دنبال ميکند و از يادآوري اهداف و افکار آيتا... هاشمي چرا هراس دارد. روزنامه جوان بالاخره مشخص نکرد که يادداشت نويسنده را دوست ندارد يا عنوانش را. بههرحال چه بخواهيم و چه نخواهيم، هاشمي شناسنامه انقلاب است و با سانسور هم فراموششدني نيست.
سایر اخبار این روزنامه
زیانهاي سه گانه عدم تصويبFATF
«روایتهای نهانی» نشان میدهد مردم «روایتهای رسمی» را باور ندارند
تخريب نام «هاشمی» ادامه دارد...
روابط بين الملل در نگاه بسته كيهان
پيروزي در رقابت يكطرفه تنها شانس شماست
نهادها بايد ماليات بدهند؛ نه اين كه بودجه بگيرند
قاچاقچیان از داروهای خارجی، دل نمیکنند
عذرخواهي ديرهنگام رئیس صداوسیما از رئیسجمهور
یک گام به عقب یا جلو؟
آینده برجام میان ایران و آمریکا
غرور ناشی از قدرت
توهین به دولت توهین به رای مردم است
رفع عوارض ترامپ