روزنامه جوان
1399/11/27
رزومهسازی در پایان وقت!
سرویس سیاسی جوان آنلاین: روز گذشته، رئیس جمهور که تنها «شش ماه» تا پایان دوره ریاست جمهوریاش باقی مانده، طی حکمی غلامرضا شریعتی، استاندار خوزستان را به دلیل آنچه «تعهد» و «شایستگی» او نامید، برای دورهای «چهار ساله» به سمت ریاست سازمان ملی استاندارد ایران منصوب کرد. شریعتی در طول دوران استانداری خود، با انتقاداتی مواجه بوده است. او گرچه در سیل معروف فروردین ۹۸ به کمک حضور سردار قاسم سلیمانی و ابومهدی و نیروهای حشدالشعبی توانست مدیریت نسبتاً خوبی انجام دهد، اما پس از آن بارها به دلایل مختلف مورد انتقاد قرار گرفت. معضل آب آشامیدنی در غیزانیه و نشنیدن صدای اعتراض مردم که موجب اعتراضات تند با بستن جاده و امنیتی شدن موضوع شد، یکی از این موارد بود. در سیل سال ۹۹ اهواز هم بالا آمدن فاضلاب شهری، بحران اهواز را به موضوعی ملی تبدیل کرد و حتی برای آن بودجهای خاص در نظر گرفته شد. با این حال این معضل همچنان حل نشده باقی ماند.اعتراضات دیگر معیشتی در خوزستان هم با حل نشدن و فرسایشی شدن تبدیل به موضوعات امنیتی شد و با این حال، شریعتی همچنان استاندار باقی ماند. او در خلال اعتراضات کارگران هفت تپه به حمایت از اسدبیگی، مدیر کارخانه پرداخت. بعدها در جلسات دادگاه رسیدگی به اتهامات امید اسدبیگی مدیر عامل شرکت کشت و صنعت توسعه نیشکر هفت تپه، بازپرس اعلام داشت که آقای امید اسدبیگی در جریان تحقیقات عنوان داشته که مبالغی را برای مسافرت استاندار خوزستان و خانواده وی هزینه کرده است که این مطالب صورتجلسه و در پرونده موجود است.
نماینده دادستان در جلسه دادگاه گفت: «همسر استاندار خوزستان اعتراف کرده که هزینه سفر استاندار و خانواده وی (چندین خانواده و وابستگان) را اسدبیگی داده؛ هزینه بلیتها و تور ۲۵ هزار دلار شده است!» نظامالدین موسوی، نماینده تهران در مجلس، «سنگاندازی» غلامرضا شریعتی، استاندار خوزستان، برای «عدم خلع ید» کارفرمای بخش خصوصی شرکت هفتتپه را مورد انتقاد قرار داد و گفت: «بعد از اینکه چهار کارگر هفتتپه بازداشت و با پیگیریها آزاد شدند، ایشان بر خلاف قانون و بدون اینکه موارد انضباطی در پروندهشان مطرح شده باشد، دستور به اخراج ۱۵ تن از کارگران داد. همچنین استاندار با اعزام نیروی انتظامی مقابل شرکت هفتتپه، اجازه ورود کارگران به این شرکت را نمیدهد و با «امنیتی کردن» فضا مانع خلع ید میشود.»
شریعتی، اما برکنار نشد و در نهایت هم شش ماه مانده به پایان عمر دولت، سمتی چهار ساله دریافت کرد؛ سمتی که میتواند صرفاً تا چند ماه دیگر باشد و دولت جدید او را کنار بگذارد. با این حال، در رزومه او «ریاست سازمان ملی استاندارد» هم لیست خواهد شد و پر و پیمان شدن همین لیست، یحتمل اصلیترین دلیل بر این انتصاب او باشد. کارگران اخراجی، اما بعید است جای دیگری سریع شغلی بیابند یا به سمتی دیگر منصوب شوند!
خبرآنلاین، از رسانههای حامی دولت هم عصر روز گذشته در خبری مدعی شد که شریعتی استاندار خوزستان چهار انتصاب جدید در این استانداری انجام داده و مدیرکل فرهنگی اجتماعی، معاون امور آسیبها و مسائل اجتماعی اداره کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری، معاون اجرایی اداره کل امور بانوان و خانواده استانداری و سرپرستان بخشداریهای سلطان آباد رامهرمز و مرکزی کارون را منصوب کرده است. با توجه به اینکه او دیگر استاندار نیست، انتشار چنین خبری عجیب به نظر میرسد.
سایر اخبار این روزنامه
پیادهروی زائران به سوی سامرا در روز شهادت امام هادی (ع)
دولت رانتخواران ارز ۴۲۰۰ تومانی را تا ۱۴۰۰ نا امید نمیکند!
فضاحت تبرئه یاغی
شهید سلیمانی مقاومت را جهانی کرد
انتخابات ۱۴۰۰ و سهم مردم در تحقق بیانیه گام دوم انقلاب
رزومهسازی در پایان وقت!
مهار کرونای کشندهتر انگلیسی تدابیر ویژهتری میخواهد
نقش مدیریت در موفقیت یک ستاره
هیچگاه اصرار نکردم حقیقت همان است که من میگویم
طرح شفافیت آرا بار دیگر در دستور کار قرار میگیرد
صنعا به ریاض: میخواهید موشک نخورید، حمله نکنید
طلاقهای زودرس و چالش مجرد ماندن زنان جوان مطلقه
خودروهای فرسوده سالانه ۵۳ هزارمیلیارد تومان به کشور ضرر میزنند