روزنامه ابتکار
1399/12/10
معاون وزیر آموزش و پرورش: تنش بین والدین و دانشآموزان بیشتر شده است
معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش درباره تاثیرات منفی ماندن دانشآموزان در خانه گفت: برخی خانوادهها اعلام میکنند که فرزندانشان به خاطر ماندن زیاد و طولانی مدت در خانه و به علت انزوا و دور ماندن از دوستان رفتارهای پرخاشگرانهشان افزایش پیدا کرده و تنش بین خانوادهها و دانشآموزان زیادتر شده است.«رضوان حکیمزاده» معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش و معاون وزیر در گفتوگو با خبرنگار ایلنا، درباره روند کلاسهای حضوری اول و دوم ابتدایی اظهار کرد: برنامهای که برای حضور دانش آموزان کلاس اول و دوم ابتدایی داشتیم با تصویب شورای مدرسه بود و با توجه به شرایط هر منطقه استقبال دانش آموزان و خانواده آنها متفاوت بوده است. در مناطق و شهرهای کوچک، عشایری و روستایی که خانوادهها اغلب نمیتوانند در زمینه یادگیری حمایتی از فرزند خود داشته باشد، استقبال خیلی بالا بوده است.
معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش در خصوص تصمیمگیری شورای مدرسه در این باره افزود: البته ما موضوع را به شورای مدرسه واگذار کرده بودیم تا تصمیمگیری و ارزیابی را با توجه به وضعیت دانش آموزان و نسبت به یادگیری آنها داشته باشند. طبیعتا اگر در منطقهای تصمیم شورای مدرسه این باشد که دانش آموزان به کلاس نیاز ندارند که البته نظر والدین هم حائز اهمیت است، امکان دارد که روند به گونه دیگری جلو برود.
حکیمزاده ادامه داد: در مجموع در مناطق کمتر برخوردار و روستاهای عشایری خوشبختانه تعداد بسیار زیادی از دانش آموزان اول و دوم دبستان در کلاسها حضور پیدا میکنند.
وی افزود: در مناطقی که امکان برگزاری کلاسها به صورت حضوری فراهم شد، یک مقدار نگرانیهایمان کمتر شده است. به خصوص اینکه معلمان اعلام کردند که حتی با حضور اندک دانشآموزان در کلاسها توانستند، نقاط ضعف و قوت آنها را شناسایی کنند و ارزیابیهای لازم را داشته باشند تا اگر لازم بود برای آنها برنامه جبرانی داشته باشند.
معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: در مناطقی که دانشآموزان به صورت حضوری به کلاس درس نرفتند، نگرانیهای ما در جای خودش باقی مانده است. این نگرانیها از چند جهت وجود دارد، اول اینکه بحث یادگیری مهارتهای خواندن و نوشتن است که مبنایی برای یادگیری بعدی است. مورد بعدی که باعث نگرانی ما شده، این است که دانشآموزان در این شرایط دچار انزوا و کم تحرکی شدهاند.
حکیم زاده در خصوص نگرانیهای ناشی از طولانی ماندن دانش آموزان در خانه گفت: بر اساس گزارشهای سازمان بهداشت جهانی که به سازمانها ابلاغ شده و همچنین پژوهشهایی که در این زمینه صورت گرفته، ماندن در خانه آن هم طی یک مدت طولانی، آسیبهای غیرقابل جبرانی خواهد داشت که ممکن است، در کوتاه مدت قابل مشاهده نباشد، ولی در بلندمدت قطعا آثار خود را نشان میدهد.
وی ادامه داد: برخی خانوادهها اعلام میکنند که فرزندانشان به خاطر ماندن زیاد و طولانی مدت در خانه و به علت انزوا و دور ماندن از دوستان، رفتارهای پرخاشگرانهشان افزایش پیدا کرده و تنش بین خانوادهها و دانشآموزان زیادتر شده است.
حکیم زاده تاکید کرد: به همین دلیل است که در کشوری مثل انگلستان که شرایط دشواری از جهت شیوع کرونا انگلیسی دارد و اتفاقا ویروس انگلیسی از آنجا شروع شده، اعلام کرده است با برنامه ریزیهای انجام شده تا دو هفته دیگر مدارسشان را مجددا بازگشایی میکنند.
سایر اخبار این روزنامه
آیا محبوبترین رسانه مکتوب سینمایی کشور به روزهای پایان نزدیک میشود؟
فصل سرد «مجله فیلم»
رضا دهکی
زندگی کوتاه خاطرات پس از مرگ
بانک مرکزی اعلام کرد
کاهش معاملات و افزایش ۹۷ درصدی قیمت مسکن
روحانی در جلسه ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا مطرح کرد
عید 1400 سخت تر از 1399
معاون حقوقی سازمان بورس مطرح کرد
ماجرای کانال آموزشی بورس شاطر نانوایی!
تاکید شمخانی به خروج آمریکا از عراق
عراق بدهیهایش به ایران را پرداخت میکند
ظریف در دیدار وزیر امور خارجه عراق:
حملات و اتفاقات در داخل عراق مشکوک است
«ابتکار» حواشی اخیر درخصوص نرخ دلار را بررسی کرد
ارز بازی دولت، از اتهام تا واقعیت
وزیر ارتباطات:
فیلتر تلگرام، رشد پیامرسانهای داخلی را دچار وقفه کرد
سخنگوی کاخ سفید:
قصد کاهش تحریمهای ایران را نداریم
معاون وزیر آموزش و پرورش:
تنش بین والدین و دانشآموزان بیشتر شده است
بن سلمان در مظان اتهام
گزارش آمریکا درباره قاتل خاشقچی، واقعی یا صوری!
بانک مرکزی اعلام کرد
کاهش معاملات و افزایش ۹۷ درصدی قیمت مسکن