جنین‌کشی با خیال راحت!

سرویس جامعه جوان آنلاین: قلبش تند‌تند می‌زند و هنوز چشمش را باز نکرده تا ببیند دور و برش چه خبر است. حس می‌کند که قرار است اتفاقات بدی برایش بیفتد، برای همین استرس می‌گیرد، پاهایش را داخل بدنش جمع می‌کند و تکان نمی‌خورد! حس بدی دارد، ضربان قلبش تندتر و این‌بار اضطرابش بیشتر از قبل می‌شود، می‌داند که دوستش ندارند، اما نمی‌داند که دستور قتلش را صادر کرده‌اند و قرار است همین چند روز آینده جانش را بگیرند و به دنیای چند روزه‌اش پایان دهند! نمی‌داند جرمش چیست، حتی دلیل دعوتش را به زندگی نمی‌داند؛ مهمان ناخوانده‌ای که از روز اول به وجود آمدنش، حس بدی به او دادند و نه‌تن‌ها هیچ‌کس منتظر دیدنش نیست، بلکه قرار است جانش را هم بگیرند؛ این حال بیش از هزار جنین طی هر روز در کشور است که به دنیا دعوت شده‌اند، اما با بی‌رحمی تمام کشته می‌شوند! هیچ‌کس هم نیست که از حقوق آن‌ها دفاع کند و صدایشان را به گوش دنیا برساند.
در حالی که اگر خبر سقوط یک هواپیما یا واژگونی یک قطار را بشنویم، یا بفهمیم که در یک جاده تصادف زنجیره‌ای شده و هزاران نفر در این حوادث جان خود را از دست داده‌اند، نگران می‌شویم و می‌خواهیم که مسئولان فکری برای این موضوع کنند تا مبادا در روز‌های دیگری این حوادث تکرار شود، اما جنین‌های بی‌گناه که نه دیده می‌شوند و نه صدایی برای شکایت دارند و حتی عکسی هم نیست که از آن‌ها منتشر شود، هر روز در سکوت خبری کشته می‌شوند و هیچ‌کس نیست که از حق و حقوق آن‌ها دفاع کند.
آمار وحشتناک سقط‌های جنایی
زنگ خطر آمار سقط جنین در کشور به صدا درآمده و رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور نیز درباره آن هشدار داده‌است. عباس مسجدی آرانی در این‌باره گفته‌است: «ما براساس قوانین مجلس شورای اسلامی خدمات سقط درمانی ارائه می‌دهیم و تمام موارد سقط براساس قانون سال است، اما آمار سقط‌های جنایی تکان‌دهنده است و بیش از ۳۰ جلسه در این خصوص با وزارت بهداشت، سازمان بازرسی کل کشور و سازمان نظام پزشکی برگزار شده و اقداماتی در خصوص پیشگیری از سقط‌های جنایی که تهدید جدی برای مادران و نظام سلامت است، داشته باشیم.»


دکتر محمدپور، پزشک عمومی در برنامه زنده تلویزیونی نیز خبر از سقط روزانه بیش از هزار جنین در کشور را داد و گفت که این آمار مربوط به سال ۱۳۹۸ است و سقط‌های دیگری نیز به صورت زیرزمینی انجام می‌شود که در این آمار و ارقام درنظر گرفته نشده‌است.
جنین‌کشی!
آمار هولناک سقط جنین را دکتر زهرا علامه، متخصص زنان و زایمان نیز تأیید می‌کند و به خبرنگار «جوان» می‌گوید: «سقط روزانه بیش از هزار جنین دور از انتظار نیست و افزایش آمار سقط جنین، چندین علت مختلف دارد.»
علامه ریختن قبح سقط جنین را یکی از عوامل افزایش سقط جنین می‌داند و در این‌باره می‌گوید: «وقتی که یک خانم باردار به پزشک مراجعه می‌کند و سیستم بهداشت و درمان کشور به او اینطور القا می‌کند که در هر دوره از حاملگی می‌تواند به بارداری‌اش خاتمه بدهد، قبح سقط جنین ریخته می‌شود و این خانم باردار حتی به دلایل خیلی جزئی اقدام به سقط جنین می‌کند. مثلاً می‌گوید الان بارداری زود است و آمادگی‌اش را ندارم! یا مثلاً دلم می‌خواست در فصل پاییز بچه‌دار شوم یا اینکه می‌گوید در حال حاضر یک بچه کوچک دارم و شرایط به دنیا آوردن بچه دیگری را ندارم!»
او درباره علت دیگر سقط جنین جنایی اظهار می‌دارد: «باید به مردم آموزش کافی دهیم، زیرا وقتی بارداری‌های ناخواسته و برنامه‌ریزی نشده افزایش پیدا کند به مراتب آمار سقط جنین نیز افزایش پیدا خواهد کرد.»
متخصص زنان و زایمان به ضرورت آموزش اشاره می‌کند و می‌گوید: «وقتی در سیستم بهداشت و درمان به مردم آموزش نداده‌ایم که سقط جنین عارضه‌آور است و ممکن است موجب نازایی شود، همچنین در دسترس بودن سقط جنین که تنها با یک تماس تلفنی، شرایطش فراهم می‌شود، همه این عوامل موجب بیشتر شدن تعداد سقط خواهد شد.»
علامه ادامه می‌دهد: «به مردم یاد نداده‌ایم که یک بچه با ورود خود به دنیا، برکت می‌آورد. این در حالی است که مذهب در زندگی مردم کمرنگ‌تر شده و آن‌ها هیچ حس بدی نسبت به سقط جنین ندارند. در صورتی که آن‌ها با این کار مرتکب قتل می‌شوند، اما اهمیتی به آن نمی‌دهند و خیالشان راحت است!»
چندین دهه است که سیستم بهداشت و درمان مردم را از بارداری می‌ترساند!
علامه به مزایای درمانی بارداری و زایمان اشاره می‌کند و می‌گوید: «عمده مراجعه‌کنندگان تصور می‌کنند که بارداری برایشان بیماری و رنج خواهد آورد، در صورتی که بسیاری از بیماری‌های زنان مانند آندومتریوز یا عفونت‌های لگنی با بارداری درمان می‌شود. این در حالی است که متأسفانه چندین دهه است که سیستم بهداشت و درمان کشور مردم را از فرزندآوری، می‌ترساند و درباره تفهیم مزایای باردار شدن اقدام خاصی انجام نداده است.»
این پزشک زنان و زایمان با بیان اینکه باید مبانی علمی دنیا را به مردم آموزش دهیم، می‌گوید: «یک خانم ۳۸ ساله به مطب من آمده‌بود و می‌گفت که از بارداری و فرزندآوری می‌ترسد، در ذهن این خانم جا افتاده‌بود که از لحاظ سنی، شانس بارداری خوب و سالمی ندارد! در صورتی که در دنیا به خانم ۴۵ ساله نیز به شرط سلامت قلبی و عروقی اجازه بارداری می‌دهند. همچنین از نظر علمی ثابت‌شده که اگر فاصله دو بارداری ۱۸ ماه باشد، هیچ خطری مادر را تهدید نمی‌کند، اما بسیاری از مادران که فاصله دو بارداری‌شان نزدیک است از ترس اطلاعات غلطی که به آن‌ها داده‌شده به دنبال سقط جنین هستند.»
وی تصریح می‌کند: «طرح جوانی جمعیت می‌تواند کمک زیادی به کاهش آمار سقط جنین جنایی در کشور کند، زیرا که اجبار غربالگری جنین، بسیاری از افراد را نسبت به ناهنجار بودن جنین می‌ترساند، در حالی که ما می‌دانیم ۹۹ درصد بارداری‌ها بدون هیچ مراقبتی و به خودی خود، فرزندی سالم به دنیا خواهند آورد، این در حالی است که صددرصد مردم را از اینکه ممکن است بچه‌ای ناسالم به دنیا بیاورند، می‌ترسانیم و این مسئله یک وحشت را در میان مردم ایجاد کرده‌است. بنابراین اگر این طرح بتواند اجبار بر غربالگری جنین را از دوش پزشکان بردارد، باعث می‌شود که مردم، بارداری را مطلوب قلمداد کنند و از بسیاری از سقط‌های جنین جنایی نیز پیشگیری خواهد شد.»