وحشت معاون شاباک از تبدیل حماس به حزب‌الله دوم

  سرویس خارجی-

واکنش‌ها به شکست سنگین صهیونیست‌ها در عملیات «سیف القدس» هنوز ادامه دارد و شلیک 4000 موشک و راکت در عرض 12 روز باعث هراس مقامات این رژیم و شهرک نشینان شده است. پس از تسلیم رژیم صهیونیستی و پذیرش آتش بس در این نبرد، کارشناسان مقامات امنیتی کنونی و سابق رژیم صهیونیستی نیز شروع به اظهار نظر درباره عملکرد این رژیم در جنگ اخیر و «استراتژی کلی اسرائیل در تقابل‌های این‌چنینی» کرده‌اند که اختلافات در محافل امنیتی و سیاسی رژیم صهیونیستی را آشکارتر می‌کند.
در همین راستا رسانه‌های عبری‌زبان به‌ویژه شبکه‌های تلویزیونی این رژیم همچنان میزبان کارشناسان نظامی هستند که پیش از این خواستار ادامه جنگ و تشدید بمباران غزه با هدف تسلیم کردن حماس بودند. مثلا شبکه 12 تلویزیون رژیم صهیونیستی نشستی کم‌سابقه با «یورام کوهن» رئیس‌سابق سازمان امنیت عمومی رژیم صهیونیستی (شاباک) داشت که در آن این مقام تأکید کرد «حماس در زمینه آگاهی‌‌سازی پیروز شد که همین موضوع نابودکننده اسرائیل است». وی همچنین در پاسخ به سؤالی گفت: بنیامین نتانیاهو شایستگی این جایگاه را ندارد و برای اینکه شرایط اسرائیل رو به بهبودی برود او باید فورا برود و شخص دیگری جایگزین او شود».


کوهن در ادامه تلاش کرد یک پیش‌بینی درباره آینده انجام دهد آنجا که گفت «نبرد کنونی با حماس به پایان رسیده اما جنگ ضد حماس تازه شروع شده است. با وجود اینکه حماس مهار شده اما همچنان می‌تواند بیش از 75 درصد از اسرائیل را با موشک‌های خود که دارای بردهای مختلفی هستند هدف قرار دهد و همین امر یک تهدید استراتژیک خطرناک برای امنیت داخلی اسرائیل محسوب می‌شود». ژنرال «عمیران لفین» فرمانده سابق جبهه شمالی در ارتش این رژیم و معاون رئیس‌موساد نیز در مصاحبه‌ای جدا اظهار داشت «جنگ اخیر نشان داد حماس از هر نظر بسیار نزدیک است که تبدیل به یک حزب‌الله دیگر شود و این یک زنگ خطر برای حاکمان اسرائیل است که باید برای رفع این خطر تلاش کنند، ضمن اینکه راه مقابله با این خطر، سیاسی است و نه نظامی».
پیش‌بینی قابل تامل یک ژنرال صهیونیست
از سوی دیگر، ژنرال «اسحاق بریک» افسر ذخیره ارتش رژیم صهیونیستی درباره جنگ اخیر این رژیم با مقاومت فلسطین گفت که «جنگ اکتبر 1973 در برابر جنگی که در آینده رخ خواهد داد یک داستان کوچک خواهد بود و جبهه داخلی اسرائیل به صحنه اصلی جنگ تبدیل می‌شود». وی افزود، میلیون‌ها شهرک‌نشین برای مدت طولانی زیر باران موشک از جمله موشک‌های دقیق و هواپیماهای بدون سرنشین انتحاری قرار می‌گیرند و در آن زمان هیچ کس نمی‌تواند در اینجا زندگی کند، همچنین هیچ‌کس ادعای فرماندهان ارشد مبنی بر اینکه توانستند حماس را شکست بدهند یا نابود کنند باور نخواهد کرد. وی در پایان تأکید کرد: «بر‌خلاف سخنانی که سخنگوی ارتش درباره ضربه‌زدن به حماس می‌گفت اما این حماس بود که یک پیروزی بزرگ به دست آورده و به‌سمت ما موشک شلیک کرد. حماس و جهاد اسلامی اعلام کردند هر لحظه‌ای که برای پرتاب موشک تصمیم بگیرند این کار را انجام خواهند داد».
«یوسی یوشع» نویسنده و خبرنگار روزنامه صهیونیستی «یدیعوت آحارونوت» نیز اعلام کرده که «چه قبول کنیم چه قبول نکنیم، حماس از این نبرد سربلند و قدرتمند خارج شد. این نبرد و پذیرش آتش‌بس به این صورت آن هم بدون کنترل قدرت حماس نه تنها پیروزی نیست بلکه یک شکست مفتضحانه است».
از ایران شکست خوردیم
در ادامه اعترافات مقامات صهیونیستی به شکست در برابر حماس این بار سفیر پیشین رژیم صهیونیستی در آمریکا اعلام کرد که «اسرائیل شکست خورد». «رون درمر» گفته،کشورهای عربی از پیروزی حماس خوشحال نمی‌شوند چون می‌دانند توجه‌ها بیشتر از قبل به ایران جلب می‌شود...نگران موشک‌های قاره پیمای ایران باشید. ایران ما را در منطقه محاصره کرده و به گروگان گرفته تا توان پاسخگویی از آمریکا را بگیرد»!
رجز خوانی وزیر جنگ
در حالی که مقامات صهیونیستی به شکست در برابر مقاومت فلسطین اعتراف کرده‌اند اما وزیر جنگ این رژیم همچنان در حال رجز خوانی است. «بنی گانتس طی سخنانی که نشان از شکست و ناتوانی این رژیم در جنگ 12 روزه علیه گروه‌های مقاومت اسلامی فلسطین دارد، مدعی شد «اگر روزی مجبور شویم، غزه را اشغال کنیم، این کار را خواهیم کرد... اسرائیل اجازه شلیک موشک‌ها یا بالن‌های انفجاری از نوار غزه را بعد از پایان عملیات نظامی با گروه‌های فلسطینی نخواهد داد». وزیر جنگ رژیم صهیونیستی همچنان بر ترور رهبران حماس تاکید کرد و گفت: «محمد الضیف» فرمانده کل گردان‌های القسام، شاخه نظامی حماس و «یحیی سنوار» رئیس‌دفتر سیاسی این جنبش در نوار غزه، همچنان جزو اهداف اسرائیل هستند!
آمارهای جدید
رژیم صهیونیستی در این جنگ نیز طبق روال همیشه، روی کشتار غیرنظامیان و هدف قرار‌دادن ساختمان‌های مسکونی، تمرکز ویژه داشت تا به قول آن خلبان صهیونیست؛ از نا امیدی که بر ارتش این رژیم سایه افکنده بود، خلاص شود! خبرگزاری «آسوشیتدپرس» در گزارشی راجع به همین نکته نوشته در جریان حملات اسرائیل به غزه دست کم 2000 واحد مسکونی به طور کامل ویران شد و 15 هزار واحد مسکونی نیز آسیب دید...در حال حاضر 800 هزار نفر در غزه به صورت مرتب به آب شرب بهداشتی دسترسی نداشته و 50 درصد از شبکه آبرسانی غزه نیز در پی حملات رژیم صهیونیستی آسیب دیده است.
کمیته بین‌المللی صلیب سرخ نیز بیانیه‌ای را درخصوص خسارت‌های وارد شده به شهروندان فلسطینی ساکن غزه به دنبال جنگ اخیر در این منطقه، صادر کرد. بر اساس این گزارش، کمیته بین‌المللی صلیب سرخ اعلام کرده است:« به دنبال جنگ اخیر غزه ۵۰ هزار فلسطینی ساکن این منطقه، خانه و کاشانه خود را از دست دادند. لزوم باز‌سازی غزه بیش از هر زمان دیگری احساس می‌شود.»
تظاهرات در کشورهای اروپایی
با وجود شکست صهیونیست‌ها راه‌پیمایی‌ها در کشورهای مختلف جهان در حمایت از فلسطین همچنان ادامه دارد. در شهرهای مهم اروپایی از جمله لندن، پاریس، برلین و بسیاری شهرهای دیگر آلمان تظاهرت‌هایی در حمایت از فلسطینیان و ضد رژیم صهیونیستی برگزار شد. در شهرهای آلمان معترضان خواستار همبستگی با مردم فلسطین شدند. در برلین معترضان پارچه نوشته‌هایی در دست داشتند که روی آن نوشته شده بود «آزادی برای فلسطین». هزاران تن از حامیان فلسطین در مخالفت با جنایات رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه در خیابان‌های لندن پایتخت انگلیس نیز تظاهرات کردند. تظاهرکنندگان شعار «آزادی برای فلسطین»، «اسرائیل را تحریم کنید» و «آپارتاید را متوقف کنید» سر دادند. در این تظاهرات برخی در حمایت از فلسطین پرچم این کشور را حمل کردند. برخی دیگر نیز بر دیوارها شعار «فلسطین آزاد» را نوشتند. شعارهای «اسرائیل تروریست» است و «ما همه فلسطینی هستیم» نیز در این تظاهرات شنیده شد. در خیابان معروف «داونینگ استریت» نیز شعار «جانسون شرم بر تو باد» شنیده شد.
انگلیس شریک جرم اسرائیل
از سوی دیگر، گزارش جدید یک روزنامه انگلیسی نشان می‌دهد که قطعات و تجهیزات سخت‌افزاری ساخت انگلیس توسط نیروهای رژیم اسرائیل در حملات هوایی اخیر به غزه بارها استفاده شد. روزنامه انگلیسی «ایندیپندنت» با اشاره به زمان شروع حملات رژیم صهیونیستی به غزه نوشت، علیرغم قوانین ظاهراً سختگیرانه صادرات اسلحه در انگلیس، به نظر می‌رسد تجهیزات تولید شده در انگلیس به این درگیری دامن زده‌اند.
سخنگوی ارتش رژیم اسرائیل هفته گذشته تایید کرد که هواپیماهای جنگنده «اف -35» در بمباران‌های غزه استفاده شدند و انگلیس از جمله سازندگان اصلی قطعات این هواپ‍یماست و یک مجله نظامی دیگر چاپ انگلیس از مشارکت ۱۵ درصدی انگلیس در این پروژه خبر می‌دهد. همچنین مشخص شده که نیروهای رژیم صهیونیستی از هواپیماهای جنگنده اف-۱۶ و بالگردهای آپاچی در این حملات استفاده کرده‌اند و دولت انگلیس قبلاً پذیرفته این تجهیزات قطعات ساخت انگلیس را در خود دارند. بالگردهای آپاچی از سیستم‌های رادار‌، تجهیزات ناوبری‌، مجموعه موتور و سیستم‌های کنترل آتش ساخت انگلیس استفاده می‌کنند.
«ریچارد بورگون» نماینده حزب کارگر انگلیس به روزنامه ایندیپندنت گفته: «با کشته شدن تعداد زیادی غیرنظامی در روزهای اخیر، اکنون زمان آن رسیده که دولت انگلیس فوراً صادرات سلاح به اسرائیل را ممنوع کند. بدون تحقق این امر‌، سخنان دولت ما در مورد حمایت از صلح نه تنها پوچ است، بلکه در واقع در درجنگ اسرائیل علیه مردم فلسطین شریک است.»