روزنامه آفتاب یزد
1400/03/20
انتخابات عرصه تصمیمگیری بر سرنوشت فردی و اجتماعی است
رئیس مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه در سفریک روزه خود به استان کرمان ضمن افتتاح ساختمان مرکزی هیئت مدیره مرکز وکلای قوه قضائیه در آن استان با حضور در گلزار شهدای کرمان و ادای احترام به شهدای انقلاب اسلامی و 8 سال دفاع مقدس و گرامیداشت یاد و خاطره سردار دلها
حاج قاسم سلیمانی و همچنین شهدای مدافع حرم در جمع دانشجویان گفت: یکی از
موهبات زندگی فردی و اجتماعی استفاده بهینه از فرصتها میباشد و ایام
انتخابات و اتخاذ تصمیم درست یکی از موهبتهایی است که خداوند از طریق نظام جمهوری اسلامی به افراد جامعه داده است.
دکتر علی بهادری جهرمی گفت: ایام انتخابات به ما میگوید باید تصمیم به موقع و درست گرفت و باید دید و بررسی کرد این کشتی که همه سوار هستیم به کدام جهت حرکت مینماید و به کدام جهت باید هدایت کنیم و تصمیمات فردی ما در انتخابات اثرگذار در کل جامعه است و حتی گاهی یک رای میتواند مسیر جامعه را تغییر دهد و این تصمیم فردی در زندگی دنیوی و اخروی ما دارای اثر است. مدرس حقوق اساسی دانشگاه تربیت مدرس اضافه کرد: با شرکت در انتخابات مسیر زندگی خود را مشخص میکنیم و نگذاریم با عدم شرکت در انتخابات و یا بیتفاوتی دیگران برای سرنوشت ما و خانوادهمان تصمیم بگیرند. و عدم شرکت ما در انتخابات یا انتخاب نادرست حق سرنوشت و مسیر زندگی خود و خانواده را به دیگران واگذار کردهایم. رئیس مرکز وکلای قوه قضائیه اضافه کرد: باید از حق اختیار و آزادی که خداوند به انسانها داده است در حوزه فردی و جمعی به درستی بهره ببریم و اگر از این حق استفاده صحیح ننماییم دیگران به جای ما تصمیم گرفته و گلایه در آینده کارگشا نخواهد بود و حوزه تصمیمگیری در انتخابات حوزهای نیست که بگوییم ما تصمیم فردی میگیریم و به تصمیم دیگران کاری نداریم. باید بدانیم تصمیمات ما در حوزه انتخابات بر زندگی دیگران اثر گذاشته و همچنین تصمیمات آنان بر کار و زندگی ما اثرگذار خواهد بود.
دکتر علی بهادری جهرمی اضافه کرد: نباید حق اختیار و تصمیم فردی و جمعی خود را در اختیار دیگران قرار دهیم بلکه باید دیگران را نیز در تصمیمگیری درست راهنمایی نماییم. اگر تصمیم درست گرفته شد اثر مثبت آن برای کل جامعه است و تصمیم دیگران مهمتر از تصمیم فردی است.
وی با اشاره به انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای شهر افزود: وظیفه تمامی آحاد جامعه است که با تحقیق فرد اصلح را انتخاب کنند تا این کشتی که همه سوار هستیم به سرمنزل مقصود برسد و مکلف هستیم دیگران را نیز در این انتخاب درست راهنمایی نماییم. این مدرس دانشگاه با اشاره به نقش جامعه حقوقدانان کشور در برابر انتخاب اصلح و راهنمایی مردم گفت: شما از جمله اقشاری هستید که بهتر از دیگران میتوانید اطرافیان خود و همچنین مردم را در انتخاب اصلح راهنمایی کنید و این تکلیف را خداوند و حاج قاسم سلیمانی به گردن همه ما نهاده و باید وظیفه خود را آنچنان انجام دهیم که در آن دنیا شرمنده شهدا و حاج قاسم سلیمانی نشویم. این مدرس حقوقدان برجسته کشورمان در پایان اظهارداشت: در انتخابها باید به عملکرد نامزدها نگاه کرد و به ظواهر و به چند جمله سخن گفتن یک نامزد اکتفا نکرد. افرادی که خود را نامزد انتخابات نمودهاند عملکردهایی در گذشته داشتهاند که باید عملکردها مورد بررسی و کنکاش قرار گیرد تا با انتخاب صحیح جامعه به رشد و بالندگی و رفاهی که در شان مردم شریف ایران است، برسیم.
سایر اخبار این روزنامه
انتخابات به سبک نیکاراگوئه: بازداشت 3 کاندیدای ریاست جمهوری
عراقچی: مسائل کلیدی در مذاکرات باقی مانده است
غربت فرهنگ در مناظره فرهنگی
مکرون: خشونت در دموکراسی جایی ندارد
انتخابات عرصه تصمیمگیری بر سرنوشت فردی و اجتماعی است
آقای همتی؛ از بین پیامکهای شُل حجابی و بانکی کدام پیامک استرسزاتر است؟
گشت ارشاد مدیران، لرزه بر اندام طبریها انداخت
روحانی حق دارد؟
فاصله زیاد کاندیداها با مردم
دولت درباره حجاب اختیارات دارد؟
انتخابات به سبک نیکاراگوئه: بازداشت 3 کاندیدای ریاست جمهوری
درباره روزنامه نگاری تحلیلی
هجوسرایی آموخته شده!
کابل: کار طالبان است/ طالبان: کار داعش است