روز پیروزی بزرگ ملت

انتخابات، صریح‌ترین و پر جلوه‌ترین میدان حضور و بهره مندی از حق ملی در تعیین سرنوشت خود است. حق انتخاب مدیران عالی کشور، حقی است که بر اساس میثاق ملی ایران با پیروزی در انقلاب ۵۷ به رهبری امام خمینی (ره) با تنظیم قانون اساسی بر اساس مردم‌سالاری دینی استوار گردید و به طریق برگزاری انتخابات‌های مختلف در طول ۴۲ سال حیات انقلاب اسلامی، به بهترین شکل استقرار یافت، یکی از سرنوشت ساز‌ترین لحظه‌های تاریخی برای ملت ایران است که با حضور فعال خود شخصاً انتخاب می‌کنند که سکان هدایت قوه مجریه را به چه فرد و اندیشه‌ای واگذار کنند؛ لذا از آنجا که انتخاب حق مردم است و با حضور در پای صندوق‌های رأی به جای یک کنش انفعالی و باری به هرجهت، فعالانه و هدفمند نحوه و تفکر اداره کشور را به مدت چهار سال به فردی با شرایطی که دوست دارند می‌سپارند، این یک پیروزی بزرگ برای ملت ایران است.
اما انتخاب ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ از زاویه دیگری نیز حایز اهمیت است که می‌توان عنوان پیروزی بزرگ بر آن برگزید. از مدت‌ها پیش و چندین ماه مانده به انتخابات، رسانه‌های بیشمار معاند خارج نشین و همراهان داخلی آنها، تمرکز خود را بر تحریم انتخابات گذاشته بودند. آن‌ها به تجربه دریافته بودند که هر فردی از هر جناحی که به ریاست جمهوری انتخاب می‌شود، روند کلی نظام همان است که بود و آنچه متفاوت‌تر از قبل می‌شود، سلیقه‌ها و دیدگاه‌های خرد نگرانه در مسائل مختلف و مدیریتی کشور است؛ لذا این بار از دوگانه‌سازی‌های بی فایده ناامید شده و می‌خواستند با تشویق مردم به عدم شرکت در انتخابات و پایین آمدن مشارکت مردم، مشروعیت نظام را زیر سؤال ببرند، اما این بار نیز مردم ایران نشان دادند که شرایط حساس کشور را بسیار بهتر از خیلی‌ها درک می‌کنند و کاری کردند کارستان.
نکته سوم در خصوص پیروزی بزرگ ملت ایران، اثبات ولایتمداری و هوش و گوش سپردن به رهبر معظم انقلاب است. در طی این مدت، رهبر معظم انقلاب با وجود حجم گسترده تبلیغات منفی دشمنان نظام، هیچ گاه از تشویق و ترغیب مردم به مشارکت در تعیین سرنوشت کشور باز نایستادند و از آغازین روز‌های ورود کشور به فضای انتخاباتی، گام به گام و با ناکام گذاشتن هجمه‌های روانی دشمنان انقلاب ملت بزرگ ایران، آن‌ها را امیدوارتر از گذشته برای حضور در پای صندوق‌های رأی دعوت کرد که نتیجه آن را پس از برگزاری انتخابات ۱۴۰۰ با وجود گرمای طاقت فرسای هوا در بسیاری از مناطق کشور و همچنین احتمال شیوع بیماری کرونا، شاهد آن بودیم.
اینک که مردم بزرگ ایران به آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی اعتماد کردند و امید و آرزو‌های تحقق نیافته خود را در شعار‌های عدالتخواهانه او دیده‌اند و با حضور گسترده در پای صندوق‌های رأی و سپردن سکان اجرایی کشور به سیدی از سلاله پاک خاندان رسول گرامی اسلام، به وظیفه خود عمل کرده‌اند، باید توجه داشت که از یک سو، همانطور که رئیس‌جمهور منتخب گفتند این اعتماد مردم، مسئولیت او و همراهانش را بیشتر کرده است. مردم به وظیفه خود عمل کردند و حالا منتخبان مردم، بدهکار این حماسه بزرگ ملی هستند و ان شاء الله که با برنامه‌ریزی دقیق و عملیاتی به زودی شاهد کاهش مشکلات این ملت نجیب و حامی ولایت باشیم.


باید بدانیم که امروز منتخب ملت، رئیس‌جمهور همه است. چه آن‌هایی که به نامزد دیگری رأی داده‌اند و چه آن‌هایی که به هر دلیلی از جمله ناامیدی ناشی از تورم مداوم و کوچک شدن سفره‌های خود، از صندوق‌ها قهر کرده‌اند، لذا همگان وظیفه دارند از دولت حمایت کنند و با طیب خاطر بپذیرند که رئیس‌جمهور منتخب متعلق به همه جناح‌ها و اقشار ملت است و باید تلاش کنیم با همدلی و همراهی دولت جدید را در تحقق اهدافش کمک کنیم. اتحاد همدلی و همراهی ملی با دولت منتخب بهترین ضمانت موفقیت است؛ و در پایان سخنی نیز با رئیس‌جمهور منتخب داریم.
جناب آقای دکتر رئیسی، ضمن تبریک صمیمانه و آرزوی موفقیت، ملت ایران آینده روشن ایران اسلامی و فرزندان خود را در جنابعالی و برنامه‌های عدالت جویانه شما جست‌وجو می‌کند؛ لذا امیدواریم دولت آینده در این فرصت پیش رو برای تحویل گرفتن سکان اجرایی کشور از رئیس‌جمهوری قبلی، با تهیه برنامه‌های عملیاتی با رویکرد‌های کوتاه مدت (با نگاه به مشکلات فرهنگی، اجتماعی و معیشتی مردم و سختی زندگی روزمره آنها) میان مدت (با نگاه به ایجاد امید و رونق فضای کسب و کار و پیاده‌سازی عدالت اجتماعی و قطع دستان مفسدان) بلند مدت (با نگاه به پایدار‌سازی و پیشرفت کشور با پیشران‌های فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و سیاسی در دو حوزه داخلی و بین الملل) جوانه‌های امید را در دل مردم به باور تبدیل نماید و نشاط و سر زندگی جامعه اسلامی روز به روز افزایش یافته و ایران اسلامی گام‌های محکم و استوار خود را در گام دوم انقلاب به سوی آینده روشن که همان تحقق تمدن نوین اسلامی است، بردارد.