در جلسه شورای هماهنگی مجلس انجام شد تاکید قالیباف بر ضرورت هماهنگی مجلس و دولت از جمله در تعیین کابینه

رئیس مجلس با بیان اینکه نخستین کار مجلس در مسیر تنقیح قوانین ممانعت از تولید قوانین بیشتر است، بر جلوگیری از ادامه این چرخه باطل تاکید کرد و گفت: ضرورت امروز مجلس اصلاح قوانین در حوزه‌های مختلف اقتصادی همچون تجارت، معدن، مالیات، نقدینگی، بانکداری و... است لذا باید این مسائل را در دستور کار قرار دهیم.
به گزارش ایسنا، محمدباقر قالیباف روز دوشنبه ۷ تیر ماه در جلسه شورای هماهنگی مجلس شورای اسلامی با حضور روسای کمیسیون‌های مختلف و موضوع ضرورت تنقیح قوانین، گفت: حضرت آقا بارها در ملاقات‌های ویدئویی، کنفرانسی و جلسات حضوری تاکید بر تنقیح قوانین در مجلس یازدهم داشته‌اند و غیر از این نیز به طور مرتب بر این موضوع تاکید کردند، پس در اهمیت آن هیچ بحثی نیست و آنچه که مهم است در روش کار خلاصه می‌شود.
وی با بیان اینکه باید به چند نکته در رابطه با تنقیح قوانین توجه کرد، توضیح داد: نکته اول اینکه تنقیح قوانین یک پروژه است که صاحب و مسئول دارد و توسط آنها نیز دنبال می‌شود، نکته دوم به مهم بودن روش انجام کار مربوط می‌شود، چراکه این کار به دلیل حجم گسترده و پراکندگی با ذهن فردی یا افراد به جایی نخواهد رسید لذا برای رسیدن به قانون جامع باید باید گام‌های بلندی برداریم.
رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: اگر صرفا افراد بخواهند کار تنقیح قوانین را انجام دهند چند ۱۰ سال به طول خواهد انجامید اما اگر از ظرفیت‌هایی مانند هوش مصنوعی استفاده شود به سرعت به سمت تنقیح قوانین حرکت خواهیم کرد، البته می‌توان از ظرفیت روش‌های قدیمی نیز به کفایت بهره برد.


قالیباف با بیان اینکه جنس کار تنقیح قوانین به صورتی است که باید آن را به شکل موازی انجام داد نه خطی، افزود: در این مسیر باید از ظرفیت‌های هوش مصنوعی نهایت استفاده را کرد البته مسئولیت صددرصد این کار با مجلس است و از آنجا که وظیفه ذاتی ما محسوب می‌شود هیچ‌کس نمی‌تواند مانع آن شود.
رئیس قوه مقننه با بیان اینکه نخستین کار مجلس در این مسیر ممانعت از تولید قوانین بیشتر است، بر جلوگیری از ادامه این چرخه باطل تاکید کرد و گفت: در این مسیر معاونت قوانین مجلس باید لوایح و طرح‌ها را بررسی و ارزیابی کند و بگوید؛ به عنوان مثال در فلان موضوع قانون مشابه داریم لذا ایجاد یک قانون دیگر مانند آن ضرورتی ندارد.
قالیباف تاکید کرد: در مطرح کردن طرح ها در صحن مجلس نیز باید ضرورت‌ها را پیگیری کرده و فقط موضوعات اضطراری را در دستور کار مجلس گذاشت.
وی بحث افزودن پیوست رسانه‌ای و آموزشی به موضوعات تنقیحی را بسیار مهم دانست و افزود: ضرورت امروز ما اصلاح قوانین در حوزه‌های مختلف اقتصادی همچون تجارت، معدن، مالیات، نقدینگی، بانکداری و... است لذا باید این مسائل را در دستور کار قرار دهیم، درواقع باید آیتم‌های تاثیرگذار در اقتصاد را در اولویت قرار داد.
رئیس مجلس شورای اسلامی با اعتقاد بر اینکه پروژه تنقیح قوانین بر ریل خودش افتاده است، گفت: اگر جلسات در این زمینه مرتبا تشکیل شود و تمامی روسای کمیسیون‌ها درگیر موضوع تنقیح شوند به‌یقین کار به خوبی پیش خواهد رفت، بنابراین اشراف هر کدام از روسای کمیسیون‌ها به موضوعات مرتبط ضروری است، به طور مثال در حوزه دفاعی و امنیتی، کمیسیون امنیت باید بر کار سوار بوده و تسلط کامل داشته باشد.
قالیباف تاکید کرد: از آنجا که فرمایشات حضرت آقا به مجلس یازدهم صرفا به حوزه تنقیح قوانین خلاصه نمی‌شود و ایشان بر موضوعات دیگری نیز تاکید داشتند، باید تمامی این موضوعات را در دستور کار قرار دهیم چراکه این مهم بر ما واجب شرعی و عینی است و باید در جهت تحقق آن‌ها تلاش کنیم.
رئیس قوه مقننه بر ضرورت هماهنگی میان مجلس و دولت در حوزه‌های مختلف همچون برنامه و تعیین کابینه تاکید کرد و گفت: از آنجا که در روزهای حساس و سرنوشت‌سازی به سر می‌بریم باید به این موضوعات توجه ویژه‌تری داشت.
سایر اخبار این روزنامه
گسترش شهرهای قرمز کرونا از جنوب به سمت مرکز کشور زنگ خطر موج پنجم کرونا به صدا درآمد جلال خوش چهره طالبان؛ واقعیت یا تهدید؟ آمار قربانیان تصادف اتوبوس‌ها در کشور بررسی شد زمانی برای مستی اتوبوس‌ها خطیب‌زاده در نشست خبری: هنوز درباره توافق و یا عدم‌توافق با آژانس تصمیم‌گیری نشده است سرکوب قیمت به بهانه حمایت از مصرف‌کننده است پای دولت بیخ گلوی تولید می توان در شرایط تحریم آرامش اقتصادی ایجاد کرد؟ دو روی سکه ثبات اقتصادی و تحریم رهبر انقلاب اسلامی در دیدار رئیس و مسئولان قوه قضائیه: حرکت آقای رئیسی در قوه قضائیه مصداق حرکت جهادی شبانه‌روزی بود انتصاب «قلی‌ها» به عنوان رئیس ستاد تحلیف ۱۴ مردادماه مراسم تحلیف رئیس جمهور منتخب برگزار می‌شود در جلسه شورای هماهنگی مجلس انجام شد تاکید قالیباف بر ضرورت هماهنگی مجلس و دولت از جمله در تعیین کابینه برجام؛ تصمیم‌ سخت بایدن برای عبور از میراث ترامپ کابینه سیزدهم؛ شگفت‌انگیز یا قابل پیش‌بینی؟