روزنامه آفتاب یزد
1400/04/10
دیدار با رقبا تماس با منتقد
نشست سید ابراهیم رئیسی با رقبای انتخاباتی و تماس با یک روزنامه نگار منتقد (احمد زید آبادی) دو خبر خوب دیروز بود که می تواند منشا خیر و برکات زیادی باشدآفتاب یزد ـ رضا بردستانی: دو اتفاقِ خوب؛ یکی نشست با رقبای انتخاباتی ـ هر 6 رقیب ـ و دیگر تماس با یک روزنامه نگار منتقد، حکایت از آن دارد که دوران «تدبیر و امید» شعاری به پایان آمده و دوران ملموس «تدبیر و امید» بعدِ هشت سال زندگی تبلیغی ـ نباتی، از کُما خارج شده و میخواهد سایه ی خود را روی تمامی ارکان زندگی و شئونات حکمرانی بگستراند.احمد زیدآبادی در کانال تلگرامی خود نوشت: موبایل من معمولاً سایلنت است. ظهر که نگاهی به آن انداختم از خطی «نامشخص» چند بار تماس گرفته شده بود. با خود گفتم یا «برادران» بودهاند برای ایجاد مزاحمت و یا اینکه از خارج از کشور کسی تماس گرفته و شمارهاش نیفتاده است. خط نامشخص اما باز هم زنگ زد و چون گوشی را برداشتم، گفته شد که از طرف دفتر سید ابراهیم رئیسی تماس گرفتهاند. درخواستشان دریافت انتقادات، نظرات و پیشنهادات من به آقای رئیسی در مقام ریاست جمهوری بود. گفتم؛ اگر بخواند، چرا که نه؟ تاکید کردند که حتماً میخواند. با خود فکر کردم، خب، چه بهتر از این؟ لذا تصمیم گرفتم با توجه به مجموعه امکانات و محدودیتهای آقای رئیسی، آنچه را به صلاح کشور و کمک به گذر ایران از این وضعیت اسفبار میدانم، به طورِ صریح و روشن و بدون هرگونه سانسور، هر از گاهی به صورت مکتوب به دفتر وی ارسال کنم و چنانچه به اندازه مثقالی هم موثر افتد، خالی از ارزش نخواهد بود. من مجموعه این مکتوبات را حفظ خواهم کرد تا روزی که امکان نشر عمومی آنها در مجموعهای فراهم شود. از آنجا که در این تماس گفته شد قرار است از همه صاحبنظران در زمینههای مختلف نظرخواهی شود، امیدوارم این خود نشانهای از تحولی عملی در رویکرد زمامداری در کشور ما باشد.
>رئیسی: دوران رقابتهای انتخاباتی
تمام شده است
در همین حال،شش نامزد انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری با حضور در دفتر
حجت الاسلام والمسلمین سید ابراهیم رئیسی با وی
دیدار کردند.در این دیدار صمیمانه که به دعوت ابراهیم رئیسی برگزار شد، کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری درباره وضعیت کشور و راههای حل مشکلات موجود با رئیس جمهور منتخب هماندیشی و تبادل نظر کردند.سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی، محسن مهر علیزاده، علیرضا زاکانی، عبدالناصر همتی، سعید جلیلی و محسن رضایی کاندیداهایی بودند که در رقابتهای انتخاباتی سیزدهمین دوره ریاست جمهوری حضور داشتند و امروز با پایان یافتن رقابتها، برای تبریک به رئیس جمهور منتخب و اعلام همکاری با دولت آینده، با دکتر سید ابراهیم رئیسی ملاقات کردند.رئیس جمهور منتخب در پایان این نشست، دیدار 2 ساعته خود با کاندیاداهای انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری را جلسهای بسیار خوب توصیف کرد و گفت: دوستان در این جلسه دیدگاهها و نظرات خود را مطرح و اولویتهایی که فکر میکنند دولت آینده باید در این یک ماه پیگیری نماید بیان کردند.وی افزود: در این جلسه راهکارهای مختلفی که برای حل مسائل کشور وجود دارد و بخشی از آنها در مناظرات انتخاباتی نیز مطرح شد، مورد بحث و بررسی قرار گرفت. مسلماً همه دوستان دغدغه کشور، انقلاب، رفع مشکلات و گرهگشایی از زندگی مردم را دارند که این خیلی مهم است.رئیس جمهور منتخب با ابراز امیدواری نسبت به تداوم این نوع جلسات تاکید کرد: دوره رقابتهای انتخاباتی پایان پذیرفته و اکنون دوره رفاقت، همدلی، همراهی و همکاری برای رفع مشکلات مردم است که یک دغدغه همگانی است.رئیسی خاطرنشان کرد: انشاءالله همدلی و هماندیشیها منحصر به این جلسه نبوده و این روش ادامه مییابد و مردم هم باید احساس شان این باشد که همه نگاههای سیاسی و دیدگاهها منتهی به رفع مشکلات و گرهها از زندگی آنها خواهد بود.در پایان این نشست کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم، با رئیس جمهور منتخب عکس یادگاری گرفتند.
>روزه خوردنش را دیدیم، نماز خواندنش را نه!
برخی به طعنه، میگویند در مسلمانی آن شخص همان بس که بارها روزه خوردنش را دیدیم اما یک بار نماز خواندنش را نه!
طی تمامی این 8 سالی که رو به اتمام است، به اصطلاح«زبان مان مو در آورد» که با رسانه مرتبط باشید، با منتقد گفتمان داشته باشید، بین رسانه و خبرنگار و منتقد دیوار جدایی بنا نکنید. اما یک گوش دولت در بود و گوش دیگرش دروازه و همین شد که باید بعدِ هشت سال بگوییم در خوبیِ دولت تدبیر و امید همان بس که بیتدبیریاش را فراوان دیدیم اما امید بخشیاش را نه! حالا و قبل از آغاز به کار رسمی سید ابراهیم رئیسی، دو حرکت؛ تماس با احمد زیدآبادی و نشست با رقبای انتخاباتی حکایت از آن دارد که انگار دولت تدبیر امید که در «کمایی هشت ساله» و در زندگی«نباتی» به سر میبرد کم کم از کُما خارج شده و میخواهد زندگی واقعی را شروع کند به تعبیری دیگر شعاری که حسن روحانی و اطرافیانش، هشت سال با آن سر ملت و رسانه و منتقدان را گرم کردند به عینه رفتار و سیره
عملی دولت رئیسی است دولتی که «ایران قوی» را در «تدبیر و امید» واقعی و نه شعاری
دیده است!
سایر اخبار این روزنامه
ایران در زمینه کووید۱۹ همچنان گرفتار سوء مدیریت و بیتدبیری است؛ نه از کنترل خبری است نه از واکسیناسیون قابل قبول
لج بازی با افکار عمومی
دست و پا زدن های جبهه پایداری
زاویهی برجامی «کیهان» و «رئیسی»
دیدار با رقبا تماس با منتقد
سوء استفاده از انصاف دیگران
درخواست دیدهبان حقوق بشر برای توقف اعدامها در مصر
درخواست ۷۳ نماینده کنگره آمریکا از بایدن برای لغو رسمی طرح «معامله قرن»
اکنون، دولت سیزدهم!