همراهی سپاه و بسیج با مردم خوزستان در تنش آبی

خوزستان برای پاسداران و بسیجیان دیاری آشناست که بسیاری از آنان خاطراتی از حضور در دفاع مقدس، سنگرنشینی و همنشینی با یاران شهید‌شان را داشته و جملگی سفر راهیان نور را تجربه و این دیار را به عنوان قدمگاه شهیدان و مردم آن را به وفاداری و تحمل رنج‌های جنگ تحمیلی و همراهی با نظام و ولایت می‌شناسند. همین احساس، نوعی همبستگی و بالاتر از آن داشتن دین و بدهی به مردم آن خطه نورانی را برای سپاه و بسیج رقم زده ولذا هرگاه در خوزستان شرایط سخت و بحرانی پیش آمده، سپاه و بسیج در صف مقدم امدادرسانی و کمک به مردم خوزستان بوده و کنار آنان قرار داشتن را به عنوان یک تکلیف و وظیفه دنبال کرده‌اند. همان‌گونه که در سیل‌‌‌ها و بی‌آبی‌های سالیان گذشته این امدادرسانی و ادای دین را شاهد بودیم.
در تنش آبی اخیر نیز سپاه و بسیج کنار مردم بی‌تاب از کم‌آبی و تشنگی قرار گرفته و تمام ظرفیت‌‌‌ها و مقدورات خود را برای کمک به مردم آسیب‌دیده و التیام‌بخشی به رنج آنها به میدان آوردند که مهم‌‌ترین آنها عبارت‌ بودند از:
1- ارائه برآورد وضعیت دقیق و میدانی از تنش آبی و رنج مردم و متقاعدسازی مسئولان به رهاسازی آب سد‌‌ها برای نجات کشاورزی و دامداری مردم.
2- اعزام گسترده تانکرهای آبرسانی سپاه از سپاه‌های استانی با دستور فرمانده کل سپاه و آبرسانی به شکل اضطراری و فوری که در همان روزهای اولیه بالغ بر 500هزار لیتر آب برای افراد یا آب خام را برای احشام خانواده‌های دامدار تأمین و با تقویت ناوگان آبرسانی حدود یک سوم از خاک خوزستان را برای عبور از شرایط سخت اولیه پوشش دادند.


3- همکاری با شرکت آب و فاضلاب برای تقویت شبکه آبرسانی با توسعه خط لوله غدیر و دهها کیلومتر لوله‌گذاری جدید که بتواند آبرسانی را به صورت دائمی و پایدار برای روستاهای آسیب‌دیده یا فاقد شبکه آبرسانی تأمین نماید.
4- اعزام 800 گروه جهادی برای توزیع آب، بازسازی تأسیسات آبی و کمک به مردم روستایی و عشایر منطقه که از بی‌آبی رنج برده و در معرض خسارت‌های مالی قرار داشتند.
5- ورود قرارگاه محرومیت‌زدایی سپاه خوزستان برای جبران برخی کم‌کاری‌‌‌ها و خلأها که به صورت ضربتی و جهادی توانست با تکمیل و ترمیم بخش‌‌‌هایی از شبکه آبرسانی روستایی دسترسی روستاییان را به آب شرب و لوله‌کشی سرعت بخشد.
باوجود اینکه علاوه بر سپاه خوزستان که تمام ظرفیت‌های خود را برای کمک به مردم در تنش آبی پدید آمده به میدان آورد و ظرفیت‌‌‌هایی که از سایر سپاه‌های استانی به آن اضافه شد، سپاه از ارسال ماشین‌آلات مهندسی و سایر تجهیزات لجستیکی دریغی نداشت و اهمیت کمک و همراهی با مردم به آن اندازه بود که شخص فرمانده کل به خوزستان سفر کرد و ضمن بازدید از اقدامات سپاه برای حل مشکلات آبی مردم به دیدار سران عشایر و بزرگان مناطق آسیب‌دیده رفت و از نزدیک پای حرف دل آنان و گله‌مندی‌هایشان نشست. این درحالی است که دشمنان و معاندان نظام با استفاده از جنگ روانی و دروغ‌پراکنی، ناجوانمردانه به‌دنبال مقصر جلوه‌دادن سپاه در بروز مشکلات آبی خوزستان بوده و تحریک و تهییج مردم را برای تبدیل اعتراضات به شورش و استفاده ابزاری از مردم برای دستیابی به اهداف پلید سیاسی خود و در رأس آن به راه‌ انداختن آشوب و جنگ داخلی در دستور کار قرار داده‌ بودند. حال آنکه پیش از این نیز سپاه در طرح‌های آبی به‌ویژه در مناطق محروم و پر تنش فراتر از وظایف پیمانکاری طرح‌های ملی به‌عنوان وظیفه‌ای جهادی ایفای نقش کرده بود که نمونه آن آبرسانی به روستاهای غیزانیه در سال گذشته است.
البته همین همراهی و همگامی سپاه و بسیج با مردم است که نقشه آنان را برای استمراربخشی به اعتراضات و مصادره آن برای آتش‌افروزی و آشوب خنثی کرد و اقدامات وحشیانه و خشن آنان در آشوب‌‌‌ها و آن‌هم در مناطقی که اصلاً تنش آبی نداشتند، در واقع نوعی انتقام‌جویی از سپاه و مردم به حساب می‌آید. اما این حماقت‌‌‌ها و جنایت‌‌‌ها تنها به شناخت بهتر مردم از دشمنان و معاندان و ارزیابی دقیق‌تر نسبت به اهداف و روش‌های تروریستی آنان می‌انجامد.