روزنامه شرق
1400/05/06
عملکرد وزارت صمت در مزایده ۶۰۰۰ محدوده معدنی
عملکرد وزارت صمت در مزایده 6000 محدوده معدنی نشست بررسی نحوه تداوم مزایده سراسری محدودههای معدنی مربوط به اجرای طرح آزادسازی شش هزار محدوده و معدن غیرفعال کشور با حضور وزیر صمت، معاون قضائی دادستان کل کشور و جمعی از معاونان و مدیران وزارت صنعت، معدن و تجارت برگزار شد.در این نشست که پس از انتشار برخی شایعات درباره برگزاری بزرگترین مزایده سراسری کشور، تشکیل شد، معاون قضائی دادستان کل کشور بر عملکرد بدون شائبه وزارت صمت در اجرای طرح آزادسازی شش هزار معدن غیرفعال و برگزاری مزایدههای سراسری تأکید کرد.
وزیر صمت با تأکید بر اجرای تمامی مراحل مزایده سراسری محدودههای معدنی بهصورت شفاف و قانونی، از تکمیل اجرای این طرح بزرگ در آینده نزدیک با افزایش تعاملات بین دستگاهی خبر داد.
علیرضا رزمحسینی در «نشست بررسی نحوه تداوم مزایده سراسری محدودههای معدنی» اجرای این طرح را در راستای اجرای تکالیف قانونی وزارت صمت و همچنین تأکیدات مقامات عالی نظام عنوان کرد و افزود: خوشبختانه اجرای این طرح بزرگ بهصورت کاملا شفاف و قانونی در جریان است و با استقبال بسیار خوب افراد دارای صلاحیت فنی و مالی همراه شده است.
وی با اشاره به برخی ابهامات ایجادشده درخصوص اجرای این طرح بزرگ، گفت: از روز اول اجرای مزایده سراسری شش هزار محدوده معدنی، حجم عظیمی از سنگاندازیها، کملطفیها و مانعتراشیها در مسیر اجرای آن را پیشبینی میکردیم و با علم به گستردگی هجمهسازیها علیه این طرح عدالتگستر نسبت به اجرای آن اقدام کردیم. وزیر صمت ادامه داد: وزارت صنعت، معدن و تجارت همواره از حضور و همراهی همه نهادهای نظارتی در مسیر اجرای طرحها و فرایندهای اقتصادی این وزارتخانه استقبال کرده است و درباره اجرای طرح فعالسازی معادن نیز براساس نظرات اعلامی مسئولان دستگاه قضائی هیچگونه شائبهای متوجه این وزارتخانه نبوده و نیست.
رزمحسینی از وجود برخی غرضورزیهای سیاسی و جریانسازیهای رسانهای علیه این طرح خبر داد و خاطرنشان کرد: متأسفانه برخی صحنهآراییهای مخرب رسانهای، آگاهانه یا ناآگاهانه، کاهش اعتماد مردم نسبت به نظام را در پی دارد. وی در پایان با تقدیر از تعاملات و همراهیهای دستگاه قضائی در مسیر رشد تولید کشور، تکمیل هرچهسریعتر فرایند اجرائی طرح آزادسازی شش هزار محدوده و معدن غیرفعال کشور را با افزایش تعاملات بیندستگاهی خواستار شد.
اقدامات وزارت صمت در برگزاری مزایدهها
در راستای عمل به تکالیف قانونی بود
معاون قضائی دادستان کل کشور نیز در این نشست ضمن تقدیر از عملکرد وزارت صمت در اجرای منویات رهبر معظم انقلاب و تحقق سیاستهای اقتصاد مقاومتی بر اقدامات بدون شائبه این وزارتخانه در جریان اجرای این طرح تأکید کرد. سعید عمرانی اقدامات وزارت صنعت، معدن و تجارت در راستای عمل به تکالیف قانونی در اجرای ماده 10 قانون معادن و همچنین بند «ط» تبصره 18 قانون بودجه سال 1400 را بدون شائبه عنوان کرد و افزود: در تمامی دوران مسئولیت تلاش کرديم بیشترین همراهی و همکاری را در راستای ارتقای شاخصهای تولید کشور با مدیران وزارتخانه برقرار کرده و موانع فعالیت و تلاش آنان را مرتفع کنیم.
رئیس دبیرخانه ستاد مرکزی پیگیری و اجرای سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی در قوه قضائیه با اشاره به سلامت، پاکدستی و عملکرد مطلوب وزیر صمت در طول دوران تصدی این مسئولیت خاطرنشان کرد: ضمن تأکید بر عدم ابطال یا لغو مزایدههای مربوط به اجرای مزایده سراسری شش هزار محدوده و معدن غیرفعال کشور، بهزودی شاهد تداوم روند اجرای مزایدهها پس از انجام برخی هماهنگیها و تعاملات بیندستگاهی در حوزههای اجرائی و نظارتی خواهیم بود.
او نظرات و دیدگاههای عنوانشده در این نشست را از سر دلسوزی و دغدغهمندی نسبت به مصالح عمومی کشور دانست و افزود: متأسفانه ردپای برخی فضاهای سیاسی و افراد در سایه حوزههای اقتصادی در ایجاد چالشهایی مانند آنچه در پیرامون اجرای طرح فعالسازی معادن دیدیم، وجود دارد.
عمرانی در پایان با اشاره به تقطیع صحبتهایش درباره اجرای این طرح، تصریح کرد: در نامه اخیر خود به وزیر صمت تمامی تلاش خود را به کار گرفتیم تا مانع ایجاد خدشه در عملکرد وزارت صمت در جریان اجرای مزایده سراسری محدودههای معدنی در افکار عمومی شویم.
گفتنی است پیش از این هم معاون قضائی دادستان کل کشور در نامهای خطاب به وزیر صنعت، معدن و تجارت بر عملکرد بدون شائبه و انجام تکالیف قانونی وزارتخانه در مسیر اجرای طرح آزادسازی معادن غیرفعال و برگزاری مزایدههای محدودههای معدنی تأکید کرده بود.
سایر اخبار این روزنامه
چینش کابینه با مشورت یا شخصا؟
کاغذی که بایدن برای ایران نوشته بود
کارنامه سیاهی به جای نگذاشتهایم
کارت زردی دیگر برای کابینه روحانی
عبور اصلاحات از اصلاحطلبان؟
محدودیت به بهانه مصونیت
«مالك سيمان مردماند نه دولت»
عملکرد وزارت صمت در مزایده ۶۰۰۰ محدوده معدنی
خوشا به حال مغولستان!
اقدام ناپسند برخی ایرانیها در فضای مجازی
چرا اغلب ناراضیاند؟
علوم انسانی، ضرورتی فراموششده
گوگلیشدن فرایند توسعه
شمال کشور، خوزستان بعدی