روزنامه جوان
1400/05/17
رایحه همدلی برای خدمت به مردم
در حالیکه در یک سال اخیر تلاش دشمنان انقلاب و امپراتوری رسانهای غرب و مراکز سایبری منافقین، سلطنتطلبان، صهیونیستها و وهابیون بر بستر ناکارآمدی و سوءمدیریت دولت مستقر و انجام عملیات روانی سنگین بر بی اعتماد کردن مردم به نظام و ناامید کردن آنان و در نتیجه عدم مشارکت در انتخابات استوار بوده و مدعی بودند در بهترین شرایط حداکثر ۲۰ درصد مردم در انتخابات شرکت خواهند کرد، به لطف خداوند سبحان، مردم مثل همیشه حماسهای کم نظیر آفریده و هم از حیث مشارکت و هم از حیث نوع انتخاب همه توطئههای غرب را خنثی کردند. انتخاب آیتالله رئیسی عملاَ تمام دشمنان انقلاب را در لاک انفعالی فرو برده و آنان را مات و مبهوت کرد.بعد از سخنان آیتالله رئیسی در مراسم تنفیذ که بارقهای از امید به همگرایی و وحدت انقلابی را در دل مردم ایجاد کرد و رهبر معظم انقلاب را نیز خشنود ساخت همه چشمها به مراسم تحلیف دوخته شد. مواضع انقلابی رئیسجمهور در مراسم تحلیف تکمیلکننده و تبیینکننده سخنان وی در مراسم تنفیذ بود. مراسم تحلیف آیتالله رئیسی از جهات مختلف با تمام مراسمهای تحلیف چهار رئیسجمهور پس از جنگ متفاوت بود که به برخی از آنها اشاره میشود.
۱ - در شرایط کروناهراسی جهانی، ایران یکی از منظم ترین، باشکوهترین، بی حاشیهترین و آرامترین مراسم تحلیف را برگزار نمود که جای بسی شکرگزاری دارد.
۲ - در انجام مراسم تحلیف، وفاق و همدلی قوای سه گانه مشهود بود.
۳ - تأکید رئیسی بر دولت وفاق ملی اگر چه مطلبی دوپهلو مینمود و شائبه سوءاستفاده در سطح نخبگانی را در اذهان متبادر میکرد، اما در مجموع تأثیر مثبتی در افکار عمومی به جای گذاشت.
۴ - مراسم تحلیف افزایش امید را در سطح جامعه در پی داشته و مردم در شبکههای اجتماعی با هشتگ تنفیذ_امید از سخنان ایشان استقبال کردند.
۵ - شعار محوری رئیسی درباره تغییر وضع موجود در کنار عزم ایشان برای مبارزه با فقر، فساد، تبعیض، رانتخواری، امید به اصلاح امور را افزایش داده و اعتماد مردم به نظام را افزایش داده است.
۶ - در حوزه اقتصادی تأکید رئیسی بر شرطی نکردن اقتصاد کشور به تحریمها و مذاکرات با غرب و در عین حال تأکید بر استفاده از همه ظرفیتهای بینالمللی و داخلی برای رفع تحریمها، عملاَ برخی گمانه زنیها درباره زدن زیر میز مذاکره را خنثی ساخت و نوعی آرامش را بر جامعه حکمفرما خواهد ساخت.
۷ - تأکید رئیسی بر بیانیه گام دوم انقلاب، ناشی از هوشمندی ایشان در زنده کردن فرایند پنج مرحلهای انقلاب اسلامی بود.
۸ - تأکید رئیسجمهور بر شعار محوری «ما میتوانیم» نوعی اتمام حجت با دولتها و کشورها به ویژه کشورهای زیاده خواه غربی بود که عزم ایران برای غلبه بر مشکلات را اعلام و دولتهای تحریمگر را بهعنوان بازنده معرفی کرد.
۹ - حضور ۱۱۵ نفر از شخصیتهای سیاسی بیش از ۷۰ کشور جهان به صورت بسیار آرام در مراسم تحلیف در نوع خود کم نظیر و تحسینبرانگیز بود.
۱۰ - حضور هم زمان دولتهای نامتجانس از پنج قاره و بهویژه حضور نمایندگان دولتهای غربی در کنار نمایندگان محور مقاومت بر وزانت مراسم تحلیف افزوده بود.
در شرایط کنونی که کشور نیاز به وحدت و همدلی و عزم ملی و جهادی دارد تا با رویکرد انقلابی مشکلات موجود را از پیش پای مردم و نظام بردارند بر اصحاب رسانه و احزاب سیاسی و نخبگان جامعه است که از این فرصت کم نظیر برای کمک به رفع و دفع مشکلات کشور و مردم حداکثر استفاده را برده و مانع از تبدیل فرصت به تهدید شده و امید دشمنان به ایجاد تفرقه در صفوف مسئولان نظام و دوقطبیسازی مردم را به ناامیدی تبدیل کنند.
سایر اخبار این روزنامه
رایحه همدلی برای خدمت به مردم
گفتوگوی چهره به چهره در بند امنیتی اوین
بهانه جوییهای کودکانه روزنامه جمهوری اسلامی علیه رئیسی
متروی تهران روی ریل ایرانی
پایان بلبشوی وکالتی با اقتدار اژهای
تحول دولت از کرونا شروع شد
فرماندهان ارشد نظامی: قدرت ایران را مجدداً نیازمایید
«گاندو» تازه نفس وارد میدان شد
پایان المپیک با طلای اول وآخر
سقف قرارداد آنها، سقف قرارداد ما
وحشت تلآویو از فروپاشی «قواعد درگیری»
سوءتعبیر رژیم صهیونیستی از خویشتنداری حزبالله