تحسین یک اصلاح‌طلب از اقدامات میدانی رئیسی

در ازدحام انتقادات سیاسی اصلاح‌طلبان از حضور میدانی ابراهیم رئیسی در اماکن و مناطق مختلف (از غسالخانه بهشت زهرا تا پروژه تصفیه آب اهواز و بیمارستان‌های کرونایی) یک نفر از میان اصلاح‌طلبان به تحسین این اقدامات او پرداخت.
حسن رسولی، فعال اصلاح‌طلب و عضو سابق شورای شهر تهران در مصاحبه‌ای که سایت جماران آن را منتشر کرده است، از اقدامات میدانی رئیس‌جمهور رئیسی قدردانی کرد: «من فکر می‌کنم کمی باید صبر کنیم و اگر رفتار خوبی از آقای رئیسی می‌بینیم بیان کنیم. اینکه آقای رئیسی در این مدت کوتاه بین مردم حاضر شدند و از راه دور مدیریت نکردند این رفتار مدیریتی، رفتار مدیریتی خوب و پسندیده‌ای است چه از سوی آقای خاتمی که مورد قبول اصلاح‌طلبان است، باشد چه از آقای احمدی نژاد باشد و چه از آقای رئیسی باشد. کار خوب، خوب است؛ از هر کسی که سر بزند.»
اینکه رسولی از روحانی نام نمی‌برد، شاید از این رو است که روحانی در طول هشت سال شدیداً تحت انتقاد بود که چرا در میان مردم نیست و رفتاری از موضع بالا با مردم دارد. در یک سال و نیم اخیر، کرونا بهانه بیشتری دست روحانی داد و او جز منزل و محل کار جای دیگری نرفت.
رسولی البته تأکید می‌کند: «منت‌ها مسائل مبتلا‌به کشور ما در شرایط فعلی، بسیار عمیق‌تر و پیچیده‌تر از این مسائل است. این‌ها هم مهم است، اما اهم مسائل کسری بودجه است، عدم تعادل تراز بازرگانی کشور است، بالا بودن نرخ تورم است، زیر صفر بودن نرخ سرمایه‌گذاری است، فرار نخبگان است، بالابودن نرخ بیکاری است و مشخص نبودن تکلیف برجام است. مسائل استراتژیک کشور در شرایط فعلی، تعیین‌کننده موفقیت یا عدم موفقیت دولت است که آن هم در کوتاه مدت، اخلاقی نیست که ما اگر ایرادی از دولت آقای رئیسی می‌بینیم در حقیقت آن را بزرگنمایی کنیم و باید نقاط مثبتی را هم که می‌بینیم بیان کنیم.»


او مجدد تأکید می‌کند: «نفس حضور آقای رئیسی در بین مردم کار درست و پسندیده‌ای است... اینکه آقای رئیس‌جمهور از موضع بالا با مردم رفتار نکنند از نگاه من صفت‌های خوبی است.»
باید به فال نیک گرفت که فردی از میان اصلاح‌طلبان بدون در نظر گرفتن جهت‌گیری‌های سیاسی، تلاش می‌کند نقطه مثبت مدیریتی سید ابراهیم رئیسی را ببیند. البته بعید است باقی اصلاح‌طلبان که منتقد هستند و حضور میدانی رئیسی را تخطئه می‌کنند، متوجه مثبت بودن اقدام رئیس‌جمهور نشده باشند، منتهی دو دلیل باعث می‌شود که نه تنها آن را تحسین نکنند، بلکه به تخطئه آن بپردازند و آن اینکه، اولاً رئیس‌جمهوری که آنان سال‌های ۹۲ تا ۱۴۰۰ بر سرکار آوردند، رسماً از مردم به‌دور بود، ثانیاً نمی‌خواهند به اقدامات مثبت کسی که رقیب انتخاباتی‌شان بوده، اذعان کنند. در واقع در هر دو مورد آن‌ها می‌خواهند سطح مقایسه پررنگی را که میان رئیسی و روحانی از این جهت شکل گرفته، کمرنگ کنند.