روزنامه آفتاب یزد
1400/06/20
رسانه بهترین پل ارتباطی مردم و رئیس قوه قضائیه
حل مشکلات «مردم» یکی از اصلیترین دغدغهها است که رسانه در خاکریزِ نخستِ آن قرار دارد به گونهای که بسیاری از رسانهایها اعم از عکاس و خبرنگار گرفته تا تحلیلگر و گزارشگر در پارهای حوادث یا جان بر سرِ انتقال مشکلات گذاشته یا تا مدتها دست به گریبانِ مشکلاتی بودهاند که گاه تا پایانِ عمر رهایشان نخواهد کرد. این عده در سیل و زلزله و آتش سوزی تا دیگرِ رخدادها، هنوز چندساعت نگذشته، پای کار و مشکلاتِ مردم ایستادهاند تا جایی که برخی از جامعه ی رسانه از محل رویداد با مسئولان تماس گرفتهاند که بیایید و چگونه بیایید...این روزها که روسای قوای سه گانه، گام در میدان عمل و رو در رو شدنِ با مردم گذاشتهاند ـ که بسی مایه ی خرسندی و امیدواری است ـ خبری دیدیم مبنی بر پیگیریِ پیامها و درخواستهای مردمی از سوی آقای اژهای مقام عالی قوه ی قضائیه، بر آن شدیم تا چند جملهای به شرح حال و روش و منشی که میتواند عصای دست باشد و گرمی قلب بپردازیم:
مردم همچنان دمِ دستیترین جایی که میتوانند گلایه کنند و نقد کنند و شکواییه ببرند و طلب یاری و کمک کنند رسانه است؛ از نوشتن نامه گرفته تا ارسال «پیامک» و تماس تلفنی برقرار کردن با تحریریه. بیشتر روزنامهها از دیرباز ستون و یا ستونهایی داشتهاند برای انعکاس این گونه پیامها و مطالب ( در همین آفتاب یزد، کمتر صفحهای یافت میشود که خالی از پیام و عرض حال مردمی باشد ) که بیهیچ دخل و تصرفی به بازگو کردنِ شنیدههای خود پرداختهاند که البته در این راه گاه مخاطراتی نیز وجود داشته از شکایت دستگاهها گرفته تا غضب دولتی که چرا و
برای چه...؟!
در همین فقره ی پیگیری پیامها و درخواستهای مردمی، روزنامه و رسانه بیهیچ چشمداشت و هزینه و فیلتر و دخالتی به آسانترین وجه ممکن رساننده ی پیامها و درخواستها و مشکلات است این وسط میماند دوسطر دقت و چند جمله توجه و اندکی اعتماد تا رسانه به خودی خود تبدیل به مستحکمترین پل ارتباطی مردم و مسئولان عالی رتبه ی نظام شود.
مهمتر از همه تن در دادن به پاسخگویی است. حتی ممکن است روزانه دهها پیام ارسال و پیگیری شود اما ضعف در اطلاعرسانی یا
از یاد رفتن یا به یک عادت هرروزه تبدیل شدن کاری کند که این رفتار خوب از نظرها پنهان بماند به عبارتی سادهتر چرا باید روزانه
ده نفر متوجه رسیدگی شوند و تمام مردم متوجه نشوند؟!
کوتاه سخن این که اگر آزموده را آزمودن خطا است پس رفتنِ راهی که سختیهای آن راه را دیگران هموار کردند به عقل و منطق نزدیکتر است. کافی است یک نفر متصدی انتقال دغدغهها و مشکلات شود و ارسالکننده نتیجه ی آن دغدغه و مشکل، رسانه به احسن وجه اطلاعرسانی و اعتمادسازی خواهد کرد اما شرط دارد؛ بین رسانهها دیوار خودی و غیر خودی نکشیم و در معنای واقعی کلمه به رسانه اعتماد کنیم.
بر این باورم که اعتماد به رسانه، ارج نهادن به جایگاه رسانه و پاسخگویی رسانهای به دغدغهها و مشکلات مردم، برترین راه ممکن است برای التیام نهادن بر زخمها و دوباره ساختن اعتمادهای فروریخته و سوخته... کافی است امتحان کنید! در هفته دو نامه و پیام از روزنامهها، سران قوا جهت پیگیری قبول کنند چون بیواسطهترین ارتباط با مردم خواهد بود بدون هیچ دخل و تصرفی و اینجاست که مردم به رسانه دلگرم شده و مرجع آنان رسانه بیگانه نخواهد بود.
پربازدیدترینهای روزنامه ها
سایر اخبار این روزنامه
۱۵ سال دیگر یک میلیارد تومان ارزشی دارد؟
سربازان طبیعت حق استفاده از تیر دارند یا خیر؟!
سعی داریم تصویر سازی واقعی از زندان داشته باشیم
با همت دولت و همراهی مردم، مشکلات قابل حل خواهند بود
محکومیت مدیر یک موسسه حقوقی و وکیل همدستش
بررسیها نشان میدهد احمدینژادیها عهده دار پستهای مهمی شده اند، داستان چیست؟
حمله به برجهای دوقلو بدون هماهنگی آمریکا امری محال بود!
امیدهای تازه
رسانه بهترین پل ارتباطی مردم و رئیس قوه قضائیه
یک میلیارد وام مسکن در ۱۵ سال بعد یعنی چقدر؟
انتخاب استانداران مهمتر از سفر استانی
این واکسنها وسرمها کجا بودند؟
ماجرا چیست؟
اصول اخلاقی در فعالیتهای اقتصادی
از «تله خرس» تا «تله عقاب»
روش باراک اوباما برای خروج از حباب ریاست جمهوری
بارقه امید در دل محبوسین