سردار حاجی‌زاده: غربی‌ها در حوزه نظامی نمی‌توانند علیه ایران هیچ غلطی کنند

فرمانده نیروی هوافضای سپاه گفت: غربی‌ها به این نتیجه رسیده‌اند که در حوزه نظامی و امنیتی نمی‌توانند هیچ غلطی کنند.
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، سردار امیرعلی حاجی‌زاده فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران در جمع فرماندهان، مدیران، اساتید و دانشجویان دانشگاه جامع امام حسین‌(ع) با بیان اینکه بسیاری از مناسبت‌های تقویمی قبل و بعد از انقلاب ریشه در جنایت‌های استکبار جهانی به ویژه آمریکا دارد، گفت: با نگاهی به وقایع قبل انقلاب مانند کودتای ۲۸ مرداد و ۱۶ آذر سال ۱۳۳۲ متوجه می‌شوید که دشمنی آمریکائی‌ها به دوران بعد از انقلاب مربوط نمی‌شود، بلکه موضع آن‌ها قبل از انقلاب هم با ما خصمانه بود.
فرمانده نیروی هوافضای سپاه از منطقه غرب آسیا به عنوان قلب جهان نام برد و افزود: ذخایر و ثروت‌های مادی بسیار و نخبگان علمی برجسته در این منطقه بوده و از این رو دشمنان طماع می‌خواهند در این منطقه، سلطه داشته باشند.
فرمانده نیروی هوافضای سپاه با بیان اینکه آمریکائی‌ها در گذشته با به راه انداختن جنگ، دنبال برده داری بودند، گفت: امروز برده داری و جنگ آن‌ها نوین شده و به انسان‌ها اجازه می‌دهند در مسیر ریل گذاری اهداف و خواسته‌های استعماری آنان حرکت کنند.


سردار حاجی‌زاده افزود: این جنگ در قالب جنگ فرقه‌ای از داخل کشور‌های منطقه خاورمیانه و بخشی از قاره آفریقا به راه افتاده و با طراحی اینگونه جنگ‌ها توسط اندیشکده‌های غربی و سازمان‌های جاسوسی انگلیس، آمریکا، اسرائیل و فرانسه و تشکیل گروه‌های تکفیری مثل داعش، جنگ را با هزینه‌ی برخی کشور‌های منطقه اداره می‌کنند.
وی تصریح کرد: غربی‌ها به این نتیجه رسیده‌اند که در حوزه نظامی و امنیتی نمی‌توانند هیچ غلطی کنند و روش‌های ضربه زدنشان نیز متفاوت با گذشته است. آن‌ها به دنبال القای این تفکر هستند که حاکمیت دینی، نمی‌تواند پاسخگوی نیاز مردم باشد و کشور را اداره کند؛ لذا به دنبال تفرقه افکنی در جامعه و ناامید سازی و جذب نخبگان هستند تا طرح‌های خود را پیاده‌سازی کنند.
فرمانده نیروی هوافضای سپاه بهترین راه مدیریت حال حاضر در کشور را جلوگیری از قاچاق کالا و اتلاف منابع کشور دانست و تصریح کرد: به نظر من موثرترین کاری که دولت در برهه کنونی می‌تواند انجام دهد راه اندازی نهضت مقابله با اتلاف منابع است و با تشکیل کارگروه‌های تحقیقاتی زبده، ۴۰ تا ۵۰ درصد منابع، ظرف چند سال برمی گردد تا مورد استفاده بهینه قرار گیرد.
سردار حاجی‌زاده تاکید کرد: ایران اسلامی با زیرساخت‌های عظیمی که دارد می‌تواند ثروتمندترین کشور دنیا شود؛ با الگوسازی مناسب و به فرموده‌ی مقام معظم رهبری ارائه روش‌های میان‌بر، می‌توانیم به همه ثابت کنیم که مدیریت دینی و انقلابی نه تنها پاسخگوی نیاز مردم است، بلکه می‌تواند به عنوان نمونه‌ای مناسب برای دیگر کشور‌ها باشد. کما اینکه پیشرفت‌های ما در برخی حوزه‌ها، مثل موضوع موشکی و ساخت پهپاد، مرهون همین روش است.
وی در پایان به حل مشکلات کشور با ابتکار عمل به همراه راهبرد‌های هدف محور اشاره کرد و گفت: ما به فن‌آوری‌های خوبی رسیده‌ایم و تشکل‌های دانشجویی باید هر کدام یک موضوعی را دنبال کنند و کمک فکری مناسبی به مسئولین کشور نمایند.
سردار محمدرضا حسنی آهنگر فرمانده دانشگاه جامع امام حسین‌(ع) نیز در این مراسم مجموعه هوافضا را نماد قدرت و افتخار جمهوری اسلامی دانست و گفت: علاوه بر مجاهدت‌ها و رشادت‌های سردار شهید حاج قاسم سلیمانی و رزمندگان جبهه مقاومت، پشتیبانی‌ها و حمایت‌های فناورانه مجموعه هوافضا در پیشبرد اهداف جبهه مقاومت، بر کسی پوشیده نیست و قدرت بازدارندگی امروز ایران اسلامی باعث شده که دشمنان ما جرات تعرض به کشورمان را نداشته باشند.
وی با بیان اینکه در طول بیش از ۴ دهه عمر انقلاب، به هرجا که می‌نگریم، نقش دانشگاه‌ها، در پیشبرد اهداف و اقتدار کشور، در حوزه علم و فناوری را می‌بینیم، افزود: دانشگاه‌ها، حوزه‌های علمیه، مراکز تحقیقاتی، اساتید و دانشجویان باید نقش خود را در تمدن سازی، مشخص کرده و کار تحقیقاتی مفصلی را انجام دهند.
فرمانده دانشگاه جامع امام حسین‌(ع) گفت: البته در این خصوص دانشگاه جامع، به فضل الهی، کار تحقیقاتی را انجام داده و بُرش برنامه‌ی پنج ساله‌ی این را هم در مرحله‌ی اول اجرایی کردیم که بحمدلله دستاورد‌های خوبی هم به دنبال داشته و گزارش آن توسط فرمانده محترم کل سپاه محضر مقام معظم رهبری رسیده است.
سایر اخبار این روزنامه
رهبر انقلاب در دیدار پرستاران و خانواده‌های شهدای مدافع سلامت: اگر حقایق را روایت نکنید دشمن با دروغ و تحریف جای ظالم و مظلوم را عوض می‌کند ژوبین صفاری جاده مه آلود اقتصاد رونمایی از راهبرد جدید عربستان و امارات در قبال ایران کشورهای عربی از تنش می ترسند؟ افزایش 56 درصدی بودجه صدا و سیما رسانه ملی تافته جدابافته از وضعیت اقتصادی رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار: بازار بورس تعادل ندارد تلاش برای کاهش اختلافات ادامه دارد روز‌های شلوغ هتل کوبورگ، مذاکرات وین در پیچ و خم توافق «ابتکار» در گفت‌وگو با کارشناسان به بررسی نقاط قوت و ضعف لایحه بودجه سال آینده پرداخت بودجه نخستِ دولت در ترازوی واقع بینی رشد ۸ درصدی در ۱۴۰۱ محقق شدنی است؟ سخنگوی دولت: منتظر استرداد مجرمین مالی هستیم سردار حاجی‌زاده: غربی‌ها در حوزه نظامی نمی‌توانند علیه ایران هیچ غلطی کنند علی باقری: به حصول توافق خوشبین‌ام اما ساده‌اندیش نیستم پیش‌نویس بیانیه وزرای خارجه گروه ۷ با تمرکز بر روسیه استقبال طالبان از اقدام آمریکا در نقل و انتقالات پولی به افغانستان