لزوم ایجاد یک معاونت

حمید صفاری‪-‬ در طبیعت و عالم اینگونه رقم خورده است که کشورهای اروپایی در طول سال؛ هفته‌ای دو روز باران دریافت می‌کنند و در کشور ما به علت کوهستانی بودن، باران در حجم زیادی، سالیانه حدودا ۶ تا ۷ بار نازل می شود که بعلت آماده نبودن بستر پذیرش آن، به شکل سیلاب در مناطق مختلف جاری میشود و متاسفانه ما هنوز برای دریافت و استحصال این مقدار بارش سنگین، اندیشه‌ی جامع و کاملی نداشته‌ایم؛ در نتیجه این آب ارزشمند پس از آسیب زدن به کشور، به دریا می‌ریزد.
نکته‌ی دیگر اینکه قدری از آب رودخانه‌ها صرف آبیاری باغات و مزارع و پر کردن سدها شده؛ و در آخر به دریا ریخته و این آب گرانقیمت نیز به سهولت از دست ما خارج می‌شود.
در کنار این دو اتفاق دردناک، موضوع دیگر آبهایی است که به وسیله‌ی گسل‌ها از زیر زمین در خفا و بدون دیده شدن به خلیج فارس و خزر وارد شده و به آرامی از دسترس ما دور می‌گردند.
مسئله‌ی نگران کننده‌ی دیگر این است که:


بالای ۲۵ تا ۳۰ درصد آب شُرب تصفیه شده و گرانمایه به وسیله‌ی افراد مُسرِف و ناآگاه به داخل فاضلاب‌های کشور ریخته شده که مقدار آن حدوداً روزی ۱۰ میلیون متر مکعب می‌باشد.
مشکل دیگر ما؛ آبیاری غیر علمی در کشاورزی است، که مطرح کردن آن خود شامل ۷۰ من مثنوی می‌گردد. از همه‌ی این حرف‌ها گذشته «ابردزدی» یا «برف دزدی» که توسط کشور همسایه یِ به ظاهر دوست «ترکیه» انجام می‌گردد که از سال ۲۰۱۵ با دانش فنی خاصی شبیه به «تکنولوژی هارپ» شروع شده و ما را گرفتار خشکسالی مصنوعی نموده که باعث درگیری‌های بین استانی در کشور ما نیز گردیده است.
ما می‌توانیم با ایجاد معاونت آبخیزداری در نهاد ریاست جمهوری و با همکاری افراد متخصص و مبتکر با اقتدار و اطمینان مقابل همه‌ی این معضلات بایستیم و با قدرت وسرعت کشور را از کمبود آب نجات دهیم.