نیویورکر: موشک‌ کروز ایران توازن قدرت را در سراسر خلیج‌ فارس تغییر داده است

یک نشریه آمریکایی با تاکید بر این که ایران بیش از هر زمانی در تاریخ مدرن خود از تسلیحات بهتر و نفوذ بیشتری برخوردار است گزارش کرد که موشک‌های کروز ایران موازنه قدرت در خلیج‌فارس را تغییر داده است.
به گزارش فارس، هفته‌نامه آمریکایی «نیویورکر» در گزارشی به توانمندی نظامی و تاثیرگذاری جمهوری اسلامی ایران اعتراف کرد و نوشت که ایران بیش از هر زمان دیگری در تاریخ مدرن، بهتر و نفوذ بیشتری برخوردار است.
هفته‌نامه نیویورکر در یادداشتی به قلم «رابین رایت» تاکید کرد که هیچ‌یک از روسای جمهور ایالات متحده نتوانسته‌اند نفوذ سیاسی و اهرم نظامی ایران در منطقه غرب آسیا را مهار کنند و تهدیدات نظامی مداوم «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا و پیشینیان وی علیه جمهوری اسلامی دیگر یک «گزینه بلند مدت جذاب یا موثر» نیست.
رایت سپس در این مقاله به اظهارات «فرانک مک‌کنزی» فرمانده فرماندهی مرکزی ایالات متحده (فرماندهی تروریستی سنتکام) اشاره کرد که پیش از این در تحلیلی تقابل نظامی احتمالی با ایران را تشریح کرده بود.


مک‌کنزی در ارتباط با درگیری احتمالی با ایران گفت: «اگر آن‌ها ناگهانی حمله کنند، جنگ خونینی رخ می‌دهد. ما به شدت آسیب می‌بینیم».
فرمانده تروریست‌های سنتکام ادامه داد: «ما به شدت آسیب می‌بینیم. در طولانی مدت ما (آمریکا) پیروز می‌شویم اما یک سال زمان می‌برد».
نیویورکر در ادامه همچنین با اشاره به درس‌هایی که ایالات متحده در افغانستان و عراق آموخته است، گزارش کرد که یک کمپین نظامی تمام عیار ایالات متحده تقریباً قطعاً به یک جنگ منطقه‌ای در چندین جبهه منجر خواهد شد.
نویسنده مقاله نیویورکر سپس با اعتراف به توانمندی نظامی و دفاعی جمهوری اسلامی ایران نوشت: «ایران بهتر از هر زمانی در تاریخ مدرن خود، مسلح است. ایران صدها موشک کروز در اختیار دارد که از زمین یا کشتی قابل شلیک است و توانمندی پرواز در ارتفاع پایین را دارد و از چندین جهت قابلیت حمله دارد و شناسایی این موشک‌ها برای رادارها و ماهواره‌ها دشوارتر است زیرا موتورهای آنها بر خلاف موشک‌های بالستیک هنگام اشتعال نور روشن تولید نمی‌کند.موشک های کروز توازن قدرت را در سراسر خلیج فارس تغییر داده است».
در این مقاله همچنین به «دیوار بلند بی‌اعتمادی» میان تهران و واشنگتن اشاره شده و با اشاره به مذاکرات در جریان «وین» برای رفع تحریم‌های یکجانبه آمریکا علیه ایران و احیای برجام نوشته شده است: «اگر بتوان دیوار بی‌اعتمادی را کاهش داد آن وقت ممکن است نقاط مشترکی وجود داشته باشد اما این دیوار بسیار بلند است. وقتی از دسترسی به پول‌های خود برای تهیه واکسن‌های حیاتی، محروم هستیم، آیا می‌توان حتی ذره‌ای از رد اعتماد بین‌ دو کشور وجود داشته باشد؟»
«حسین امیرعبداللهیان» وزیر امور خارجه ایران تصریح کرده است که دولت «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا برای اثبات حسن نیت خود، باید در وهله اول تحریم‌ها را لغو کند و سپس به آزادی میلیاردها دلار دارایی‌های مسدود شده ایران در کشورهای دیگر همچون کره جنوبی کمک کند.
سایر اخبار این روزنامه
با کدام رامبد جوان طرف هستیم؟ عصر آدم‌های خاکستری در جهان مدرن تفکر سیلویی هم جواب نمی‌دهد مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت تاکید کرد هشدار کاهش مصرف «گوشت و شیر» در دهک‌های پایین درآمدی بررسی حواشی و متن «مذاکرات وین» کفه ترازو مذاکره، سنگین به سمت توافق قیمت دارو در سامانه‌ها یکسان نیست آوار نسخه‌نویسی الکترونیک بر سر داروخانه‌ها رشد اقتصادی 8 درصد با رفع تحریم‌ها محقق می‌شود سایه سیگنال‌های مثبت از وین بر سر اقتصاد رهبر انقلاب: حاج قاسم ثابت کرد که می‌توان ملی‌ترین و در عین حال امتی‌ترین بود به مناسبت دومین سالگرد شهادت سردار سلیمانی و ابومهدی صورت گرفت تجمع میلیونی در بغداد به یاد سرداران دل‌ها سخنگوی سپاه: دشمنان پیام رزمایش پیامبر اعظم را به خوبی دریافت کردند نیویورکر: موشک‌ کروز ایران توازن قدرت را در سراسر خلیج‌ فارس تغییر داده است طاهر جمشیدزاده کرونا، امنیت غذایی و کمک های مومنانه رسانه آمریکایی ان.پی.آر: اروپایی‌ها برای نخستین بار از پیشرفت در مذاکرات وین سخن گفتند تاکید لاوروف بر ضرورت توجه آمریکا به مطالبات روسیه