روزنامه جوان
1400/10/23
نقطه هدف خط تخریب دولت سیزدهم
آیتالله رئیسی زمانی احساس مسئولیت کرده و به ندای ملی برای حضور در صحنه انتخابات لبیک گفته و پا در میدان رقابتهای انتخاباتی دولت سیزدهم گذاشت که کشور زیر بار رکوردهای سنگین و غیر قابل باور دولت گذشته نظیر «ده برابر شدن نقدینگی»، «یازده برابر شدن بدهیهای دولت»، «کسری ٤۰۰ هزار میلیارد تومانی»، «ثبت تورم کم سابقه در تاریخ اقتصاد ایران که خاطرات تورم سنگین دولت مرحوم هاشمی را دوباره زنده کرد»، «کاهش ارزش پول ملی به یک دهم»، «بیثباتی در بازار ارز»، «رکود مرگبار در صنعت و بنگاههای تولیدی» و «رشد اقتصادی تقریباً صفر» کمر خم کرده بود.علاوه بر موارد مذکور کشور در تب و تاب سوءمدیریت، ناکارآمدی، ترک فعل، اشرافیگری، بی توجهی به اقتصاد مقاومتی، بی برنامگی و توهم حل مشکلات از طریق دیپلماسی سازش با غرب در عدم تعادل و آسیب پذیری به سر میبرد و رهاشدگی امور کشور و گره زدن زلف امور کشور به تصویب افای تیاف و باج دادنهای جدید و قبول زیاده خواهی غرب در برجام۲، گرد ناامیدی و بی اعتمادی را در کشور پراکنده و بذر تردید و دودلی و یأس را در کشور پاشیده بود، به طوری که همه برآوردها و نظرسنجیهای جهانی و برخی از احزاب داخلی کاهش مشارکت مردمی زیر ۳۰ درصد را پیشبینی کرده و برخی افراد صراحتاً و علناً از فروپاشی نظام پس از انتخابات سخن میگفتند، خاصه اینکه دشمنان و بدخواهان بیرونی و شبکه نفوذ و برخی جریانات داخلی همه توان خود را برای تحقق این پیشبینی و کاهش نرخ مشارکت مردم در انتخابات ۱٤۰۰ به کار گرفته بودند. اما مردم ایران با تکیه بر فرهنگ غنی ملی و با غیرت دینی وارد صحنه شده و در واقع شگفتی آفریده و بر تمام برنامه ریزیهای نظام سلطه و شبکه همکار داخلی مهر باطل زده و مثل همیشه دشمن را در دستیابی به اهداف شوم خود ناکام گذاشتند.
با روی کار آمدن دولت آیتالله رئیسی نوید رهایی از تفکر غیرانقلابی و بازگشت به تفکر انقلابی و تشکیل دولت مردمی و سرآغاز عزم ملی برای غلبه و خنثیسازی تحریمهای ظالمانه غرب (با بهرهگیری از تجربه گرانسنگ خنثیسازی تهدیدهای دشمن) در دل مردم جوانه زده و رئیسی با عقلانیت، بصیرت و غیرت دینی و اولویت بندی مشکلات فراروی کشور و مردم، دولت سیزدهم را با تمرکز بر حل مشکل «جان» و «نان» مردم آغاز کرد و طی مدت کوتاه و کمتر از پنج ماه (سوم شهریور تا امروز) برای افزایش روحیه امید و اعتماد ملی از طریق تشکیل دولت مردمی بدون تعطیل و تحقق موارد زیر، تلاش بیوقفهای را آغاز نمود:
۱. باوجود تشدید فشارهای امریکا، استمرار تحریمهای ظالمانه غرب و سنگ اندازیها و مانع تراشیهای غرب نظیر افای تیاف واکسن به میزان کافی وارد شده و علاوه بر آن با حمایت خوب از تولید واکسن داخلی، مسئله کرونا (مشکل جان مردم) از حالت بحران خارج و آرامش نسبی در کشور حکمفرما شده و مردم عزم دولت سیزدهم برای حل مشکلات را باور کرده و تحرک دولت برای حل سایر مشکلات را به نظاره نشستند.
۲. توسعه روابط با کشورهای همسایه و ذوب شدن یخهای بی اعتمادی و تقابل در روابط با همسایگان، از حجم مشکلات اقتصادی کشور و فشارهای روانی غرب و تحریمها کاسته است.
۳. با پیوستن ایران به سازمان همکاریهای شانگهای زهر تحریمها ریخته شده و غرب، کابوس فروپاشی تحریمها به دلیل تقویت ارتباط اقتصادی و سیاسی با کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای را با تمام وجود لمس میکند.
٤. سفرهای استانی دولت و تلاش مؤثر و ضربتی دولت در گره گشایی از انبوه مشکلات مناطق محروم موجب دلگرمی مردم شده است و نظرسنجیها از افزایش خوشبینی، امید و اعتماد مردم به خدمتگزاران خود در قوه مجریه حکایت میکند.
۵. تشکیل دولتی مردمی بدون تعطیل، پر شور، پر تحرک و جهادی، در وسط میدان و در کنار مردم در همه صحنهها به شکلی کاملاً محسوس اعتماد بیشتر مردم را در پیداشته و با استقبال گسترده مردم مواجه شده است که در بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار تصویری با مردم قم نیز مورد تحسین قرار گرفته و دولت را به تقویت و تکمیل این حرکت فراخوانده و عمل به وعدههای داده شده و بیان صادقانه و شفاف علل عدم تحقق برخی وعدهها را در افزایش اعتماد عمومی مؤثر دانستند.
در شرایطی که چراغ امید و اعتماد در دل مردم روشن شده و به موازات آن عصبانیت و یأس غرب از وحدت مسئولان کشور و پایمردی و تأکید بر اصول بنیادین انقلاب و پیوند همدلی کارگزاران کشور در هر سه قوه را نظاره میکنیم، متأسفانه در داخل کشور شاهد امواج خط تخریبی دولت سیزدهم هستیم. آنچه بر شدت تأسف میافزاید این است که:
۱. هنوز عمر دولت سیزدهم به نیم سال هم نمیرسد، اما برخلاف تصور غلط منتقدانی که دچار تعارض منافع شده اند، دولت کارنامه نسبتاً قابل قبولی ارائه داده است.
۲. در نقدهای تخریبی نسبت به دولت حاضر، بی تقوایی به شکل عیان به چشم میخورد.
۳. در این موج تخریبی، به جای حب علی و دفاع از منافع ملی متأسفانه بغض معاویه و تلاش برای فریب مجدد مردم و تلاش برای بازگشت به قدرت مشهود است.
٤. کسانی که تحت عنوان نقد، پرچم تخریب دولت و شخص آیتالله رئیسی را برافراشتهاند دقیقاً همان پرچمداران حامی مسببان وضع موجود هستند و اینک با جابهجایی جای جلاد و شهید همه تیرهای زهرآگین خود را به سوی دولت نوپای سیزدهم نشانه رفتهاند.
۵. علناً خط القایی ناکارآمدنمایی دولت سیزدهم و ضرورت تغییر زود هنگام وزرا را دنبال میکنند.
۶. خط تخریبی دولت بر تحریک و تقابل مردم با نظام استوار بوده و به جای تلاش برای افزایش امید و آرامش بخشی به مردم، خط مأیوسسازی مردم دنبال میشود.
۷. فراتر از خط تخریبی دولت، با زیرپا گذاشتن غیرت دینی، خط زیر سؤال بردن شعارهای اصولی نظام نظیر زیر بار ظلم نرفتن و عدم سازش با نظام سلطه را پی گرفتهاند.
حقیقت این است که مروری گذرا بر کارنامه رسانههای اصلاحطلب به خوبی نشان میدهد جریان افراطی اصلاح طلب بهعنوان حامی دولت روحانی (که در طول هشت سال گذشته بیش از ۷۰ درصد پستهای کلیدی دولت را در اختیار داشته) اینک خود را بازنده اصلی میداند، به جای «پاسخگویی»، «درک صحیح از شرایط فعلی کشور که مولود بی تدبیری آنها در هشت سال گذشته است»، «نقد منصفانه»، «همراهی با نظام»، با فرار به جلو و فریب مردم، خط تخریب دولت را در دستور کار خود قرار داده و با سیاه نمایی و پاشیدن بذر یأس و ناامیدی سعی دارد اقدامات دولت را زیر سؤال برده و هر روز از موضوعی غائلهای به پا کرده و تلاشهای دولت حاضر را کوچک و بی اثر جلوه دهد.
سایر اخبار این روزنامه
نقطه هدف خط تخریب دولت سیزدهم
توجیهتراشی برای کاهش اعتبار خاتمی
روایت محسن رضایی از سفر به نیکاراگوئه
حال ورزش خوب نیست
ظاهر و باطن جشنواره فجر
اثر حاجقاسم از دلم برخاست
انتقاد شدید پلیس از تولید ارابههای مرگ داخلی
بازی «پلیس بد» فرانسه باز هم کلید خورد
پیگیری کلاهبرداری در کسب وکارهای اینستاگرامی سخت است
عضو نبودن در هیئتهای مدیره شرط انتصاب مدیران
قاچاق پرندگان زینتی با مجوز سازمان محیطزیست!
کشمکشهای عروسکی صداوسیما
مدارس دولتی دنبال بهانه شهریه
بساط «حقوق با چانهزنی» را جمع میکنیم
دعوت پلیس از جامعهشناسان در برخورد با مجرمان
استقبال کاربران از «پویش قهرمان»