تروریست‌های مرده اینگونه زنده نمی‌شوند!

انتشار تصاویر سرکردگان گروهک تروریستی منافقین از یکی از شبکه‌های صدا‌وسیما قابل تحلیل و تفسیر است. روز پنج‌شنبه برای چند ثانیه برنامه‌های سرویس اینترنتی شبکه یک هک شد. این ماجرا با واکنش گسترده در شبکه‌های اجتماعی روبه‌رو شده و همه از خود می‌پرسیدند که به چه علت عوامل نفوذی دست روی جنایتکارترین گروه سیاسی در تاریخ معاصر ایران گذاشته‌اند و هدف از زنده کردن چند مرده از سوی دشمن چیست؟
برخی گمان می‌کنند تعدادی عجوزه سیاسی در آلبانی با توسل به نرم‌افزار‌های پیشرفته توانسته‌اند به بخش اینترانتی صدا‌وسیما دست یابند و با متخصصان خود آن را هک کرده‌اند! این ادعا به شدت عجیب و غیرقابل باور است. نهایت توان مزدوران فرسوده گروهک تروریستی منافقین در کمپ تیرانا اعمال نقش در سطح ترول (سربازان ارتش سایبری) بوده و از لحاظ امکانات و توانایی‌های فردی چیزی بالاتر از یک پادوی اینترنتی نیستند. به طور قطع در این ماجرا دشمن از امکانات و نیرو‌های پیچیده‌تر استفاده کرده است و ردپای عوامل نفوذ انسانی را نباید نادیده گرفت. از سویی ماجرای هک آنونس شبکه یک سیما در بعد نرم‌افزاری بی‌شباهت به ماجرای هک دوربین‌های زندان اوین و سامانه توزیع سوخت نیست.
در هر دو ماجرای پیشین تمهیدات لازم برای بستر‌های حفاظت از زیرساخت در نظر گرفته نشده بود. سال‌هاست بخش‌های مهم و حساسی، چون ارتباطات بانکی، شبکه توزیع سوخت و تعدادی شبکه زیرساختی دیگر از طریق پهنای باند ماهواره به کاربران دولتی و خصوصی خدمات ارائه می‌دهند. متأسفانه در هک چند‌ثانیه‌ای مربوط به یک میان‌برنامه (پلی اوت) سرور مورد حمله سایبری قرار گرفته است. در این روش هکرها، کد‌های منتشرکننده را از طریق اینترنت یا امواج رادیویی به دستگاه سازگار منتقل می‌کنند. لازم است در ماجرای هک صدا‌وسیما مدیران آن تمامی احتمالات از جمله دخالت انسانی را نیز در نظر بگیرند و با دقت عمل گزارش نهایی را در اختیار نهاد‌های مرجع قرار دهند. مانور اطلاعاتی روی یک شبکه فرسوده
سال ۲۰۱۶ ترکی فیصل، رئیس سابق سازمان استخبارات (اطلاعات) عربستان سعودی در نشست گروهک تروریستی منافقین شرکت کرد و با اعلام خبر مرگ مسعود رجوی، سرکرده شبکه نفاق به تمجید از این گروه پرداخت. در آن روز برخی تحلیلگران اعتقاد داشتند که پرده‌ها افتاده و حمایت یک دولت ارتجاعی از یک باند جنایتکار نشانه‌هایی قابل تأمل در خود دارد. در آن روز‌ها داعش آرام‌آرام رو به افول می‌رفت و پدر معنوی تروریسم در منطقه به دنبال آلترناتیو جدید برای آن می‌گشت. پس از سقوط صدام فیلم‌های مهمی از سازمان اطلاعات عراق به دست آمد که در جلسات سری برخی اعضای منافقین، چون عباس داوری و مهدی ابریشم‌چی از صدام دلار چمدانی گرفته بودند تا آن را صرف اقدامات تروریستی در داخل خاک ایران کنند. در آن سال رژیم‌سعودی به صورت علنی روی گروهک منافقین سرمایه‌گذاری کرده بود. بعد‌ها روزنامه البناء چاپ لبنان نوشت: «عربستان‌سعودی روی اسب مرده شرط‌بندی کرده و سازمان مجاهدین خلق (منافقین) در داخل ایران فاقد پایگاه اجتماعی است.»


دولت سعودی بعد‌ها به اشتباه استراتژیک خود پی برد! سرمایه‌گذاری مجدد دشمن روی شبکه نفاق بار دیگر اشتباه محاسباتی آن‌ها را در شناخت مردم ایران به رخ کشید. پس از انتشار رپرتاژ چندثانیه‌ای از سرکردگان منافقین کاربران شبکه‌های اجتماعی به صورت پیوسته به آن واکنش نشان دادند و آن را حماقتی بزرگ در بزک کردن یک مشت تروریست مستهلک‌شده خواندند. عصای موسی باز هم معجزه کرد
ماه گذشته انتشار یک خبر مهم سراسر سرزمین اشغالی را، چون زلزله‌ای هشت ریشتری لرزاند. این خبر اگر چه در داخل کشور بازتاب مهمی پیدا نکرد، اما نشانه‌ای بر اشراف امنیتی و اطلاعاتی جمهوری اسلامی ایران بر دشمن بود. شبکه رویترز به نقل از شاباک (آژانس امنیت رژیم صهیونیستی) از بازداشت پنج شهروند اسرائیلی به جرم تصویربرداری از اماکن خاص و امنیتی در مناطق اشغالی خبر داد. پس از آن ماجرا یک عضو وزارت خارجه رژیم‌صهیونیستی نیز به خاطر همکاری با دولت‌های خارجی (ایران) بازداشت شد و دامنه دستگیری‌ها افزایش یافت. این ماجرا چنان مقامات رژیم‌صهیونیستی را دچار وحشت کرد که شبکه «کان ۱» در تفسیر آن نوشت: «ایرانی‌ها تا مغز استخوان ما نفوذ کرده‌اند.» این شبکه در تحلیلی مدعی شد سال‌هاست ایرانی‌ها از جزئیات تردد مقامات نظامی و امنیتی اسرائیل باخبر بوده و با فیلم و عکس‌هایی با وضوح بالا تل‌آویو را رصد کرده‌اند.
برخی آگاهان معتقدند موشکباران ۱۲ روزه مقاومت در آسمان مناطق اشغالی و فروپاشی گنبد آهنین تنها بخشی کوچک از توانایی‌های مقاومت است. روزنامه یدیعوت آحارونوت نوشته است: «مقامات امنیتی رژیم‌صهیونیستی دچار سردرگمی شدید اطلاعاتی شده‌اند و نمی‌دانند عمق نفوذ چقدر است!» این روزنامه نوشته است: «یک گروه هکری با نام عصای موسی تا اتاق‌های خانه سران رژیم‌صهیونیستی راه یافته‌اند و هر بار جزئیاتی بیشتر از آن را پخش می‌کنند.»
روز گذشته این گروه سایبری نزدیک به مقاومت اسلامی تصاویری جذاب از دوربین‌های مدار بسته از خیابان‌های تل‌آویو به صورت آنلاین پخش کرد. برخی از این تصاویر مربوط به دوربین‌های پلیس اسرائیل و بخشی دیگر از آن مربوط به دوربین‌های کنترل امنیتی بود. این تصاویر با رزولیشن (کیفیت) بالا بوده و در یکی از تصاویر پلاک خودرو‌های امنیتی این رژیم منتشر شد!
حالا می‌توان این عملیات سایبری بزرگ را با اقدام مضحک ارتش سایبری دشمن مقایسه کرد و به نتایج مهمی رسید. در حالی که دشمن برای چند ثانیه سرمایه (انسانی و شبکه‌ای) خود را سوزاند، مقاومت مردمی روی رگ‌های حیاتی و شریان‌های اجتماعی آن‌ها سوار شده است. متأسفانه هر قدر اقدام نمایشی و کمدی سایبری دشمن را با آب و تاب فراوان به مخاطب فارسی زبان قالب کرده و جنگ روانی را پیش می‌برند، در این سو عملیات‌های بزرگ در خانه دشمن به خوبی دیده نمی‌شود و ابعاد این عملیات شرح داده نشده است. دست برتر ما در این معادله باید به خوبی تبیین و تشریح شود. شبکه صهیونیستی‌ای ۲۴ می‌نویسد: «ایرانی‌ها تجهیزات نظامی و مخابراتی پیشرفته‌ای دارند و می‌توانند در عرض چند ثانیه تمام سیستم‌های نفتی در منطقه را مختل کنند. ایرانی‌ها در لایه‌های مختلف اطلاعاتی اسرائیل نفوذ کرده‌اند. قدرت سایبری آن‌ها را باید با امریکا مقایسه کرد. وضعیت اجتماعی، سیاسی و ژئواستراتژیکی داخلی اسرائیل به شدت شکننده است و هر لحظه باید آماده نوشتن گواهی مرگ آن بود.» بازی در خانه حریف!
اردیبهشت امسال گزارش سالانه آژانس اطلاعات دفاعی امریکا درباره چالش‌های پیش‌رو منتشر شد، در آن گزارش آمده است: «تهران به دلیل توانایی‌های بالای دیپلماتیک، نظامی، امنیتی و سایبری قدرت مسلط منطقه است و فشار زیادی بر واشنگتن وارد می‌کند. پس از انتشار این گزارش مؤسسه واشنگتن نوشت: بازی با ایران باید هنرمندانه باشد!»
اشاره نویسنده آن بود که نمی‌توان با جمهوری اسلامی ایران به صورت کلاسیک در میدان جنگید و لازم است با «جنگ هیبریدی» در برابر آن‌ها صف‌آرایی کرد.
واقعیت آن است که در جنگ‌های مدرن مهم نیست چه کسی چه مدل جنگنده یا موشکی دارد، پیروز کسی است که بهترین روایت را منتشر می‌کند! در این آوردگاه مهم باید هویت انقلاب اسلامی را به رقیب غالب کنیم و روایت خود را بسازیم، در صورتی که این اتفاق روی ندهد، دشمن با تمسک به روایت خودش، حتی یک گروه جنایت‌پیشه را در برابر چشم دیگران بزک خواهد کرد؛ گروهی که طی چند سال بیش از ۱۷ هزار نفر از کودک سه ساله تا پیرمرد ۹۰ ساله را به شهادت رسانده است. این همان نقطه‌ای است که رهبرمعظم انقلاب از آن به عنوان غلبه روایت تحریف به حقیقت یاد کرده و از راویان خواسته‌اند جای جلاد و شهید در تاریخ عوض نشود، البته انتقال جنگ امنیتی به خانه حریف الزاماتی نیز دارد، وقت آن است که پس از هشت سال پشت گوش انداختن به تذکرات مهم و راهبردی رهبرمعظم انقلاب در توجه به «شبکه ملی اطلاعات»، دولت سیزدهم در کوتاه‌ترین زمان ممکن بستر‌های لازم را فراهم آورد، تکرار مجدد اقدامات روانی دشمن حتی در سطحی سخیف، چون ماجرای هک صدا‌وسیما غیرقابل توجیه است. بازنگری مجدد در کادر و پرسنل در مراکز حساسی، چون صدا‌وسیما از جمله مسائلی است که باید به آن توجه اساسی شود، این جنگ سنگین نیاز به نیرو‌های مؤمن به انقلاب از سطح سرباز تا فرماندهی آن دارد.