دستمان پر است

در آستانه فرا رسیدن روز پاسدار، دو پایگاه موشکی و پهپادی نیروی هوافضای سپاه با حضور فرمانده کل سپاه رونمایی و وارد چرخه عملیاتی شد.
به گزارش سپاه نیوز، همزمان با اعیاد فرخنده ماه شعبان و در آستانه روز پاسدار، دو پایگاه موشکی و پهپادی نیروی هوافضای سپاه با حضور سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی، فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی رونمایی و وارد چرخه عملیاتی شد. بنا بر این گزارش، این پایگاه‌های تونلی که در دل کوه‌های مرتفع ساخته شده است، محل نگهداری سامانه‌های موشکی زمین به زمین با تجهیزات پیشرفته و نیز پهپاد‌های تهاجمی نفوذ پذیر در شبکه‌های راداری و پدافندی دشمن است که با هدایت نیرو‌های انقلابی جوان و با انگیزه، به دژ مستحکم ایران اسلامی در مقابل دشمنان و بدخواهان ایران اسلامی تبدیل شده است.
اولین بار است که نیروی هوافضای سپاه از یک پایگاه زیرزمینی پهپادی رونمایی می‌کند. وجود پهپاد‌هایی با برد ۲ هزارکیلومتر، سکو‌های پرتاب موشک‌های دو فروندی، سکو‌های پرتاب چند فروندی پهپاد با دقت و کیفیت ترکیب این سامانه‌ها که اخیراً در رزمایش پیامبر اعظم (ص) ۱۷ به نمایش گذاشته شد، نشان از تأثیرگذاری شگفت این پایگاه‌ها در دفاع و صیانت از امنیت ایران اسلامی و ملت ایران مقابل هر تهدیدی دارد. قدرتی که از سوی طاغوت به کسی داده شود نمی‌جنگد
سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی، فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در آیین رونمایی از این دو پایگاه جدید موشکی و پهپادی سپاه با قدردانی از اقدامات تحولی و هوشمندانه با نگاه به آینده فناوری به دست نیروی هوافضای سپاه در پیشبرد راهبرد بازدارندگی دفاعی ایران اسلامی گفت: «زمانی از دست‌های خالی صحبت می‌کردیم و جنگیدیم، در همان مقطع هم برجبهه دشمنان پیروز شدیم، اما امروز همان ایمان را داریم، همان امام و فرمانده را داریم، همان ملت و آرمان را داریم، اما به فضل الهی دست‌های‌مان پر است.»


سرلشکر سلامی تجلی ظهور قدرت واقعی را در موشک، پهپاد، پدافند، هواپیما و شناور عنوان و اظهار کرد: «اما ریشه این قدرت و سرشت و خلقت آن در باورها، اعتقادات و قلب و ذهن انسان‌ها است.» وی با بیان اینکه قدرتی که از سوی طاغوت به کسی داده شود نمی‌جنگد، گفت، «ارتشی که بسیار مجهز و امروزی بود، توسط قدرت امریکا در افغانستان حتی برای ۱۰ دقیقه نجنگید».
فرمانده کل سپاه با تأکید بر اینکه تکیه گاه ما سلاح نیست، بلکه عزم، اراده و ایمان ما است، گفت که با وجود این بحمدالله به اندازه کافی سلاح‌های مؤثر با دانش بومی داریم. قدرت آتش موشکی و شلیک‌های همزمان ۷ برابر شده
فرمانده نیروی هوافضای سپاه با تأکید بر اینکه قدرت ما به صورت نمایی افزایش پیدا کرده است گفت: «قدرت آتش موشکی و شلیک‌های همزمان ما بیش از شش تا هفت برابر شده است و زمان آمادگی‌ها و فاصله آمادگی برای شلیک هم بسیار کاهش پیدا کرده است.»
به گزارش سپاه نیوز، سردار سرتیپ پاسدار امیرعلی حاجی‌زاده، فرمانده نیروی هوافضای سپاه اظهار کرد: «ما بیانی را که حضرت آقا به عنوان یک تکلیف الهی به مجموعه سپاه و نیرو‌های مسلح فرمودند مبنی براینکه باید قوی شوید، به عنوان یک فرمان در مجموعه نیروی هوافضای سپاه با جدیت دنبال کردیم و با تلاش شبانه‌روزی و حمایت عزیزان مؤثر، بحمدالله توانستیم این حرکت را انجام بدهیم. هم اکنون در این پایگاه در لحظه می‌توانیم ۶۰ فروند پهپاد را به پرواز درآوریم و به دلیل آنکه برد این پرنده‌های بدون سرنشین زیاد است و محدود نیست، محدودیت هدف نداریم و هر هدف متخاصمی را می‌توانیم مورد اصابت قرار دهیم.»
فرمانده نیروی هوافضای سپاه گفت: «قدرت آتش موشکی و شلیک‌های همزمان ما بیش از شش تا هفت برابر شده است و زمان آمادگی‌ها و فاصله آمادگی برای شلیک هم بسیار کاهش پیدا کرده است.» سردار حاجی زاده حرف زدن دشمن از قدرت پهپادی سپاه را نشانه افزایش تنوع قدرت ایران توصیف و خاطرنشان کرد، یک روز دشمن از هسته‌ای ما حرف می‌زند چندی است هم راجع به موشکی می‌گوید و این یعنی قدرت سیاسی آن‌ها توزیع شده است. خط بطلانی بر دوگانه دروغین جنگ و مذاکره
رونمایی از پایگاه‌های جدید موشکی و پهپادی هوافضای سپاه، در اوج مذاکرات وین که پیش از این هم با رونمایی از موشک راهبردی خیبرشکن و همچنین شبیه‌سازی حمله به سایت هسته‌ای دیمونا در سرزمین‌های اشغالی در خلال برگزاری رزمایش پیامبر اعظم، تکرار شده بود، ناشی از این حقیقت است که برخلاف تصورات دولت گذشته که هر دستاورد دفاعی را با دوگانه مذاکره و جنگ زیر سؤال می‌برد، توان دفاعی و بازدارندگی پشتوانه محکمی برای هرگونه مذاکره است و این قبیل آمادگی‌های دفاعی نه تنها مقابله با مذاکره نیست که اتفاقاً مکمل آن است. از این رو بود که ۲۱ بهمن ماه روزنامه دولتی ایران در جریان برگزاری رزمایش اعظم (ص) سپاه نوشت: «میدان و دیپلماسی پا به پای یکدیگر پیش می‌روند و برای دفاع از حقوق مردم از هیچ‌گونه اقدام مشروع و قانونی فروگذار نمی‌کنند. چه در زمانی که صهیونیست‌ها با تهدیدات توخالی و گزافه خود جمهوری ایران را تهدید به حمله نظامی می‌کردند و چه اکنون که امریکایی‌ها تلاش دارند با تعیین ضرب‌الاجل‌های بی‌معنا عقب‌نشینی ایران از رفع کامل و مؤثر تحریم‌ها را در سایه ادعای کمبود وقت به کشورمان تحمیل کنند. یک بار ایران با رزمایش پیامبر اعظم (ص) و شبیه‌سازی حمله به سایت هسته‌ای دیمونا در سرزمین‌های اشغالی و بار دیگر با رونمایی از موشک راهبردی و معنادار «خیبرشکن» همزمان با مذاکرات پیچیده وین دست متحد و قدرتمند ایران در عرصه بین‌الملل را به نمایش گذاشته است.»
رازی که ۸ سال سر به مهر باقی بود!
پیشتر هم خبرگزاری فارس ۱۷ آبان ماه در گزارشی در نقد مواضع دولتمردان سابق نوشته بود: دولتمردان از رئیس‌جمهور گرفته تا وزیر امور خارجه و جریان حامی دولت مدام در اظهار نظرهایشان این گزاره را در جامعه جا می‌انداختند که نظامی‌گری، مانع گفتگو است و تا اطلاع ثانوی و تا وقتی که از رهگذر مذاکره با ۵+۱ تحریم‌ها را لغو نکرده‌ایم، به صلاح نیست که نمود و بروز نظامی داشته باشیم. در مقابل، اما جریانی مدام تأکید می‌کرد که اتفاقاً توان دفاعی مقوم توان دیپلماتیک است و اگر غرب بفهمد که مذاکره‌کنندگان از عقبه قدرتمند نظامی برخوردار هستند، مجبورند در زمین دیپلماسی امتیازات لازم را به ایران بدهند.
خبرگزاری فارس سپس به سندی از ناگفته‌های ظریف در کتابی تحت عنوان «راز سربه مهر» اشاره کرده و می‌نویسد: «در بخشی از این کتاب که بنا به خاطرات محمدجواد ظریف، علی‌اکبر صالحی، سیدعباس عراقچی و مجید تخت‌روانچی از مذاکرات به رشته تحریر درآمده، به خاطره‌ای از ظریف اشاره شده است که او رسماً از وزیر دفاع وقت درخواست می‌کند که ایران آزمایش موشکی انجام دهد. کتاب راز سر به مهر ادامه می‌دهد که «در تاریخ سه شنبه ۱۵ بهمن ۱۳۹۲، خانم شرمن در ایمیلی به آقای عراقچی خبر داده بود که تحریم تعدادی شرکت ایرانی و غیرایرانی روز پنج شنبه ۱۷ بهمن انجام می‌شود، لذا دکتر ظریف در تماس تلفنی با وزیر دفاع به ایشان اطلاع می‌دهد که امریکایی‌ها تصمیم دارند تعدادی از افراد و شرکت‌ها را در روز یادشده تحریم کنند و به ایشان پیشنهاد می‌کند که به‌عنوان اقدام متقابل ضمن هماهنگی با ریاست‌جمهوری آمادگی لازم برای انجام آزمایش موشکی و پرتاب ماهواره برای روز پنج شنبه یا جمعه را ایجاد نماید. وزیر دفاع پس از پیگیری با متولیان صنعت هوا ـ فضا در پاسخ بیان می‌دارند که برای پرتاب ماهواره مشکل فنی وجود دارد و آزمایش موشکی نیز نیاز به زمان و انجام مقدماتی دارد که ایشان هر دو مورد را پیگیری خواهد کرد. دکتر ظریف در جلسه روز بعد (چهار شنبه ۱۶ بهمن ۱۳۹۲) دولت و در تماس‌های مکرر تلفنی موضوع را با وزیر دفاع پیگیری می‌کند تا از انجام موضوع مطمئن شود.»
این سند منتشر شده حاکی از این است که تیم مذاکره‌کننده دولت سابق رویکرد دوگانه‌ای را در قبال سیستم نظامی کشور در پیش گرفته بود، بدین صورت که در افکار عمومی تلاش داشتند تقابل با نظامی‌ها را به عنوان یک دوقطبی ابزار سیاسی خود کنند، در حالی که خود در بزنگاه‌ها می‌دیدند که بدون توان دفاعی نمی‌شود مذاکره کرد.