استقبال مدیران رسانه‌های اصلاح طلب از مهمانی رئیس‌جمهور

آفتاب یزد: در هشتمین روز از ماه مبارک رمضان اصحاب رسانه میهمان رئیس‌جمهور بودند. دومین نشست صمیمی رئیس‌جمهور با اصحاب رسانه درحالی صورت گرفت که این نشست مورد استقبال رسانه‌های اصلاح طلب واقع شد. این نشست با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، رئیس شورای اطلاع‌رسانی و سخنگوی دولت، معاونت مطبوعاتی و مدیرکل مطبوعات داخلی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در محل سالن جلسات هیئت دولت برگزار شد.
عقربه‌های ساعت عدد ۶ را نشان می‌داد که آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی وارد سالن جلسات هیئت دولت شد و با تک تک حاضرین در جلسه با رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی به احوالپرسی پرداخت و جلسه با تلاوت آیاتی از کلام‌الله مجید
رسمیت یافت.
ابتدا دکتر مهدی‌پور معاونت مطبوعاتی و اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به حاضرین خیر مقدم گفت و از رئیس‌جمهور تشکر کرد و یاد مرحوم حسین عبداللهی مدیرمسئول روزنامه آرمان ملی را نیز گرامی داشت.


الیاس حضرتی صاحب امتیاز روزنامه اعتماد در سخنانی کوتاه گفت: آقای رئیس‌جمهور بلاشک مهم‌ترین موضوع روز کشور بی‌اعتمادی به آینده است و انتخاب شما به عنوان عنصر پاک و صادق این بود که سرمایه اجتماعی را احیاء نمائید و ممنون که قدم‌های مثبتی را برداشته‌اید و سفرهای استانی بدون تشریفات مصداق عملی اعتماد عمومی است. عدم کلنگ زنی پروژه جدید ارزشمند است و همچنین ایجاد درگاه مجوزها یک اقدام مفید و مبارزه با فساد است که در دولت سیزدهم در حال انجام است و حذف ارز ترجیحی کمک به مبارزه با فساد است.
ولی اقداماتی در کنار آن صورت می‌گیرد که معنا ندارد انجام شود و برای خراب کردن پروژه امید است مانند ماجرای ورزشگاه مشهد مقدس، هیئت تعیین شده از طرف وزارت کشور توضیح دهند ماجرا چگونه بوده است تصور مردمی این است که می‌خواهند از کنار آن عبور کنند.
برجام مهم‌ترین موضوع کشور است، مردم را در جریان قرار دهید، مردم محرم هستند.
شجاعیان خبرگزاری مهر:
همه درک کردند کدامین دولت از لحاظ کاری متفاوت از دولت قبل است.
سرمایه‌گذار یک آرامش در خصوص تدابیر دولت می‌خواهد و افزایش دستمزد ۵۷ درصدی یک شوک وارد کرد و کسب و کارهای کوچک و متوسط متضرر اصلی هستند.
درخواست دارم بیشتر با مردم صحبت نمایید صحبت با مردم آورده خوبی خواهد داشت.
اخوان مدیر روزنامه جوان:
ما با انباشتی از کارهای انجام نشده دولت قبل مواجه هستیم. مردم پرکاری و تلاش دولت را درک کرده‌اند. ولی درک برخی مسائل در جامعه ملموس نیست. مردم باید درک کنند که تلاش دولت در خصوص موضوعات بر زمین مانده است. هنوز داغ حادثه منا برای مردم تازه است. نباید پیگیری حادثه منا رها شود.
در روابط میان ایران و عربستان این موضوع و تشکیل کمیته حقیقت‌یاب در برنامه کاری باشد.
نادعلی مدیرمسئول سایت اصلاح طلب جماران:
امیدها به جنابعالی زیاد است. علاوه بر اقدامات در قوه مجریه موضوعاتی که هماهنگی قوای دیگر را نیز نیاز دارد، دنبال نمایید. موضوع کاغذ موضوع اصلی رسانه‌های مکتوب است. برای رسانه‌های فضای مجازی موضوع اینترنت است و اینترنت کسب و کار ما را تحت‌الشعاع قرار می‌دهد امیدواریم یک جمع‌بندی مناسبی با رعایت حقوق مردم در موضوع اینترنت اتخاذ گردد.
ایمانجانی مدیرمسئول روزنامه فرهیختگان:
جمع حاضر دغدغه‌مند است. کار دولت در جذب سرمایه‌های اجتماعی را اهالی رسانه واقف هستند.
اما سرمایه اجتماعی با توجه به حساسیتی که در دوره قبل شکل گرفته موجب نگرانی است. سرمایه اجتماعی شاید از طریق رودررویی با مردم شکل نگیرد. سرمایه اجتماعی علاوه بر مردم عادی با نخبگان اجتماعی هم شکل خواهد گرفت. شاید تغییری در سفره مردم شکل نگرفته ولی امیدوارند تغییرات در سفره‌ها حاصل شود، چون تلاش می‌کنید.
علیرضا بختیاری مدیرمسئول روزنامه دنیای اقتصاد:
آقای رئیس‌جمهور! جامعه از لحاظ اقتصادی درگیر تورم بالاست و اقتصاد کشور رشد پایین دارد و بازار ملتهب است از ابتدای سال ۹۰ رشد سرمایه‌گذاری رو به کاهش داشته و نتیجه آن در سال‌های آینده بروز خواهد کرد.
رئیس جمهور: برجام مسئله اصلی کشور نیست
آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی نیز در سخنانی در جمع اصحاب رسانه گفت: خداوند را شاکریم که یک رمضان دیگر به ما فرصت داد و حال در این عالم چه کار کنیم تکالیفی که خداوند برعهده ما گذاشته است را تنظیم و درست حرکت کنیم. بنده از نکات خوبی که توسط اصحاب رسانه مطرح گردید تشکر می‌کنم و این آخرین جلسه ما با اصحاب رسانه نخواهد بود و این جلسات جلوه‌هایی از مردمی بودن دولت است. به اعضای دولت و استانداران گفته‌ام با مردم و نخبگان بنشینند و حرف‌های آنان را بشنوند و مردم از ما اجرای عدالت را می‌خواهند و همه باید کمک کنند عدالت اجرا شود. یکی از عقب‌ماندگی‌های جامعه ما؛ عدم اجرای عدالت است. شهدا و ایثارگران آرزوی اجرای عدالت را داشتند. باید در نظامات اقتصادی اجرای عدالت صورت گیرد حرکت باید عادلانه باشد و اجرای عدالت گفتمان دولت است. رسانه‌ها ضعف‌های اجرای عدالت را بگویند. امید باید در جامعه افزون شود. با تلاش و اقدام در اجرای عدالت امیدها افزون می‌شود. ما از حوادث پیرامونی خود یک روایت داریم و دشمن هم یک روایت دارد مهم این است که چگونه در بیان روایت‌ها عمل کنیم. خدمات مهمی در این نظام صورت گرفته است و دشمن سعی دارد این خدمات را بد جلوه دهد. سرعت همراه با جامعیت و شفافیت در بیان روایت‌ها مهم است. روایت‌ها باید امیدآفرین باشد و با سرمایه‌های عمومی می‌توان مشارکت عمومی را به همراه داشت. برجام مسئله اصلی کشور ما نیست و برجام یکی از دهها برنامه سیاست خارجی است و تیم مذاکره‌کننده در حال گفتگو هستند و در حال حاضر نامه‌ها بین طرفین درحال رد و بدل است و نمی‌توان براساس نامه‌ها قضاوت کرد. در اولین جلسه بنده در کسوت ریاست جمهوری با هیئت دولت گذشته، همه نگران تامین حقوق کارکنان مردادماه بودند و همچنین نگرانی در برخی موضوعات وجود داشت ولی الان به لطف خداوند هیچ‌گونه نگرانی وجود ندارد. سرمایه‌گذاری خارجی در کشورها آغاز شده است تا به نتیجه نرسد اعلام نمی‌کنیم. رشد اقتصادی وجود دارد و همه ما و رسانه‌ها باید در جهت جهاد تبیین که مدنظر مقام معظم رهبری است حرکت کنیم.راههای جذب سرمایه‌گذاری متفاوت است. به‌دلیل تحریم، سرمایه‌گذاری خارجی امکان‌پذیر نیست، فروش نفت هم نداریم و سرمایه‌های خانگی به سمت دلالی رفته است و علت اینکه سرمایه‌گذاری صورت نمی‌گیردعدم قطعیت سیاست‌های کلان دولت است و در این خصوص باید فکری کرد.
کارشناسان باید بررسی کنند چرا هر اتفاقی در منطقه رخ می‌دهد نتایج منفی آن در کشور ما نمایش داده می‌شود و نتایج مثبت آن در کشورهای همسایه است.
جهان تیغی مدیرمسئول سایت جهان نیوز:
جهان تیغی مدیرمسئول سایت جهان نیوز نیز در این جلسه به صورت کوتاه گفت: باید در شهرها و استان‌های مرزی رسانه‌های در طراز انقلاب تقویت شوند.
قوچانی مدیرمسئول مجله آگاهی نامه:
قوچانی مدیرمسئول مجله آگاهی نامه نیز گفت: آقای رئیسی! نشست‌های شما یک سنت حسنه در دولت‌هاست و جنابعالی دارای سعه صدر بالایی هستید. شما سرمایه‌های سیاسی بالایی دارید برای اولین بار است که آقایان شریعتمداری و دعایی در کنار هم قرار می‌گیرند و این از اجماع سیاسی بالای شماست و این قدرت شما از بعد سیاسی ارزشمند است و برای حل مشکلات جامعه مفید به نظر می‌رسد.
وی همچنین گفت: قانون انتخابات ما دارای مشکلاتی است که باید حل شود و همچنین در سیاست خارجی مسئله هسته‌ای معلول است و علت نیست و مسئله دشمن در برابر کشور ما هسته‌ای نیست و دنبال موضوعات دیگری است.
وکیلی مدیرمسئول روزنامه ابتکار:
همچنین وکیلی مدیرمسئول روزنامه ابتکار گفت: در گذشته عقل منفصل نظام بهتر از عقل متصل که مدیریت کننده قدرت است، بود. و عقل منفصل نظام کمک دهنده بود ولی حالا دچار فقر محتوا شده‌ایم. مردم در خصوص جنگ روسیه و اوکراین و مواضع ایران ابهام دارند حتما یک منطق پشت آن است درخصوص برجام نیز ابهام وجود دارد به مردم بیشتر توضیح داده شود.