روزنامه کيهان
1401/03/11
ارسال پیام رهبر انقلاب به پاپ فرانسیس از سوی آیتاللهاعرافی
آیتالله علیرضا اعرافی، مدیر حوزههای علمیه در ادامه سفر به ایتالیا با پاپ فرانسیس، رهبر مسیحیان کاتولیک دیدار کرد.به گزارش خبرگزاری حوزه، آیتالله اعرافی در این دیدار اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیتالله خامنهای به شما سلام رساندند و پیشینه شما و ارتباطتان با آمریکای لاتین را ستوده و برخی از مواضعی که در تلطیف روابط بین اسلام و مسیحیت و دفاع از مظلومان اتخاذ نموده اید را تحسین و تأکید نمودند ما انتظار داریم که شما همچنان در دفاع از مظلومان عالم و بهویژه فلسطین و یمن تلاش کنید و مواضع روشن و شفافی داشته باشید.
وی با اشاره به آشنایی پاپ با حوزههای دینی جهان تشیع افزود: بنمایههای معرفتی و فلسفی محکمی در بیانات ائمه(ع) ما و تراث علمای شیعه وجود دارد؛ در مکتب امامان شیعه مباحث توحیدی و معرفتی با دقت و ظرافت بالا مطرح شده و در حوزههای علمیه هم همواره مشعل تفکر عقلی و مکاتب فلسفی و حکمت روشن بوده است.
مدیر حوزههای علمیه گفت: باید موضوعاتی همچون جنگافروزی و اشغال را که نماد آن فلسطین است، مورد توجه بیشتر قرار دهیم و انتظار میرود و رهبر معظم انقلاب هم انتظار دارند که در دفاع از مردم فلسطین اقدام شود و حل آن بر اساس آرای مردم و انتخابات میان همه مردم اصیل و فلسطینیان اعم از پیروان همه ادیان شکل بگیرد.
آیتالله اعرافی امام خمینی(ره) را دارای جایگاه والای علمی، معرفتی و فلسفی و اندیشههای ایشان را پاسخگوی جهان معاصر دانست.
به گزارش رسا، مدیر حوزههای علمیه معارف اسلامی و تعالیم اهلبیت علیهمالسلام را گنجینههای عمیق معارف فقهی، حقوقی، عقلی، فلسفی، عرفانی و کلامی دانست که به عنوان میراث تاریخی حوزههای علمیه میتواند پاسخگوی نیازهای بشر امروز شده و فراتر از مخاطبان شیعی و اسلامی، در پهنهای جهانی، مخاطبان ادیانی و انسانی داشته باشد و مبنای تفاهمها، تعاملات و همافزاییهای ادیانی و بینالمللی قرار گیرد.
پاپ: وجود یک نظام دینی و انقلابی بودن
از دلایل من برای احترام به ایران است
در این دیدار پاپ فرانسیس رهبر کاتولیکهای جهان، ضمن خوشآمدگویی گفت: از دیدار شما خوشحال هستم و احساس میکنم با شخصیت فرهیختهای مواجه هستم. من برای کشور ایران به چند دلیل احترام خاصی قائل هستم؛ یکی اینکه در ایران یک تمدن سابقهدار و تاریخی میبینم؛ من در ایران یک فرهیختگی، تمدن، وجه علمی و عظمت را از قدیم مشاهده کردم و برای این امر اهمیت قائل میباشم.
وی افزود: یکی دیگر از دلایل من برای احترام به ایران وجود یک نظام دینی در این کشور است و من برای نظام دینی ارزش قائل هستم. ممکن است در برخی امور اشکالاتی وارد و نیاز به اصلاح داشته باشد، اما اصل اینکه یک نظام سیاسی براساس نگاه دینی استوار شود برای ما قابل احترام است؛ این امر در جای دیگر جهان وجود ندارد و امتیاز مهمی برای ایران محسوب میشود. دلیل دیگر علاقه من، انقلابی بودن شما است.
پاپ: فعالیت مسیحیت تبشیری را قبول نداریم
پاپ فرانسیس با اشاره به فعالیتهای مسیحیت تبشیری خاطرنشان کرد: این امر از سوی ما نبوده و ما دارای یک منظومه قاعدهمند هستیم. سلسله مراتب داریم و بنا بر آن حرکت میکنیم. ما حق نداریم تحمیل دینی داشته باشیم. میدانم که افرادی به این حرکتها دست میزنند، اما به آنها کاری نداریم و این موضوعات ریشه در کار قدرتهای جهانی دارد؛ من اعلام نموده ام که این کارها هرگز نباید صورت
بگیرند.
ما مطالبی که رهبر انقلاب اسلامی میگویند را قبول داریم
وی تعدیهای قدرتهای استکباری به مردم نقاط مختلف جهان را محکوم دانست و گفت: این حرکتها، اقدامات درستی نیست و ما باید دنیا را به سمت صلح، آرامش، عدم تجاوز و عدم ظلم دعوت نماییم.
پاپ فرانسیس خاطرنشان کرد: سلام مرا به رهبر انقلاب اسلامی ایران و مراجع و بزرگان دینی ایران برسانید؛ ما هم مطالبی که رهبر انقلاب اسلامی میگویند را قبول داریم.
سایر اخبار این روزنامه
ارسال پیام رهبر انقلاب به پاپ فرانسیس از سوی آیتاللهاعرافی
تولید گندم دیم از 4 میلیون تن به 8 میلیون تن افزایش مییابد
راز پیروزی حزبالله لبنان در نبرد رسانه و افکار (یادداشت روز)
اخبار ویژه
ارسال مواد غذایی با موشک ابتکار تازه یمنیها برای شکستن محاصره
روایت سرپرست سازمان نظام مهندسی از ساخت «متروپل» بدون اخذ پروانه!
لزوم بازنگری در همکاری با آژانس در پی گزارش خصمانه گروسی
عامل ترور شهید صیاد خدایی پاسخ خود را به صورت دردناک خواهد گرفت
نسیم اللهی از کوی کریمه اهل بیت(س)
چین: آمریکا در دوره کرونا عمداً تحریمهای ایران را بیشتر کرد
اعزام ۴۰ هزار زائر خانه خدا از ۱۶ فرودگاه در ایام حج
رونمایی از پایگاه پهپادی ارتش نمایش قدرت از سوی ایران بود
کاهش سرعت رشد نقدینگی سبب کاهش نرخ تورم شده است
تولید گندم دیم از 4 میلیون تن به 8 میلیون تن افزایش مییابد
تولید گندم دیم از 4 میلیون تن به 8 میلیون تن افزایش مییابد