روزنامه ایران
1401/04/28
در جمع بزرگان شعر معاصر
یکشنبه گذشته، رئیسجمهور به مناسبت عید ولایت، پای شعرخوانی شاعران آیینی کشور نشست. در این شب شعر که با حضور جمعی از شاعران سراسر کشور برگزار شد، ۱۲ نفر از شعرا، اشعار خود را در وصف امیرالمؤمنین(ع)، واقعه غدیر و موضوعات اجتماعی قرائت کردند.نقش شاعران در انتقال فرهنگ غدیر به نسلهای آینده
آیتالله رئیسی در این نشست، ضمن تبریک این عید گرانقدر، انتقال نسل به نسل فرهنگ غدیر و تبیین معارف علوی را جزو رسالتهای شعرا و اهل ادب دانست و گفت: شما شاعران و عاشقان اهل بیت، به دلیل اهتمامی که همواره برای تبیین آموزههای اسلامی دارید، نقش بزرگی در انتقال فرهنگ غدیر به عصرها و نسلهای آینده ایفا میکنید. رئیسجمهور واقعه غدیر را جزو مسلمات تاریخی در اسلام خواند و ضمن تأکید بر اهمیت بالای این واقعه در باورها و فرهنگ شیعی، اظهار کرد: غدیر به عنوان رویدادی که در آن حضرت علی(ع) به عنوان ولی امر مسلمین امت اسلامی و جانشین پیامبر معرفی شد، به معنای واقعی کلمه جزو نعمتهای بزرگ خداوند است.
نقش شعرا و فضلا در ترویج فرهنگ علوی
دکتر رئیسی بسط آموزهها و ارزشهای علوی را از مسئولیتهای مهم اهالی شعر و ادب دانست و افزود: جداً معتقدیم که در پرتو فرهنگ علوی، امکان غلبه بر تمام مشکلات و معضلات فعلی کشور وجود دارد و گام اول برای این مهم، تبیین دقیق شاخصههای فرهنگ علوی به مردم و جامعه است و در این زمینه شما شعرا و فضلا مسئولیت بسیار مهمی بر دوش میکشید.آیتالله رئیسی در ادامه سخنان خود، با تأکید بر اهمیت ولایت در اعتقادات اسلامی، اضافه کرد: در باورهای ما ورود به حصن حصین ولایت، ضامن صیانت از انسان در برابر ابتلائات روزگار است. خدا را شاکریم که امروز ولایت فقیه در رأس نظام ما حاکم است. ولایت فقیه بزرگترین نعمت خدا به ما است که جامعه را با آموزههای دینی و نگاه عادلانه هدایت میکند.
رئیسجمهور، نظام جمهوری اسلامی را ثمره خون هزاران شهید دانست و تأکید کرد: این ایثارگریها و ازخودگذشتگیها مسئولیت بزرگی برعهده ما به عنوان خدمتگزار نظام و مردم و شما به عنوان هنرمندان آیینی کشور برای حفظ و تداوم این نظام نهاده است.
درخواست ایجاد جایگاه حقوقی در حمایت از شاعران
رئیسجمهور در بخش دیگری از سخنان خود به درخواستهای مطرح شده از سوی شاعران برای ایجاد جایگاهی حقوقی به منظور حمایت از شعر و شاعران گفت: هیچ هنر دیگری همچون شعر ظرفیت تعالیبخشی و انتقال مفاهیم و ارزشهای اصیل اسلامی را ندارد و لذا به سهم خود از ایجاد جایگاهی برای حمایت از شعر و شاعران استقبال و پشتیبانی
میکنم.در آغاز این مراسم وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در سخنانی با بیان اینکه نیاز داریم فضای فرهنگی کشور را به شکل تعاملی با همکاری اهالی فرهنگ اداره کنیم، اظهار کرد: امروز تلاش داریم فضای فرهنگی کشور از نشاط و پویایی مطلوبی برخوردار شود.
سایر اخبار این روزنامه
دروی مدالهای المپیاد به سبک ایرانی
تهران اصفهان در یک ساعت
عبور از 60 روز گرم بدون خاموشی!
8 میلیون هزینه دادرسی برای پرونده 100 میلیونی!
بلای مرمت غیر اصولی به جان نصف جهان
پوتین و اردوغان امروز در تهران
در جمع بزرگان شعر معاصر
تهران؛ پایتخت دیپلماسی فعال منطقهای
خداحافظی 148هزار دانشآموز سیستانی با مدرسه
با حاکمیت «اشرافیت آموزشی» مواجه هستیم
کنکور 1402 از بلاتکلیفی درآمد
جشن پدرانه