1400 تیم پلیس راه در حالت آماده باش قرار گرفت پیش‌بینی ۵ میلیون زائر اربعین

رئیس پلیس راهور فراجا با اشاره به تمهیدات اندیشیده شده جهت سفر ایمن برای زائران اربعین و با تاکید بر اینکه در مرز خسروی شرایط آماده است و تقریبا استقرار کامل می‌شود، گفت: پیش بینی می‌شود نزدیک به پنج میلیون زائر داشته باشیم و باید تمهیدات جدی را پیش‌بینی کنیم.
به گزارش ایسنا، سردار سید کمال هادیانفر، رئیس پلیس راهور ناجا در اولین سمپوزیوم ملی قرارگاه مدیریت و کاهش تلفات که صبح امروز در جمعیت هلال احمر برگزار شد، اظهار کرد: جمعیت هلال احمر در دوره‌های مختلف از جمله دوره دفاع مقدس به مردم خدمات رسانی خوبی داشته است که برگزاری این دست از نشست‌ها نیز بسیار ضروری است. با ارائه راهکارهای مناسب تصادفات به اندازه مناسبی کاهش پیدا کرده است.
وی با بیان اینکه امروزه بیش از ۳۸ میلیون وسیله نقلیه در ۲۹۴ هزار کیلومتر راه کشور در حال حرکت است و ۱۲ میلیون آن موتور سیکلت‌ها هستند، گفت: ۵۰ میلیون نفر دارنده گواهینامه هستند.
رئیس پلیس راهور فراجا با اشاره به طرح ١٨١٨ گفت: ۱۸ درصد از جانباختگان تصادفات، نوجوانان زیر ۱۸ سال هستند.


وی گفت: آموزش فرّار است و فرهنگ‌سازی نیاز به نهادینه شدن در ذهن افراد دارد. چرا درباره کمربند به صورت رگباری در صدا و سیما صحبت نمی‌کنیم؟ آموزش اینکه فقط سمپوزیوم برگزار کنیم نیست. اگر دنیا پیشرفت کرده در رسانه کار متمرکز و مستمر اتفاق افتاده است. صدا و سیما در این خصوص نقش جدی دارند. ما ۵ هزار و ٢٠٠ نقطه حادثه‌خیز داریم که ٣ هزار و ٢٠٠ مورد آن برای جاده‌های کشور است. چه زمانی باید این‌ها اصلاح شود؟ این‌ها نیاز به منابع دارد و با حرف درست نمی‌شود. راه بحث بسیار جدی است.
هادیانفر ادامه داد: در تصادف شوشتر، کمربندی شهرستانی مثل شوشتر را نگاه کنید. ١۶ نفر از جمله کودکان در این تصادف جان خود را از دست دادند. خب چه شد؟ موجی درست می شود که گروه ویژه بگذاریم و بررسی کنیم. «راه» بحثی بسیار جدی است. البته بپذیرید که اقدامات خوبی در سال های گذشته در کشور رخ داده است اما هنوز در راه های کشور دچار مشکل هستیم.
وی ادامه داد: عامل بعدی نیز خودرو است، همیشه آرزوی من این است که در کشور به معنی واقعی خودروی ملی داشته باشیم که مونتاژ نباشد.
وی با بیان اینکه تولیدکنندگان خودرو برتر دنیا در چند مورد رقابت می‌کنند، گفت: آنها در زیبایی خودرو، کیفیت و آپشن‌های آنها، ایمنی و ارزانی رقابت می کنند که حالا ببینید ما در این بین کجا هستیم.
رییس پلیس راهور فراجا با بیان اینکه برخی از قوانین در کشور ما بازدارنده نیست، اما بعضی از تخلفات حادثه‌ساز بحثی جدی دارد گفت: باید برای برخی از تصادفات مجازات جایگزین اتفاق افتد و شرایطی باشد که راننده شش دانگ پشت فرمان باشد. در بخش هایی نیز باید قانون اصلاح شود.
وی با اشاره به سفرهای اربعین اظهار کرد: خوشبختانه آرامش در عراق ایجاد شد مرز ها نیز باز شد. وضعیت ما خوب است و در مرز خسروی شرایط ما آماده است. تقریبا از فردا استقرار کامل می‌شود. پیش بینی می شود نزدیک به پنج میلیون زائر داشته باشیم و باید تمهیدات جدی را پیش‌بینی کنیم. در مرز خسروی اصلاح نقاط حادثه خیز رخ داده است و پارکینگ‌ها نیز آماده است.
آماده‌باش ۱۴۰۰ تیم «پلیس راه» در اربعین
رییس پلیس راهور فراجا با بیان اینکه ۶۵ درصد از زائران اربعین برای رسیدن به مرزها اعلام کرده‌اند که می‌خواهند از خودروی شخصی استفاده کنند، گفت: آن چیزی که از همکارانم خواسته‌ام این است که نهایت احترام را به مردم بگذارید؛ ولی آن چیزی که نقطه قرمز ما است سرعت غیرمجاز و تخلفات حادثه ساز است.
به گزارش ایسنا، سردار سید کمال هادیانفر در حاشیه برگزاری رزمایش طرح ترافیکی اربعین حسینی پلیس راهور ناجا که پیش از ظهر امروز در شهرک آزمایش برگزار شد، اظهار کرد: پس از اینکه شاهد دو سال وقفه در مراسم اربعین بودیم، حالا با لطف امام حسین (ع) شاهد برگزاری مراسم هستیم.
وی با بیان اینکه امسال همه دستگاه‌ها، سازمان‌ها و نهادهای مسئول مشتاقانه آماده برگزاری مراسم هستند اظهار کرد: در ماموریت خود چند هدف را مشخص و ابلاغ کردیم که اولین هدف مدیریت صحیح ترافیک است که به ویژه با نگرش به تصادفات و زائران اربعین آن را در نظر گرفته‌ایم. دومین هدف نیز بحث تسهیل تردد و بحث روان سازی است.
رئیس پلیس راهور با اشاره به اینکه فراجا با ۳۰ هزار نفر در رزمایش اربعین شرکت کرده است، گفت: سومین هدف خدمات رسانی است که در همین راستا نیز پلیس راهور فراجا با ۸ هزار نفر در این ماموریت حاضر شده‌اند.
به گفته هادیانفر، ۶۵ درصد از زائران برای رسیدن به مرزها اعلام کرده اند که می‌خواهند از خودروی شخصی استفاده کنند. ۶۴ درصد از زائران نیز مرز مهران را برای خروج از کشور انتخاب کرده اند.
هادیانفر تاکید کرد: سیستم های کنترلی و نظارتی پلیس در جهت افزایش ایمنی استفاده می شوند، گفت: ۲ هزار و ۵۰۰ راننده سبب حوادث رانندگی شده اند و باید شرایطی به وجود آوریم که به رانندگان پرخطر هشدار داده شود.
رئیس پلیس راهور اظهار کرد: آن چیزی که از همکارانم خواسته‌ام این است که نهایت احترام را به مردم بگذارید و از قصورهای کوچک صرف نظر کنید ولی آن چیزی که نقطه قرمز ما است سرعت غیرمجاز و تخلفات حادثه ساز است.
هادیانفر با تاکید بر اینکه ۱۴۰۰ تیم از پلیس راه در آماده باش هستند افزود: ۳۵ بالگرد از دستگاه های مختلف و پلیس، جایروپلن و پهپاد را در ماموریت اربعین به کار خواهیم گرفت. همچنین ۸۶۳ پایگاه ثابت، بیش از ۲ هزار و ۱۲۷ پایگاه سیار و ۲۴ هزار و ۶۵۷ نفر از ۸ دستگاه در تمام محورها هستند و در قالب هزار و ۳۰۰ تیم فعالیت می کنند.
رئیس پلیس راهور در پایان با بیان اینکه ۷ هزار و ۱۳۴ خودرو و موتورسیکلت در ماموریت اربعین به کار گرفته شده، اظهار کرد: از مردم تقاضا می کنیم سفرهایشان را مدیریت کنند تا دچار مشکل نشوند.
نگرانی پلیس از موج بازگشت سفرهای اربعین و خستگی زائران
رئیس پلیس راه راهور فراجا گفت: نگرانی پلیس از موج برگشت سفرهاست؛ چراکه زائران بعد از برگشت خسته بوده و امکان دارد این خستگی موجب تصادفات حادثه‌ساز شود.
به گزارش ایسنا، سردار حسن مومنی در حاشیه برگزاری رزمایش طرح ترافیکی اربعین حسینی پلیس راهور که پیش از ظهر امروز در شهرک آزمایش برگزار شد اظهار کرد: هزار و ۴٠٣ تیم کمکی از ستاد پلیس راهور به ٢٠ استان اعزام شدند که در واقع تمرکز تیم‌های کمکی بر استان‌های هدف یعنی خوزستان، ایلام و کرمانشاه است.
وی با اشاره به اینکه استان‌های مرکزی، همدان و لرستان در طول مسیرها مورد تمرکز ویژه ماموران راهور هستند گفت: امسال تمرکز ویژه‌ای بر استان آذربایجان غربی و کردستان نیز داریم.
رئیس پلیس راه اظهار کرد: در اربعین سال ٩٨ متاسفانه تصادفات افزایش داشته است و باید بگویم که ٩٧ درصد افزایش جانباختگان در استان‌های هدف و مسیر را در بازه زمانی اربعین در اربعین ٩٨ داشته‌ایم.
مومنی گفت: به همین دلیل با تخلفات حادثه ساز بدون هیچ اغماضی و برابر با قانون برخورد می‌کنیم.
وی تاکید کرد: نگرانی پلیس از موج برگشت سفرهاست؛ چراکه زائران بعد از برگشت خسته بوده و امکان دارد این خستگی موجب تصادفات حادثه ساز شود.