اگر خبر خوبی هم بیاید سانسور می‌شود!

وقتی صحبت از امیدآفرینی برای مردم یا اهتمام به انتشار اخبار خوب می‌شود، برخی –اغلب از اصلاح‌طلبان- می‌گویند مگر خبر خوبی هم وجود دارد؟ یا چرا امیدآفرینی دروغین انجام بدهیم و....
با این حال، همین طیف وقتی یک اتفاق خوب برای حل مشکلات مردم می‌افتد، به شکلی هماهنگ آن را سانسور می‌کنند تا مبادا اندک امیدی در دل مردم زنده شود! جدید‌ترین مثال این اتفاق، سانسور هماهنگ «افتتاح پروژه آبرسانی غدیر در خوزستان» در رسانه‌های اصلاح‌طلب است. انجام این پروژه حدود ۱۲ سال معطل گذاشته شده بود و مدت زمان تعیین شده برای انجام آن ۳۶ ماه بود، ولی دولت سیزدهم ظرف ۱۰ ماه این پروژه را به اتمام رساند. با اجرای این پروژه مشکل آب ۲۶ شهر و ۱۶۰۸ روستا با جمعیت ۴ میلیون و ۷۰۰ هزار نفر حل شد.
از آن سو هم وقتی مردم منطقه یا شهری - و از جمله در همین استان خوزستان- به کم آبی و بی آبی یا کیفیت آب شربشان اعتراض دارند، همین رسانه‌ها تلاش مضاعفی دارند تا این اعتراضات را سیاسی کرده، ضد کل حاکمیت جلوه دهند و یک مشکل را به گونه‌ای تسری دهند که کل ساختار غلط و مشکل‌آفرین به نظر برسد و امیدی به اصلاح در ذهن کسی نماند، اما مشکل که حل می‌شود، سانسور می‌کنند و دیگر اطلاع‌رسانی تعطیل می‌شود.
بزرگ‌نمایی مشکلات، سیاه‌نمایی از وضعیت کشور و سانسور اخبار خوب و مقابله با امیدآفرینی برای مردم، راه و روش رسانه‌های فارسی زبان ضدایرانی است. از صدای امریکا و بی‌بی‌سی دولت انگلیس تا اینترنشنال و العربیه سعودی. آن‌ها برای چنین کاری تأسیس شده‌اند و برای چنین کاری، پول‌های دولت‌های غربی و سعودی خرج‌شان می‌شود، اما از اصلاح‌طلبان که ادعای دلسوزی برای مردم و میهن‌پرستی و ایران دوستی دارند و بلکه خود را مدعی و صاحب انقلاب اسلامی می‌دانند، نباید بپرسیم که شما چرا در همان مسیر رسانه‌های ضدایرانی هستید و از اندک بارقه امید برای این مردم دریغ می‌کنید؟