دهه هشتادی‌ها صف اول شهدای دفاع از امنیت

گروه سیاسی/ بار دیگر خیابان‌های کشور به عطر شهادت آغشته شد؛ این بار شهدای مدافع امنیت که در اغتشاش‌ها و آشوب‌های اخیر به شهادت رسیدند، بر شانه‌های مردم شهیدپرور و ولایتمدار ایران اسلامی به سمت آرامگاه ابدی خود تشییع شدند. مشهد مقدس، شیراز و گرمسار و تهران دیروز شاهد برپایی مراسم باشکوه تشییع شهدای مدافع امنیت بود. برخی از شهدای اغتشاشات اخیر، جوانان دهه هشتادی بودند، مانند شهید اولادی در استان فارس، یا شهید علی اصغر بیگلو که در جریان مقابله با آشوبگران و اغتشاشگران در شهر کرج مجروح شد و پس از چند روز در کما بودن، سرانجام به شهادت رسید. شهید بیگلو متولد 1381 در شهرستان کرج بود. یا شهید محمد فلاح که در اغتشاش‌های آمل به درجه رفیع شهادت نائل شد، پرستار بود. شهادت شهید بیگلو در کرج اتفاق افتاد که مدافعان امنیت زیادی طی روزهای اخیر توسط خشونت طلبان و آشوبگران مجروح شده‌اند. عباس فاطمیه، یکی از بسیجیان و مدافعان امنیت بود که در اغتشاشات پنجشنبه شب ارومیه مجروح شد و پس از بستری شدن در بیمارستان، سرانجام به شهادت رسید. شهید حسین تقی‌پور از بسیجیان تهران نیز که بر اثر حمله آشوبگران دچار جراحت شدید شد، شنبه شب، در بیمارستان بقیه‌الله به شهادت رسید.  
مادر شهید بیگلو: علی اصغرهایم فدای وطن
شهید علی اصغر بیگلو، فرزند دوم خانواده، متولد ۶ اسفند ۸۱ در کرج و دانشجوی ترم دوم رشته حسابداری دانشگاه آزاد بود که در راه دفاع از امنیت ایران اسلامی، از سوی  آشوبگران در کرج به شهادت رسید. به گزارش فارس، معصومه قورت بیگلو، مادر این شهید با اشاره به اینکه فرزندم عاشق شهدا بود و همیشه حرف از شهدا بویژه شهید حججی می‌زد، اظهار کرد: به خاطر دارم همیشه به من گوشزد می‌کرد که «مادر! شهید حججی را با دست‌های بسته بردند، اما لبخند بر لب داشت.»
وی با بیان اینکه ما با فلسفه شهادت غریب نیستیم و دو تن از دایی‌های خود من به درجه شهادت نائل شدند، اضافه کرد: در هفته دفاع مقدس و در تمامی مراحلی که مربوط به خدمت‌رسانی به مردم بود، علی اصغر همپا و کنار من بود. به عنوان مادر می‌توانم بگویم فرزندم ۲۰ سال پاک زندگی کرد و چشم و دل خیلی پاکی داشت و تمامی محل می‌توانند به این پاکی شهادت دهند و فرزندم پاک از دنیا رفت. خانم قورت بیگلو که خودش نیز فرمانده یکی از پایگاه‌های بسیج است، از علاقه فرزندش به دفاع حرم و شهادت در راه حضرت زینب(س)، گفت و افزود: تنها همین پسر را داشتم و چون تک پسر بود نمی‌توانست به عنوان مدافع حرم باشد و همیشه این آرزو را در دل داشت و می‌خواست که همچون شهید حججی شهید شود؛ فیلم‌های دوران مقدس را می‌دید و آرزوی شهادت می‌کرد.


این مادر شهید از آخرین دیدارش با علی اصغر گفت و ادامه داد: آخرین باری که علی اصغر را دیدم، باهم ناهار خوردیم و طبق معمول که باید به پایگاه می‌رفتم از او خداحافظی کردم و رفتم، گفت:«مادر هر موقع کارت تمام شد به من خبر بده تا دنبالت بیایم و بعد که من رفتم با نگاهش مرا دنبال می‌کرد.»
وی گفت: با اتفاقاتی که این روزها افتاد قرار بود با هم در راهپیمایی شرکت کنیم که نشد، خاطرات زیادی از 
علی اصغر در ذهن دارم؛ بعد از شهادتش یک شبه خاطرات ۲۰ ساله‌اش برایم یادآوری شد.
خانم قورت بیگلو افزود: بعد از اینکه به خانم‌های چادری هتک حرمت شد از علی اصغر سؤال کردم اگر همچین اتفاقی برای من بیفتد چه می‌کنی؟ نگذاشت حرفم تمام شود و گفت مادر کسی جرأت انجام چنین کاری با شما را ندارد و اگر جسارتی کند با من طرف است. این مادر شهید در پایان خطاب به آشوبگران گفت: شماها نمی‌توانید اهداف‌تان را محقق کنید، بدانید من اگر باز هم پسر داشتم فدای وطن و کشورم می‌کردم و در این مملکت بسیجی زیاد است، افراد بسیاری هستند که وطن‌شان را همچون ناموس دوست دارند و مادران بسیاری هم همچون من هستند که حاضرند برای این آب و خاک فرزندان‌شان را فدا کنند؛ پرچم ایران همیشه سرافراز خواهد ماند. 
عباس فاطمیه؛ بسیجی شهید در ارومیه
سیدعباس فاطمیه، جوان بسیجی دیگری است که در اغتشاشات پنجشنبه شب ارومیه به دست آشوبگران بشدت مجروح شد و در نهایت، پس از چند روز در کما بودن، به شهادت رسید.
شهید فاطمیه، اهل روستای باشلان بوشلو در نوشین‌شهر ارومیه و به شغل کشاورزی مشغول بود. وی عضو گردان بیت‌المقدس حوزه ۲۴ نوشین‌شهر و از بسیجیان پایگاه مقاومت حوزه مقاومت این شهر بود. مراسم تشییع پیکر پاک این شهید سرافراز عصر دیروز همزمان با تجمع بزرگ امت رسول الله(ص) در ارومیه برگزار شد.
به دنبال شهادت شهید فاطمیه، سپاه شهدای آذربایجان‌غربی بیانیه‌ای صادر کرد. در این بیانیه با اشاره به اینکه بار دیگر یکی از پیروان مکتب حضرت روح‌الله(ره) و عاشقان امام خامنه‌ای عزیز (حفظه‌الله) در سنگر حفظ آرمان‏‌های انقلاب اسلامی به قافله اصحاب آخرالزمانی سیدالشهدا پیوست تا ثابت کند که صحرای کربلا و روز عاشورا به وسعت همه تاریخ است، آمده است: شهادت مظلومانه بسیجی دلاور سیدعباس فاطمیه از سوی اغتشاشگران مزدور، موجبات تأثر، تأسف و انگیزه‌‏ای مضاعف برای مردم انقلابی و پاسداران نظام جمهوری اسلامی در این مقطع حساس از تاریخ ۴۳ ساله انقلاب اسلامی شد. در بیانیه سپاه شهدای آذربایجان‌غربی تصریح شده است: قطعاً حضور حماسی و پرشور مردم غیور و همیشه در صحنه ایران اسلامی در راهپیمایی روز جمعه اول مهرماه و محکومیت اغتشاشات آشوب‌طلبان، تجلی دفاع و پشتیبانی همه‌جانبه ملت ایران از ارزش‌های اسلامی و وفاداری نسبت به نظام مقدس جمهوری اسلامی بوده و یکپارچگی و ایستادگی مردم در حفظ آرمان‏‌های الهی انقلاب را متجلی ساخت و مهر باطلی بر نقشه‌های شوم استکبار و ایادی آن در منطقه شد.  
شهید فلاح، پرستاری که حین امداد شهید شد
در پی اغتشاشات اخیر که به بهانه فوت مهسا امینی همزمان در سراسر کشور اتفاق افتاد، در غروب چهارشنبه گذشته این اغتشاشات در شهر آمل نیز ادامه یافت که بسیاری از اغتشاشگران به سمت ساختمان فرمانداری این شهرستان هجوم بردند. در آن اتفاق محمد فلاح یکی از جانباختگانی بود که با اصابت گلوله تفنگ ساچمه‌ای جان خود را از دست داد. شهید فلاح، جوانی بسیجی متولد 68 و دارای یک فرزند پسر شش ساله بود که پس از پایان کار در بیمارستان امام خمینی(ره) آمل به عنوان پرستار کادر درمانی، عازم رفتن به منزلش واقع در روستای معلم کلای بخش سرخ‌رود شهرستان محمودآباد بود. به گفته شاهدان عینی در آن روز اغتشاش، با مشاهده فعالیت همکاران درمانی‌اش جهت امدادرسانی به مصدومان به کمک آنان می‌رود که در آن اغتشاشات با اصابت گلوله تفنگ ساچمه‌ای به شهادت می‌‌رسد. 
پدر شهید فلاح: نمی‌خواهند استقلال کشور را ببینند
به گزارش تسنیم، پدر شهید محمد فلاح با بیان اینکه این شهید به عنوان بسیجی فعال در گردان امام حسین(ع) و در رسته بهداری فعالیت داشت، اظهار کرد: در دوران پرستاری نیز فعالیت بسیجی را رها نکرده و به خاطر دلسوزی و نگرانی برای این مملکت، همیشه ناراحت بود و برای وضعیت حجاب که در مسیرهایی چون محل کارش و خیابان مشاهده می‌کرد، غصه می‌خورد.
فلاح با بیان اینکه وی همیشه می‌گفت با رفتارم سعی در تغییر این وضعیت دارم و هیچ برخورد تندی در مقابله با بدحجابی نمی‌کرد، عنوان کرد: خصوصیات وی در امر به معروف اینجوری بود که می‌گفت ما باید آنان را بسازیم، نه اینکه بسوزانیم.
پدر این شهید اضافه کرد: آنان که معاند و مغرض هستند و در داخل این کشور نیستند‌، بحث‌شان نخواستن جمهوری اسلامی نیست بلکه نخواستن این کشور است و نمی‌خواهند استقلال این کشور را ببینند که این حرکت را انجام داده‌اند. فلاح با اندوه گفت: پسرم یک پرستار بود و در حال امداد وی را زدند؛ آیا حقش این بود تا با تفنگ شکاری بزنند؟ بنابراین زدن پرستاری در حال امدادرسانی به یک مصدوم قابل توجیه نیست و این نشان می‌دهد که هدف آنها چیز دیگری بوده و از براندازی نظام هم فراتر بوده و به نوعی گرفتن امنیت این کشور است.  وی با تأکید براینکه مردم باید هوشیار باشند و بدانند که اینها در واقع سازماندهی شده هستند، اظهار کرد: جوانان باید مشاهده کنند و بدانند پسر من مثل خودشان دنبال علم و دانش بود و دلش برای کشور می‌سوخت و می‌خواست به کشورش خدمت کند و هدف قرار دادن این جوان یعنی هدف قرار دادن شما جوانان است؛ جوانان باید به فکر کشورتان و نجات آن باشید اگرچه آنها هوشیار، عاقل، باهوش، با احساس و با محبت هستند و آن چیزی که می‌گویند نیست و آن چیزی که بعضی مواقع دیده می‌شود در واقع دشمن روی آن دارد کار می‌کند و باید روی فرهنگ آن در کشور کار کرد و دشمن با ورود آن فرهنگ و کار کارشناسی به دنبال تخریب تفکر جوانان ماست و این جوانان باید هوشیار باشند که مطمئناً کشوری چون امریکا به دنبال امنیت کشور ما نیست. 
تشییع شهید مدافع امنیت در شیراز
پیکر شهید امیررضا اولادی که در جریان تجمعات اخیر شیراز از سوی اغتشاشگران به شهادت رسید، در شهر شیراز تشییع شد. وی دومین شهید اغتشاش روزهای گذشته شیراز بود. اما در این مراسم، دو شهید دفاع مقدس، شهیدان رسولی و کریمی هم تشییع شدند و به این ترتیب، شهدای دفاع مقدس و شهید مدافع امنیت در کنار هم قرار گرفتند و هرسه با حضور پرشور مردم ولایت‌مدار شیراز به سمت آرامگاه ابدی خود تشییع شدند.
این مراسم در عین حال به راهپیمایی اعلام انزجار از اغتشاشگران و آشوبگران اخیر در شیراز هم بدل شد. در کنار شهید مدافع امنیت، اولادی، پیکرهای مطهر ۲ شهید دوران دفاع مقدس نیز اخیرا کشف و با انجام آزمایش‌هایی شناسایی و برای تشییع و خاکسپاری به شیراز منتقل شدند.
مراسم تشییع این سه شهید، پس از اقامه نماز، به دارالرحمه مرکزی شیراز منتقل و در گلزار شهدا و در جوار همرزمان شهیدشان، به خاک سپرده شدند. مردم در این راهپیمایی، ضمن سر دادن شعارهایی با مضامین دفاع از ولایت و آرمان‌های مقاومت همچنین برائت از حرمت‌شکنان، مسیر چهار راه پیروزی به سمت حرم مطهر شاهچراغ را طی کردند. 
تشییع پیکر شهدای امنیت در مشهد  
در مشهد مقدس نیز شهدای دفاع از امنیت به همراه شهدای دفاع مقدس تشییع شدند. به گزارش تسنیم، پیکر شهیدان محمدرسول دوست محمدی و  ستوان‌یکم ارتشی مسلم جاویدی مهر، شهدای امنیت در مشهد و قوچان و سید ابراهیم رفیعی و مصطفی براتی از شهدای جنگ تحمیلی بر دوش مردم شهیدپرور مشهد، از خیابان دانشگاه این شهر تا حرم مطهر تشییع شدند. در این مراسم جوانان انقلابی خراسان رضوی با شعارهایی حوادث اخیر در بعضی شهرهای کشور از جمله شهر مشهد را محکوم کردند و شعارهای لبیک یا حسین، حیدر حیدر، ماهمه با هم هستیم پشت ولایت هستیم سر دادند. علاوه بر پیکر دو شهید اغتشاشات مشهد و قوچان،  پیکر شهیدان دفاع مقدس، سید ابراهیم رفیعی که در 27 آبان 1362 و شهید مصطفی براتی که در 23 اسفند 1363 به مقام رفیع شهادت نائل آمدند بر روی دستان مردم شهیدپرور مشهدمقدس تشییع شدند. 
 تشییع پیکر شهید مدافع امنیت در گرمسار  
راهپیمایی مردم شهرستان گرمسار علیه فتنه‌گران نیز در حالی برگزار شد که گرمساری‌ها همزمان شهید مدافع امنیت خود را نیز تشییع کردند. به گزارش تسنیم، تشییع پیکر شهید بسیجی جوان محمدحسین سروری راد، بهانه‌ای بود تا بار دیگر مردم گرمسار شعار «مرگ بر فتنه‌گر» را فریاد بزنند.
شهید بسیجی جوان محمدحسین سروری راد، سه شب گذشته در راه مبارزه با اغتشاشگران و دفاع از امنیت کشور در شهر گرمسار به شهادت رسید.
در مراسم تشییع این شهید، اقشار مختلف مردم از کودک و نوجوان گرفته تا میانسالان و کهنسالان حضوری گسترده و باشکوه داشته و شهید سروری راد را به سوی آرامگاه ابدی‌اش بدرقه کردند. حضور خانواده مطهر شهدا، بسیجیان و ایثارگران به ویژه دوستان و رفقای شهید سروری راد، جلوه‌ای ویژه به این مراسم داده بود. 
حجت‌الاسلام غلامرضا قندهاری رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان سمنان در حاشیه این مراسم گفت: این شهید بسیجی در اغتشاشات اخیر به فیض شهادت نائل شده و تشییع پیکر وی، خروش مردم انقلابی استان سمنان را به دنبال داشت. وی افزود:  امروز هم مانند روزهای گذشته و همچون همیشه استان سمنان صحنه حماسه سازی است صحنه ایستادگی و پایمردی پای انقلاب و ارزش‌ها و آرمان‌ها؛ استان سمنان بار دیگر حماسه سازی کرد. گفتنی است در روزهای اخیر شهید رضا زارع مؤیدی از شیراز، شهید عباس خالقی از تاکستان، شهید محمدرسول دوست محمدی از مشهد و شهید حسین اوجاقی از تبریز به دست نیروهای آشوبگر و به وسیله گلوله یا چاقو به شهادت رسیده‌اند.