اغتشاش ریشه در دسیسه دشمن دارد

رسانه‌هایی که امروزه میداندار ایجاد شقاق در میان ما شده‌اند یا تاریخی سراسر دشمنی با ما دارند یا از جایی ارتزاق می‌کنند که همواره ایران و ایرانی را ضعیف و زبون خواسته است.
به گزارش تسنیم، حجت الاسلام سید حسن خمینی، نوه امام خمینی (ره) در بیانیه‌ای عنوان کرد: مایل بودم درباره «اتفاقات تلخ این روزها» پیش از این سخن بگویم، ولی به سبب آشفتگی فضای عمومی جامعه این امر را به زمانی مناسب‌تر واگذاشته بودم. اما امروز (دیروز) که رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت‌الله خامنه‌ای (حفظه الله) از همگان خواستند درباره اتفاقات اخیر اظهار نظر کنند، به نظرم آمد تا چند جمله‌ای در این باره بنویسم.
سید حسن خمینی نوشت: تردید نباید داشت که بین «اعتراض» که حق قانونی هر شهروند است، با «اغتشاش» که ریشه در دسیسه‌های دشمنان مردم دارد، تفاوت وجود دارد. اعتراض، نشان زنده بودن جامعه‌ای است که برخی از آسیب‌ها را بر نمی‌تابد، ولی آشوب و هنجارشکنی -آن هم وقتی توسط رسانه‌هایی عاری از دلسوزی برای ملت ایران بر آتش آن دمیده می‌شود- ثمره‌ای جز حاکمیت افراطی گری یا هرج و مرج ندارد. فراموش نکنیم رسانه‌هایی که امروزه میداندار ایجاد شقاق در میان ما شده‌اند یا تاریخی سراسر دشمنی با ما دارند یا از جایی ارتزاق می‌کنند که همواره ایران و ایرانی را ضعیف و زبون خواسته است.
وی نوشت: ما چاره‌ای نداریم جز اینکه همراه و همدوش یکدیگر زندگی کنیم. همه ما با هر سلیقه و نگاهی، یک ملتیم؛ با سلایق متفاوت و با هدفی واحد. سربلندی کشورمان، با زندگی مسالمت آمیز با هم و ایستادگی در مقابل آنان که ذلت ما را می‌خواهند محقق می‌شود. باید با هم گفتگو کنیم؛ جناح‌ها با مردم، و حاکمیت با آنانی که دیگر گونه می‌اندیشند؛ و صد البته تردید نکنیم که ستیز با دین و جنگ با آنچه در منظر مردم «ارزش دینی» شناخته می‌شود، همانند جنگ با آزادی و رفاه به یک اندازه ابتر و ناممکن است.


سید حسن خمینی با اشاره به اینکه گفتگو تنها راه برون رفت از بن بست‌های اجتماعی است، نوشت: اگر از یک سو، شعار‌های تند و خشمگینانه ثمری نمی‌دهد، اما مجموعه نظام هم باید گفتگو با بخش‌های مختلف ملت را آغاز کند و شنیدن درد ایشان و در صورت لزوم معذرت خواهى از آنان را -که مدت مدیدى است کمرنگ و فراموش شده-بیاموزد. طبیعی است که نتیجه این گفتگو نه ادامه «انعطاف ناپذیری در برخی روش‌ها و ارزش ها»، و نه مطابق با خواسته‌های تند ساختارشکنانه خواهد بود؛ و از همین گفت‌وگوهاست که میزان مجاز انعطاف و تعریف ساختارشکنی به دست می‌آید.
وی نوشت: امروز درد‌های مختلفی بر جان مردم سنگینی می‌کند که مهم‌ترین آن‌ها بحث معیشت و مشکلات اقتصادی است. حل هر مشکلی در حوزه‌های دیگر محتاج اصلاح در امور اقتصادی است.
سید حسن خمینی نوشت: بخش زیادی از اعتراض و دلخوری‌های مردم ناشی از بسته بودن راه‌های قانونی اعتراض و در صورت لزوم تغییر قانونی برخی قوانین و سیاست هاست. شک نباید داشت که باز کردن مسیر حضور همه سلیقه‌ها در ارکان حکومت، راه دشمنان را سد می‌کند. برای اینکه ظرفیت حضور امریکا و رژیم غاصب اشغالگر و ایادی آن‌ها را کم کنیم، باید ظرفیت نظام را در مشارکت همه سلایق در تقنین و اجرا فراهم کنیم.
وی نوشت: شخص رهبر انقلاب اسلامی که علاوه بر جایگاه حقوقی از ویژگی‌های ممتاز اخلاقی برخوردارند و از سرآمدان روزگار خود هستند، برای همه کسانی که با معظم له از دور یا نزدیک آشنایی دارند دارای احترام ویژه‌ای هستند و برای بخش‌های بزرگی از مردم از چنان احترامی برخوردارند که توهین به ایشان مانع بزرگ هر نوع تفاهم و گفت‌وگوست. ضمن اینکه برای همه آشنایان به سیاست محرز است که صحت و سلامت ایشان پیوندی عمیق با آرامش کشور و صلاح امور دارد. جمهوری اسلامی ثمره خون‌های پاکی است که برای خدا و با پیروی از امام عظیم الشأن و با امید سعادت مردم بر زمین ریخته شد. حفظ آن و صد البته اصلاح آن و چشم نبستن بر اشکالات آن و در عین حال دفاع از حقیقت ناب آن، وظیفه تمام کسانی است که خود را وامدار این اتفاق بی بدیل می‌دانند.