روزنامه ابتکار
1401/07/21
آرین احمدی کنکور و داستان تکراری
به رغم آن که شورای انقلاب فرهنگی مصوبات شرایط برگزاری و شرایط جدید کنکور سراسری را ابلاغ نموده اما همچنان شرایط و نحوه برگزاری کنکور سراسری سال 1402 دانشگاه ها در هاله ای از ابهام قرار دارد ، در همین رابطه عضو هیاترئیسه مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با یک از خبرگزاری ها گفت: موضوع کنکور و مسائل مربوط به آن در یک کارگروه 10 نفر متشکل از نمایندگان مجلس و شورای عالی انقلاب فرهنگی تا پایان هفته تعیین تکلیف میشود.وی افزود: شورای عالی انقلاب فرهنگی امروز یک جلسه اختصاصی برای بررسی موضوع کنکور و رفع ایرادات و اشکالات مصوبه اخیر شورا در این باره برگزار کرد و در نهایت مقرر شد این موضوع در یک کارگروه 10 نفره متشکل از 5 نفر از نمایندگان مجلس و 5 نفر از نمایندگان شورای عالی انقلاب فرهنگی مورد بررسی قرار گیرد.
عضو هیاترئیسه مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: براساس تصمیم اتخاذ شده در جلسه امروز شورای عالی انقلاب فرهنگی، این موضوع باید در کارگروه 10 نفره تا پایان هفته جاری تعیین تکلیف و نتیجه آن برای اجرا از سوی رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی ابلاغ شود.
دانش آموزی که به میزان فراوان برای رقابت کنکور اضطراب و نگرانی دارد ، حال نگرانی جدیدی از جنس مشخص نبودن دقیق شرایط کنکور هم به او اضافه می شود و احتمالا باعث از بین رفتن تمرکز او نیز می شود ، یک روز می گویند دروس عمومی از کنکور حذف شده و فقط در قسمت سوابق تحصیلی قرار دارد روز دیگر می گویند ترمیم معدل فقط یک بار است و روز دیگر می گویند ممکن است کنکور دو بار در سال برگزار نشود و ... ، و همه این عدم قطعیت ها در برگزاری کنکور نه تنها به دانش آموزان اضطراب و نگرانی بسیار وارد می سازد بلکه به مسئولان آموزشی و معلمان و مشاوران تحصیلی هم نگرانی و اضطراب ایجاد می کند و آن ها را نیز در برنامه ریزی آموزشی و نحوه ی تدریس دچار مشکل ساخته است.
اما پرسش های اساسی که مطرح می شود این است ؛ چرا قبل از تصویب شرایط جدید کنکور به این مسائل پرداخته نشد؟ و چرا قبل از تصویب شرایط جدید کنکور جلسات کارشناسی و هم اندیشی با نمایندگان مجلس و متخصصان آموزشی به اندازه کافی برگزار نشده است ؟ آیا به راستی نمی توان یک بار برای همیشه برای کنکور قوانین مشخص و ثابتی وضع نمود تا هر سال تیتر خبری مطبوعات و رسانه ها نشود ؟ و آیا تغییرات پی در پی در سیستم آموزشی و نحوه ی برگزاری کنکور ، تا امروز منفعتی در نظام آموزشی کشور و رشد کیفی آن د اشته و آیا باعث رشد علمی و بالا رفتن انگیزه دانش آموزان شده است؟
به نظر می رسد برای رفع مشکلات کنکور و شرایط برگزاری آن ، باید اقدامات کارشناسی و علمی بیشتری صورت پذیرد و همچنین بیشتر از نظرات متخصصان و نظریه پردازان آموزشی در این رابطه بهره جست ، اقداماتی صحیح و اصولی که محصولش بالا رفتن سطح علمی و آموزشی آینده سازان کشور باشد .
سایر اخبار این روزنامه
رهبر انقلاب در دیدار اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام :
با کسانی که هیجان زده به خیابان آمدند کار فرهنگی انجام گیرد
تورم چگونه به سود بدهکاران و به ضرر ثروتمندان است؟
اقتصاد ابرقدرت ها در تله بدهی
وزیر خارجه عربستان اعلام کرد
منتظر دور ششم مذاکرات با ایران هستیم
بهکارگیری کودکان؛ شهرداری تکذیب میکند
روایتی از درآمد زباله گردی
آرین احمدی
کنکور و داستان تکراری
زنگ خطر برای کاهش سرمایهگذاری در بخش مسکن
صدور پروانه ساختمانی نصف شد
ناکارامدی دولت موجب کاهش ارزش پول ملی شده است
واکاوی دلایل اقتصادی اعتراضات اخیر
گزارشی از فراخوان آخرهفته معترضان؛
اوضاع خیابانهای تهران دیروز چگونه بود؟
ابطحی:
وقتی جامعه مدنی ضعیف شود، سیاست به کف خیابان میآید