فارسی بلد نیستند شبکه فارسی زبان راه انداختند

سخنگوی دولت با یادآوری اینکه جمهوری اسلامی ایران 40 سال است که هزینه استقلال‌طلبی و آزادی‌خواهی خودش را می‌دهد، گفت: کشورهایی حاضر به هزینه از جیب خود شدند تا رسانه فارسی زبان راه بیندازند که اصلاً فارسی نمی‌دانند و می‌خواهند با جنگ رسانه‌ای ما را تحت فشار قرار دهند. وی با بیان اینکه به قول رهبر انقلاب آنها کار رایگان برای کسی انجام نمی‌دهند و در نقشه جهانی خود برای هر کشوری کارویژه تعیین کرده‌اند، افزود: کشوری را گاو شیرده و کشوردیگری را مرغ تخم‌گذار طرح‌ریزی کرده‌اند.
شاه‌کلید دولت سیزدهم؛ اقتصاد درون‌زا
به گزارش ایرنا، علی بهادری جهرمی که دیروز در جمع دانشجویان دانشکده حقوق دانشگاه علامه طباطبایی سخن می‌گفت در سخنانی با بیان اینکه کلید واژه دولت قبل «میز مذاکرات» بود اما شاه کلید گفتمان این دولت «اقتصاد درون‌زا» و «اعتماد و تکیه به توان درون و ظرفیت نخبگانی و جوانان کشور» است، گفت: اعتقاد دولت به علم است که با خود قدرت برتر می‌آورد و هر که علم و چراغ ندارد مجبور است به مسیری اعتماد کند که دیگری برای او طراحی می‌کند.
سخنگوی دولت با اشاره به اینکه پس از دوران اوج تمدن اسلامی زمامداران با انحراف از مسیر درست از رشد صنعتی غرب عقب افتادند و به پیرو تبدیل شدند، افزود: این انقلاب یک کلام داشت که باید به خود اعتماد و اتکا کنیم و روی پای خود بایستیم که شرط آن رفتن در مسیر علم بود. بر همین اساس دولت برای نخستین بار در تاریخ ایران برنامه‌ای منتشر کرد به نام «سند تحول دولت مردمی» و از جامعه علمی در هر طیف خواست حرف‌های خود را بزنند و مشکلات را بیان کنند. به گفته وی، در سند تحول مشکلاتی چون بیکاری، سیاست خارجی کاریکاتوری، کاهش سرمایه اجتماعی، فساد و تورم داریم و برای این چالش‌ها راهکار ارائه شد که ۱۰۲۲ اقدام در این سند تحول آمده است.


حکایت میانگین 0.4 درصدی رشد
بهادری جهرمی در بخش دیگری از سخنان خود با تصریح اینکه کشور در 10 سال گذشته با وضعیت اقتصادی وحشتناکی روبه‌رو بود و میانگین رشد 10 سال گذشته تنها چهار دهم درصد بود، خطاب به دانشجویان و با اشاره به حاشیه‌سازی‌های اخیر علیه رئیس جمهور با لبخندی ادامه داد: ما که حرف بزنیم نمی‌شنوید و کسی که ما را مسخره می‌کند می‌شنوید؛ رئیس جمهور در دیدار رهبری برای اینکه آمار را دقیق بگوید گفت چهار دهم یک درصد و این درست بود. 
سخنگوی دولت با بیان اینکه حجم نقدینگی موجود در کشور در سال ۹۲ حدود ۳۶۰ هزار میلیارد تومان بود، بیان کرد: در ۱۴۰۰ این نقدینگی به 4100 هزار میلیارد تومان رسید که این یعنی بمب نقدینگی و سیل تورمی‌. این نقدینگی یک روز روانه بازار ارز، یک روز سکه، یک روز بورس و یک روز مسکن می‌شود و قیمت اینها بالا می‌رود. یعنی دولت گذشته نقدینگی کشور را ۸ برابر کرد و رشد اقتصادی ایجاد شده به ازای این نقدینگی تقریباً صفر بود.