خادم حرمین شریفین غرق در ابتذال هالووین!

در حالی که غربی‌ها در جشن هالووین کشورشان لباس سنتی کشور‌های عربی حاشیه خلیج فارس را به همراه یک کمربند انفجاری نمادین به منظور تروریست نشان دادن اعراب و مسلمان‌ها بر تن می‌کنند، سعودی‌ها با برگزاری این جشن شیطانی، با عنوان «اخلاق و حرمت شریعت اسلامی» عمق سرسپردگی از دستورالعمل‌های فرهنگی غرب را اثبات می‌کنند.
عربستان و کره‌جنوبی دو کشوری هستند که به طور کامل خود را در تمدن غرب هضم کرده‌اند و اتفاقات هالووین نشانه‌ای بارز از این واقعیت است. کشته‌شدن پنج دانشجوی تحصیلات تکمیلی (دکترا) ایرانی (سه دختر و دو پسر) در جشن هالووین سئول پایتخت کره جنوبی که حدود ۲۰۰ نفر در آن کشته شده هم نشانه‌ای است از اینکه هر که از اصل خود دور افتاد، استعداد مردن در گرداب بی‌فرهنگی غرب را در خود پرورانده است.
طی چند روز اخیر شاهد برجسته‌شدن دو خبر به همراه گسترش ویدئو‌های زیادی از برگزاری جشن شیطانی و غربی هالووین در کشور‌های کر‌ه‌جنوبی و عربستان سعودی باعث کشته‌شدن حدود ۲۰۰ نفر در کره و هتک اخلاق و شریعت در سرزمینی شد که پادشاه و حاکمان دیکتاتور آن مدعی خادم‌الحرمین شریفینی را دارند. کره‌جنوبی سالیان زیادی است که اجرای دستورالعمل‌های اربابان ایلومناتی و غربی را برای تئوریزه کردن فرهنگ و رفتار‌های منحط غربی در شرق آسیا نمایندگی می‌کند و بر عکس وجهه صنعتی که از خودش نشان داده در حوزه فرهنگ سرباز و مجری بی‌چون و چرای دستوراتی است که از سوی امریکا و غربی‌ها به او داده می‌شود.
از جومونگ و کی پاپ تا هالووین کره‌ای


مهم‌ترین مؤلفه‌ای که خبر برپایی جشن شیطانی هالووین در کره‌جنوبی و عربستان سعودی را برای ایرانیان جالب و خواندنی کرده‌بود یکی حضور چهار ایرانی در بین کشته‌شدگان جشن شیطانی هالووین کره جنوبی در نزدیکی هتل همیلتون شهر سئول بود که آنچه مایه تأسف مضاعف شد، این است که این افراد ایرانی دانشجوی مقطع تحصیلات تکمیلی (دکترا) در کره جنوبی بودند! علت ابراز تأسف از این بابت است که افراد تحصیلکرده ایرانی چرا باید در جشنی شیطانی و غیر انسانی شرکت کنند، در حالی که اینگونه افراد معمولاً بعد از اتمام تحصیلات قرار است به کشورمان برگردند و به عنوان تحصیلکرده‌های خارج رفته به تربیت جوانان کشورمان بپردازند!
اگر قرار باشد نگاهی آسیب‌شناسانه به این مسئله داشته‌باشیم باید ایراد اصلی را به کسانی گرفت که شیلنگ سریال‌های ارزان و گاه مجانی کره‌ای را به شبکه‌های صدا و سیما وصل کردند و از اوهام و افسانه‌های کره‌ای برای مردم ایران قهرمانان دوست‌داشتنی مثل جومونگ و یانگوم ساختند که با حضورشان در کشورمان آن اتفاقات عجیب هم رخ داد. البته این اشتباه فرهنگی مدیران فرهنگی کشورمان صرفاً یک مدعا نیست، چه اینکه بعد از هجوم همین سریال‌های کره‌ای بود که آرام آرام موسیقی گروه کی پاپ کره‌ای در بین جوانان و نوجوانان کشورمان محبوبیت عجیب و غریبی پیدا کرد، در حالی که نه سبک موسیقایی آن‌ها و نه گفتار و محتوای آثارشان برای مخاطب جوان ایرانی قابل فهم و درک نیست.
انحطاط اخلاقی سعودی‌ها
خبر دیگری که بهت‌آورتر از خبر کشته‌شدگان جشن شیطانی هالووین کره‌جنوبی شد، برپایی اولین جشن هالووین در شهر ریاض، پایتخت عربستان سعودی بود تا آنجایی که اخبار مشابه قبلی این کشور در مورد برپایی کنسرت‌های مختلط خوانندگان غربی و راه‌اندازی جشنواره‌های فرهنگی و هنری را که در آن‌ها برهنگی و حرمت‌شکنی فضای غالب آن‌ها بود، اصطلاحاً شست و برد! سرعت سیر قهقرایی حکام سعودی در اعلان سرسپردگی به دستورالعمل‌های ایلومناتی که تحت عنوان نرمالیزاسیون در فضای این کشور در حال اجراست در نوع خود جالب است تا حدی که حتی ناظران غربی هم از این سطح سرسپردگی دچار بهت و حیرت شده‌اند. فروش مشروبات الکلی، برگزاری جشن‌های مختلط، دعوت از خوانندگان امریکایی و بازداشت صد‌ها عالم دینی و خطبای مساجد از جمله آنهاست. آش انحطاط اخلاقی حکام سعودی آنقدر شور شده که چندی پیش وب سایت هالیوود ریپورتر در این زمینه نوشت، محمد بن سلمان با «الکسا جاگو» بازیگر زن امریکایی فیلم‌های غیر‌اخلاقی و پورن در عربستان سعودی دیدار کرده‌است. این بازیگر زن امریکایی که میهمان محمد بن سلمان در عربستان بوده سال‌هاست از طریق فعالیت در فیلم‌های غیر‌اخلاقی کسب درآمد می‌کند.
ریشه‌های فکری و فرهنگی جشن هالووین
«هالووین» (Halloween) نام یکی از جشن‌های سنتی در کشور‌های اروپایی و امریکایی است که آن را در آخرین روز ماه اکتبر (نهم آبان ماه) برگزار می‌کردند. به روایت قوم سلتی که بنیانگذاران این جشن بودند، آغاز سال میلادی اول نوامبر است و با این اعتقاد آخرین شب سال یعنی سی و یکم اکتبر را زمان یادآوری از ارواح درگذشتگان قرار دادند و به این ترتیب جشنی برپا می‌کردند، همگی دور هم جمع می‌شدند، آتش می‌افروختند، قربانی می‌کردند؛ رویدادی که انحرافات شیطانی در آن مشهود است. تأسف‌انگیز اینکه این عده از قدیم پای کودکان را هم به این مراسم می‌کشاندند و در کنار قربانی کردن کودکان سعی می‌کردند در انظار مردم عادی پشت‌پرده حقیقی و خشونت‌آمیز این مناسک شیطانی را پنهان کنند.
در آن شب معمولاً کودکان لباس‌های عجیب و غیر‌مرسوم می‌پوشند و برای جمع‌آوری نبات و آجیل به در خانه‌ها می‌روند. یکی از نماد‌های هالووین یک کدو تنبل توخالی است که برای آن چشم و دهان به صورتی ترسناک طراحی‌شده و با روشن کردن شمع در درون کدو تنبل به آن جلوه‌ای ترسناک می‌دهد. یکی از آداب بسیار رایج در هالووین «trick or treat» نام دارد که افراد به خصوص کودکان در گروه‌هایی کوچک به در خانه‌ها می‌روند و می‌گویند چیزی بده تا اذیتت نکنیم و صاحبخانه که به همین مناسبت خوراکی‌هایی تهیه کرده، چیز‌های در سبد آن‌ها می‌گذارد. نکته قابل‌تأمل اینجاست که چند سالی است برخی مهد‌های کودک کشورمان به بهانه هالووین جشن می‌گیرند و تفکرات و اقدامات انحرافی و شیطانی آن را به بچه‌ها نشان می‌دهند و آن را برای این کودکان که باید تحت تربیت ایرانی بزرگ شوند و در آینده منادیان و مروجان فرهنگ و تمدن کشورمان باشند، تئوریزه و ادراک‌سازی می‌کنند.
دنباله‌رو‌های داخلی از جاهلیت مدرن سعودی
ماهیت این جشن و بسیاری از جشن‌های دیگری که بن سلمان آن‌ها را برای تغییرات فرهنگی در عربستان سعودی و بر اساس دستورالعمل غربی‌ها اجرا می‌کند، موجب خشم و تعجب محافل دینی و مخالفان و منتقدان در عربستان سعودی شده‌است و بسیاری از کاربران سعودی هشتگ «آخر هفته ترسناک» و «لباس شر و بدی» را راه‌اندازی کردند. مخالفان برگزاری جشن هالووین در عربستان سعودی نیز معتقدند که این ایده مربوط به مذهب نیست و نشان‌دهنده آداب و سنن داخلی نیست، به خصوص که هالووین با فرهنگ دیگری مرتبط است.