روزنامه آرمان امروز
1401/08/17
راه اندازی هالیوود شیعی!
آرمان امروز- دبير جشنواره فيلم «عمار» که يک مبلغ ديني اهل آرژانتين است، با اشاره به اينکه بايد هاليوود شيعي راهاندازي شود، گفت: فرهنگ و سبک زندگي انقلاب اسلامي پس از چهل و چند سال بايد جهاني شود، چرا که بشريت به اين الگو احتياج دارد. نشست خبري سيزدهمين جشنواره فيلم مردمي عمار صبح دوشنبه، 16 آبانماه در يادمان شهداي گمنام شهرک اکباتان تهران با حضور جمعي از خانوادههاي شهدا برگزار شد.مراسم با قرائت قرآن توسط فرزند خردسال شهيد پوريا احمدي (هليا احمدي) همراه بود و پدر شهيد آرمان عليوردي نيز در ابتداي نشست در سخناني کوتاه، خصوصياتي از فرزندش و علاقهاش به امام حسين (ع) مطرح کرد و گفت که او جهادي بود و در دوران کرونا هم فعاليتهاي زيادي را انجامميداد.
در همان ابتداي مراسم عنوان شد که گلباران شهادتگاه آرمان عليوردي که محل برپايي اين نشست خبري بود، از ديگر بخشهاي اين نشست است و البته بعد گفته شد که پدر اين شهيد بايد بلافاصله در مراسم ديگري شرکت کند و حضور کوتاهي خواهد داشت.
در سالهاي گذشته اين نشست با حضور زنده ياد نادر طالب زاده به عنوان دبير رويداد برپا ميشد که پس از درگذشت او، سهيل اسعد با نام اصلي «ادگاردو روبين» به عنوان دبير اين جشنواره انتخاب شده است.
سعيد خورشيدي -رييس شوراي سياستگذاري جشنواره - در بخشي از اين نشست گفت: برداشت ما اين است که ارتباط با خانواده شهدا و تفکر و باورهاي آنها از رويکردهاي اين جشنواره است و تلاش ميکنيم در اين رويداد آرمانهاي شهدا را تحقق بخشيم.
او جاي نادر طالب زاده را که از بنيانگذاران اين جشنواره بود و سال قبل بر اثر بيماري درگذشت هم خالي دانست.
وي تاکيد کرد: در نبود نادر طالبزاده، از «سهيل اسعد» خواسته شد که عَلَم بر زمين مانده آقاي طالبزاده را بلند کنند. ايشان تجربه زيست در تمدن غرب را هم دارند و آگاهانه گفتمان انقلاب اسلامي را انتخاب کردند و به عنوان يک طلبه در حوزه مباني انديشه و هنر حضور دارند. اميدواريم حضور ايشان زمينههاي شرکت عمار در عرصههاي بينالمللي را فراهم کند.
به گفته خورشيدي، روايت زن ايراني محور اصلي جشنوارهي عمار امسال است.
او درباره دليل انتخاب اين موضوع به فقدان عدالت رسانهاي اشاره کرد و گفت: بخشي از جامعه در قاب رسانه و هنر غايب است و جشنواره عمار در تلاش بوده تا اين بيتناسبي و ظلم رسانه را جبران کند. يکي از نمودها در اين ظلم رسانهاي مسئله زنان است در حاليکه انقلاب زنگارهاي تعصب بيجا را از بين برد و نشان داد که ذيل معارف و ارزشهاي اسلامي ميتوان مقام زن ايراني را معرفي کرد. اين کارها در طول 40 سال بعد از انقلاب انجام شده ولي در رسانه نشان داده نشده است و ما با همين تحليل موضوع روايت زن ايراني را انتخاب کرديم.
در بخش ديگري از اين نشست اعلام شد که فيلمهاي «بيرو»، «سوييپر» و انيميشن «لوپتو» در بخش اکران مردمي هستند که داوطلبان ميتوانند براي نمايش آنها اعلام آمادگي کنند.
در ادامه سهيل اسعد با اشاره به اينکه از وراثان نادر طالبزاده است، گفت: پيوند هنر و انديشه و رسانه، يک اصل است که اين جشنواره را متمايز ميکند. به قول يکي از مسئولان قديمي صدا و سيما که زماني ميگفت، متفکران معمولا هنر ندارند و هنرمندان خيلي درگير تفکر و انديشه نيستند و بر همين اساس، چنين رويدادي جذاب است.
او با اشاره به سابقه کارش و حضورش در آرژانتين افزود: فضاي رسانهاي انقلاب بعد از چهل و چند سال نبايد در ايران محدود بماند و بايد اين تفکر و فرهنگ و سبک زندگي به عنوان يک الگو در جهان مطرح شود، چرا که بشريت به اين الگو احتياج دارد. پس ما وظيفه داريم اين ارزشها را جهاني کنيم.
وي ادامه داد: انتخاب محلهاي اکران فيلم از ويژگيهاي ديگر جذاب اين جشنواره برايم بود و من به عنوان يک طلبه و مُبلغ اسلامي همين رويکرد را دارم که چرا تبليغ بايد در يک فضاي محدود باشد. سينما رسالت خطيري دارد که نبايد به يک سالن محدود شود. يکي از اشکالاتي که هميشه به آن اشاره داشتم اين بود که ساختار ما در فضاي اسلام انگار فقط براي توليد است ولي براي توزيع برنامه خاصي نداريم، همين است که محصولات زيادي در انبار جمع ميشوند بنابراين اين جشنواره رويکرد متفاوتي در اين مورد داشته است.
سایر اخبار این روزنامه
نماینده مجلس کجا باید حرف بزند؟
راهی غیر از حرکت دموکراتیک نداریم
وعده رئیسی به احمدی نژاد پیوست
یارانه نقدی در برابر دلار زانو زد
بستنشینی دانشجویان شریف
راه اندازی هالیوود شیعی!
نقشه جدید اروپا برای دستیابی به «نفت و گاز ایران»
برخورد با قهرمانان فوتبال ساحلي
عراق بی دردسر هسته ای می شود
محاربه چیست؟ محارب کیست؟
ضرورت اصلاح در سیاستگذاری
محاکمه و مجازات عناصر اغتشاشات اخیر زودتر انجام شود
بستنشینی دانشجویان شریف
فایل صوتی مهم لو رفته از خبرنگار BBC
قطع یارانه در انتظار واگذارکنندگان کارت ملی به دلالان