جام جهانی پهلوانان تقدیم «آرمان» ایران شد

خانه کشتی دیروز میهمان داشت، یک میهمـان ارجمند، یک پدر شهید. پدر شهیدی که در اغتشاشات اخیر مظلومانه و غریبانه به شهادت رسید، پدر شهید آرمان علی‌وردی.
دیروز قهرمانان تیم ملی کشتی فرنگی در حالی جام قهرمانی مسابقات جهانی آذربایجان را به پدر این شهید تقدیم کردند که رسانه‌های معاند تا همین چند روز قبل سعی داشتند وانمود کنند این قهرمانان اعتقادی به نظام، پرچم و سرود ایران ندارند، اما تقدیم جام قهرمانی به پدر شهید مدافع امنیت بار دیگر نشان داد که ورزشکار متعهد ایران همواره پای کار نظام اسلامی ایستاده و قدمی به عقب بر‌نمی‌دارد. حالا اگر عده‌ای هم پیدا می‌شوند و حرکاتی انجام می‌دهند در میان خیل عظیم ورزشکاران متعهد گم می‌شوند.
دیروز پهلوانان کشتی فرنگی ایران از پدری قدردانی کردند که فرزند برومندش را فدای امنیت ایران کرد. امنیتی که زیر سایه آن دیگر جوانان این آب و خاک بتوانند با خیالی آسوده به ورزش بپردازند و پرچم و سرود ایران را در جهان سربلند کنند. دیروز پدر شهید علی‌وردی تصویر فرزند شهیدش را در چهره تک‌تک قهرمانان کشتی دید، قهرمانانی که شاید برخی از آن‌ها با آرمان کشتی هم گرفته بودند، اما حالا او به جای مدال قهرمانی جهان، مدال عزت و شرف را به گردن آویخته و روی سکوی جاودانگی و افتخار ابدی ایستاده است.
کشتی به دنبال سربلندی پرچم


علیرضا دبیر، رئیس فدراسیون کشتی در ابتدای این مراسم با قدردانی از تلاش اعضای تیم ملی کشتی فرنگی در کسب عنوان قهرمانی جهان به جدایی منش و راه و رسم کشتی‌گیران از اغتشاشگران اشاره کرد و گفت: «کشتی‌گیرانی که در تیم‌های ملی هستند وارد این فضا‌ها نمی‌شوند و به دنبال بالا بردن پرچم مقدس کشور هستند و پاک‌تر و سالم‌تر از این‌ها نداریم و من از تک‌تک‌شان ممنونم که زندگی و جانشان را برای کشتی داده‌اند. ما امروز در محضر پدر معزز شهید کشتی‌گیر آرمان علی‌وردی هستیم. به واقع وی مظلوم شهید شد و من این شهادت را به خانواده او تبریک و تسلیت می‌گویم.»
ورزش پای وطن می‌ایستد
در ادامه میرجلیلی، رئیس سازمان بسیج ورزشکاران گفت: «شهدا مجاهدت کردند، زحمت کشیدند و مرد و مردانه ایستادند و قامت راست کردند. شهیدان از نفس افتادند تا ما از نفس نیفتیم، به خاک افتادند تا ما به خاک نیفتیم و ما آرامش و امنیتی را که داریم، مدیون شهدا هستیم. کشتی‌گیران علاوه بر قهرمانی، واژه پهلوانی را هم یدک می‌کشند که لایق همه نیست و پهلوان بودن لیاقت می‌خواهد و آنچه در پهلوانی وجود دارد فتوت و مردانگی، تلاش و مجاهدت است.»
وی ادامه داد: «مجاهدت شما امروز باعث برافراشته شدن پرچمی است که بیش از ۲۳۰‌هزار خون شهید به پای آن ریخته شده و این کار شما کمتر از کار شهدا نیست که با خدا معامله کردند و مرگ را به زندگی ترجیح دادند. خدا در قرآن می‌گوید شهدا زنده‌اند و نزد ما روزی می‌خورند. برای نسل جوان ورزش باید مکتب شهدا و امام حسین (ع) را تبیین کنیم. ما مدیون شهدا هستیم و ورزش باید پای اعتقادات، خدا، وطن، پرچم و نظام بایستد.»
میرجلیلی در پایان خاطرنشان کرد: «برای تمامی کشتی‌گیران که افتخار نظام و ۸۰ میلیون ایرانی هستند و با قهرمانی خود مردم را خوشحال می‌کنند، آرزوی سلامتی و موفقیت دارم. امیدوارم که کارتان مقبول درگاه حق باشد و از مدیریت فدراسیون نیز به دلیل اینکه ورزشکارانی با اخلاق و پهلوان تحویل جامعه می‌دهد، قدردانی می‌کنم.»
معاندان از ورزشکاران جدا هستند
در ادامه اسماعیل احمدی، مشاور وزیر و مدیر حوزه وزارتی وزارت ورزش و جوانان گفت: «شهید آرمان کشتی‌گیر بود که به دلیل مصدومیت نتوانست به کار خود ادامه دهد، اما پای آرمان و هدف خود ایستاد و میدان را خالی نکرد. ما ۸ هزار و ۲۰۰ ورزشکار در سال اعزام می‌کنیم و بسیاری از آن‌ها به پرچم احترام می‌گذارند و شاهد سجده والیبال نشسته بر پرچم جمهوری اسلامی بودیم. روحیه پهلوانی و قهرمانی در ورزشکاران ما موج می‌زند.»
احمدی تصریح کرد: «در همین اربعین گذشته ۴ هزار نفر ورزشکار عزیز ما حضور داشتند و بسیاری از آن‌ها موکب‌داری کردند و حتی قهرمانمان در عراق از زائرین پذیرایی می‌کردند. اگر چند مورد در جامعه ورزش دیده می‌شود، این‌ها را باید جدا از ایران و وطن‌پرستی ورزشکاران دانست. از فدراسیون کشتی تشکر می‌کنم و از پدر شهید آرمان نیز قدردانی می‌کنم که پسری داشت خودساخته که دست از آرمان خود برنداشت و از این شهید می‌خواهیم که برای ما دعا کند.»
در پایان این مراسم، پدر شهید آرمان نیز از مجموعه فدراسیون کشتی و ملی‌پوشان تشکر و قدردانی کرد.