200میلیارد دلار سرمایه‌گذاری در زمینه اشتغال

گروه سیاسی/ روز گذشته همایش بیمه سلامت و پزشک خانواده در محلات کم‌برخوردار کشور، با حضور معاون اول رئیس جمهور برگزار شد که طی آن بر تحت پوشش قرار گرفتن یک و نیم میلیون نفر در این محلات تأکید شد.
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی معاون اول رئیس جمهور، محمد مخبر در این همایش، با بیان اینکه از ایده تا اجرای طرح توانمندسازی محلات کم برخوردار با کمک جوانان و مردم و یک کار جهادی مبتکرانه بود، اظهار کرد: روی تمام این اقدامات با حضور مردم از هر محله، فکر، برنامه‌ریزی و سازماندهی بزرگی صورت پذیرفت و باید با سرعت و قوت ادامه پیدا کند.
وی اجرای این طرح را یکی از مصادیق مهم حرکت عدالت محور، جهادی و مردمی دانست و افزود: اگر این طرح بنا بود در سازمان و یا یک ساختار اداری انجام شود، اجرای این حجم از خدمات اجتماعی، توانمندسازی، اشتغال، سلامت و مسکن در این ابعاد وسیع در سرتاسر کشور با وجود دیوانسالاری و برخی سازکارهای دولتی با چالش‌ها و مشکلات زیاد مواجه می‌شد. مخبر با قدردانی از دست‌اندرکاران اجرای طرح توانمندسازی محلات کم برخوردار تصریح کرد: دولت با تمام توان از این طرح پشتیبانی می‌کند و از نظر مادی، معنوی و حاکمیتی از هیچ کمکی فروگذار نخواهد کرد.
مردم نیروی محرکه و حلال مشکلات


معاون اول رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه وجه تمایز نظام جمهوری اسلامی ایران با سایر حکومت‌ها جهت‌گیری عدالت محور و تحقق شعار عدالت است، ‌تصریح کرد: خدمات نظام جمهوری اسلامی در طول۴۰ سال گذشته بسیار گسترده است تا جایی که پیش از پیروزی انقلاب در یک شهر ۲۰۰ هزار نفری چند پزشک خارجی با کمترین تحصیلات به مردم خدمات می‌دادند، اما پس از پیروزی انقلاب اسلامی شبکه بزرگ بهداشت کشور در کنار خدماتی همانند آب، برق و جاده در سرتاسر کشور بویژه مناطق محروم اجرایی و عملیاتی شده است.
وی با تأکید بر اینکه با هر یک از نعمت‌های خدادادی در ایران می‌توان به‌راحتی کشور را اداره کرد، افزود: باید ظرفیت‌ها و مزیت‌های کشور را به دست مردم بسپاریم تا در حوزه مسائل و اصلاحات اقتصادی کشور هرچه سریع‌تر به سرمنزل مقصود برسیم. نیروی محرکه اقتصاد و حل مشکلات کشور خود مردم هستند و چنانچه همه بتوانیم همدلانه، متحد و در یک مسیر رو به جلو حرکت کنیم، مسائل و مشکلات به‌تدریج حل خواهد شد.
گام‌های مهم دولت در زمینه سلامت
مخبـــــر اضافـــــه کرد: علـــی‌رغم توطئه‌های دشمنان و رسانه‌های معاند، دولت سیزدهم گام‌های بسیار بزرگی در زمینه معیشت، اشتغال، سلامت و مسکن برداشته است که جزو اهداف و راهبردهای جدی دولت در زمان آغاز به‌کار بود و امروز پس از ۱۵ ماه یک کارنامه قابل ارائه از خدمات یک سال و نیم گذشته وجود دارد.
معاون اول رئیس جمهور با برشمردن خدمات دولت در زمینه بهداشت و طرح مسکن ادامه داد: شبکه بهداشت کشور ما در دنیا 
کم نظیر است تا جایی که در دورترین نقاط ایران خانه‌های بهداشت فعال هستند و این شبکه بهداشت در دوران شیوع کرونا کمک‌های بزرگی به کشور کردند.
تعیین زمین و مجوز ساخت 1.5 میلیون مسکن
وی در ادامه با گرامیداشت یاد و خاطره و تلاش‌های مهندس رستم قاسمی برای اجرای طرح ساخت چهار میلیون واحد مسکونی در دولت سیزدهم افزود: طرح ساخت ۴ میلیون واحد مسکونی در دولت با قوت ادامه دارد و زمین و مجوز برای یک میلیون و چهارصد هزار واحد مسکونی درطول چند ماه گذشته آماده شده که در این میان ۵۰۰ هزار واحد مسکونی برای مددجویان کمیته امداد و بهزیستی و ۲۰۰ هزار خانه روستایی هم درنظر گرفته شده است.
سرمایه‌گذاری 200 میلیارد دلاری در اشتغال
معاون اول رئیس جمهور با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه دشمنان از پیشرفت کشور هراس به دل دارند، افزود: در زمینه اشتغالزایی نیز نزدیک به ۲۰۰ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی روی مزیت‌های کشور درحال برنامه‌ریزی و اجرا است. مخبر با اشاره به عملیات و جنگ روانی دشمنان در زمینه‌های اقتصادی کشور تأکید کرد: تورم کنونی در کشورهای غربی در دهه‌های گذشته سابقه نداشته است و در یک بحران اقتصادی فروشگاه‌های این کشورها با چنان کمبودی مواجه شد که مردم به این فروشگاه‌ها هجوم می‌بردند، اما در ایران این بالندگی وجود دارد که با وجود بحران‌های جهانی اقتصاد و علی‌رغم اجرای موفقیت‌آمیز طرح حذف ارز ترجیحی، اما هیچ فروشگاهی با کمبود کالا مواجه نشد.
معاون اول رئیس جمهور در این همایش با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای مدافع سلامت بویژه در دوران شیوع کرونا تصریح کرد: باید خدمات و حماسه‌های مردم، پرستاران و کادر بهداشت و سلامت در دوران شیوع کرونا برای نسل‌های کنونی و آینده به خوبی منعکس شود.
در این مراسم با حضور معاون اول رئیس جمهور و اهدای لوح از فعالان و سازمان‌های فعال در طرح توانمند‌سازی محلات کم برخوردار قدردانی شد.
عدالت برای سلامت
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز در این همایش گفت: 
با کمک نخبگان و صاحبنظران و سه هزار عضو هیأت علمی، توانستیم خدمات قابل قبول پزشکی در کشور ارائه کنیم تا جایی که در یکی از کنفرانس‌های بین‌المللی در شهر قاهره، جمهوری اسلامی ایران به عنوان نهاد برتر مبارزه با کرونا مطرح شد.
به گزارش ایرنا، بهرام عین‌اللهی، با برشمردن کارنامه وزارت بهداشت در دولت سیزدهم، افزود: تحت پوشش بیمه قرار گرفتن 6 میلیون نفر به صورت رایگان از سه دهک پایین جامعه، همگانی شدن بیمه به صورت رایگان در کشور، اجرای طرح‌های سلامت و ۸۵۰ طرح خانه بهداشت و سلامت در کشور، ایجاد 2 هزار متر مربع خانه بهداشت تا پایان سال، راه‌اندازی قرارگاه‌های تقویت و بازسازی شبکه بهداشت، ایجاد ۱۰ هزار و ۸۰۰ تخت بیمارستانی در ۷۹ مرکز بیمارستانی و راه‌اندازی ۷۲ مرکز با هفت هزار و ۹۰۰ تخت تا پایان سال از جمله اقدامات این وزارتخانه در طول ۱۵ ماهه گذشته است.
وزیر بهداشت با اشاره به اهمیت ویژه مناطق محروم و شهرهای کم برخوردار برای دولت، تأکید کرد: از دیگر اقدامات وزارت بهداشت به عنوان یک کارنامه قابل قبول در دولت سیزدهم می‌توان به عملیاتی شدن طرح پزشک خانواده پس از ۱۹ سال و بهره‌مندی روستاها و شهرهای زیر ۲۰ هزار خانوار از پزشک خانواده تا پایان سال، ارائه خدمات بیمه‌ای به صورت رایگان به مددجویان کمیته امداد و سازمان بهزیستی و اختصاص پنج هزار میلیارد تومان اعتبار برای بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج و اعزام ۱۰ هزار پزشک و دندانپزشک و ۲ هزار و ۲۰۰ متخصص به مناطق محروم اشاره کرد.
عین‌اللهی افزود: از اقدامات ماندگار این وزارتخانه در دولت سیزدهم کاشت رایگان ۱۰ هزار حلزون گوش در سراسر کشور است.