روزنامه جوان
1401/10/28
یک نفر با ادعای مخالفت با دیکتاتوری حامی سلطنت شد!
حمید فرخنژاد بازیگری که با دروغ به نهادهای ذیربط توانست از کشور خارج شود و به محض خروج، ژست اپوزیسیون گرفت، پستهایی در اینستاگرام خود در مدح سلطنت پهلوی و اعلام حمایت از آنها منتشر کرد. او تا وقتی در ایران بود، هیچ کنش سیاسی علیه نظام نداشت و حتی در فیلمهایی نقش کاراکترهای امنیتی و حکومتی را هم بازی کرده بود، و از درآمد بازیگریاش نمیگذشت، اما از ایران که خارج شد، کنشگری سیاسی ضد نظام را پی گرفت. این کنشگری را هم البته به لمپنترین شکل موجود پیش برد و ادبیات زشت و چاله میدانی او سبب تعجب کسانی شد که او را فقط با نقشهایی که در جمهوری اسلامی ایران بازی کرده بود، میشناختند. از جمله ادعاهای او پس از خروج از ایران، مخالفت با دیکتاتوری بود که مصداقش را جمهوری اسلامی میدانست. حالا، اما خودش به طرفداری از پهلوی پرداخته که حکومت سلطنتی داشت؛ و حالا باید از او پرسید که اگر سلطنت، حکومت دیکتاتوری نیست، پس چیست؟!سلطنتطلبها به حمایت از این بازیگر فراری مشغول شدند، اما سایر کاربران مجازی این تناقض را به او یادآور شدند. آنها با یادآوری ادعاهای فرخنژاد در مورد دیکتاتوری و شعار دادنهای کذاییاش در وصف دموکراسی، از او پرسیدند که پدر و پدربزرگ رضا پهلوی در کدام انتخابات شرکت کردند و رأی آوردند که او بخواهد در ایران دموکراسی برقرار کند؟!
چندی پیش که این بازیگر با خروج از ایران، در گفتوگویی با شبکه سعودی ایران اینترنشنال حاضر شده بود، شهرام همایون از مجریان شبکههای ضدانقلاب و حامی سلطنت، او را متهم کرد که با پول گرفتن حاضر شده با این شبکه سعودی گفتگو کند. از آنجایی که فرخنژاد در داخل ایران هم فقط پول برایش مهم بود و هر نقشی را صرف گرفتن دستمزد و بدون توجه به عقیده سیاسیاش میپذیرفت، این ادعای شهرام همایون در اذهان مخاطبان مورد تأیید قرار گرفت. خصوصاً که او در ایران هم پس از بازی در یکی دو فیلم سطح پایین، به دلیل پول خوبی که این کمدیها برایش داشت، همچنان این روند را ادامه داد. تسنیم در این زمینه نوشت: «امروز هیچ اثری از هنر یا درخشش بازیگری او مثل «ارتفاع پست» یا «عروس آتش» نیست؛ بلکه به واسطه کارهای سبک و بدون محتوای اخیر فرخنژاد در ذهن مخاطبان تصویری از یک هنرپیشه معمولی با شلوارک و پیراهن گلگلی پشت موتورسیکلت یک هنرپیشه خارجی ثبت شده است.»
فرخنژاد پیش از این در جایی گفته بود که «ما میخواهیم پول بهدست بیاوریم و کاری به جامعه و سیاست و چیزهای دیگر نداریم. این فیلم را هم برای همین ساختیم.»
کیوان عباسی، مدیر شبکه تلویزیونی منوتو وابسته به سلطنتطلبها هم در خصوص گفتوگوی فرخنژاد با اینترنشنال در توئیتی نوشت: «یک سلبریتی معروف اول گفت با هیچ رسانه ایرانی مصاحبه نمیکنه بعد از کجا سر درآورد!» عباسی پیشتر تلویزیون اینترنشنال را «سیمای ریاض» نامیده بود.
اینترنشنال به دلیل سعودی بودن و به دلیل حمایت از اقدامات تروریستی علیه مردم ایران، منتقدان قابل توجهی در میان ضدانقلاب دارد. فرخنژاد البته همانی است که همه مردم ایران را فدایی پسرش میخواست. جالب هم اینکه از شرایط ایران گلایه میکرد و غرب را خوب میدانست، اما اینجا پول درمیآورد و مجبور بود برای پسرش در آن غرب خوب، پول بفرستد!
سایر اخبار این روزنامه
سپاه را در خلیجفارس ملاقات خواهید کرد!
لندن در تله اشتباه محاسباتی
یک نفر با ادعای مخالفت با دیکتاتوری حامی سلطنت شد!
فناوری فایزر برای درمان سرطان است نه ساخت واکسن!
آقای شهردار! مشکلات ریز با شما
قسد طرح دمشق را به گزینه امریکا ترجیح میدهد
مهاجرانی: آقای عبدالحمید! تا شیخ «القرنی» در عربستان اعدام نشده سخنی بگویید
تلآویو در محاصره بحران داخلی و تهدید خارجی
الگوی «هر خانه یک اتاق گرم» برای همیشه و همه جا
تمرکز ایران و ترکیه بر اجرای سریع برنامه جامع راهبردی