سرخابی‌ها همچنان بر مدار گذشته

وقتی می‌گوییم هیچ عزمی برای درست شدن شرایط مدیریتی دو باشگاه همیشه بدهکار پایتخت وجود ندارد، خیلی‌ها ایراد می‌گیرند و آقایان مسئول هم دم از حل و فصل مشکلات می‌زنند، اما...
اتفاقی که روز سه‌شنبه در برگزاری مجامع عمومی دو باشگاه رخ داد بسیار جالب توجه بود. در‌حالی‌که عنوان می‌شد برای برطرف شدن مشکل مالکیت مشترک دو باشگاه یکی از آن‌ها به وزارت ورزش و دیگری به وزارت اقتصاد و دارایی واگذار شده، اما در نهایت تعجب مشاهده شد هر دو مجمع با ریاست وزیر ورزش در محل وزارت ورزش برگزار شد و بعد از پایان دو مجمع هم جناب وزیر با شور و هیجان خاصی از شروع راهی خبر داد که در نهایت به تغییرات گسترده در این دو تیم و سروسامان گرفتن اوضاع مدیریتی آن‌ها منجر می‌شود!
حالا باید کدام را باور کرد؛ تغییر مالکیت واحد یا ادامه همان مالکیت مشترک که حتماً باعث دردسر‌های جدید و تازه خواهد شد! البته حالا راحت‌تر می‌توان نتیجه‌گیری کرد که هیچ عزمی برای سامان گرفتن اوضاع به‌هم ریخته دو باشگاه وجود ندارد. تازه اوضاع زمانی وخیم‌تر می‌شود که پای سازمان خصوصی‌سازی برای انجام تغییرات در هیئت مدیره دو باشگاه به میان می‌آید. حسین قربانزاده، رئیس سازمان خصوصی‌سازی در حالی از انجام تغییرات گسترده در هیئت مدیره دو باشگاه، آن هم ظرف دو هفته آینده خبر می‌دهد که گویا اصلاً توجهی ندارد که دو تیم در کورس قهرمانی هستند و سه هفته پایانی مسابقات و نتیجه‌گیری در آن‌ها برایشان بسیار حائز اهمیت است.
دیروز رسانه‌ها در انتقاد از این نوع نگاه مدیران نوشتند: «اگر حرف قربان‌زاده را مدنظر قرار دهیم، دو تیم استقلال و پرسپولیس دو هفته آینده (حدود ۲۰ اردیبهشت) در حساس‌ترین مقطع فصل خود قرار دارند و تغییرات در رأس این باشگاه‌ها در این مقطع سرنوشت‌ساز چندان منطقی به نظر نمی‌رسد. پرسپولیس و استقلال به‌عنوان دو مدعی اصلی ۲۲ و ۲۸ اردیبهشت‌ماه در دو هفته پایانی لیگ برتر به مصاف حریفان خود خواهند رفت و اینکه چه اصراری وجود دارد که در کوران رقابت لیگ و در کورس قهرمانی چنین اتفاقی رخ دهد شاید فقط قربان‌زاده بتواند جوابش را بدهد. اگر تغییرات دو هفته دیرتر رخ دهد، چه اتفاقی می‌افتد؟»


رئیس سازمان خصوصی‌سازی که تاکنون صبر کرده، اگر دو هفته بیشتر صبر کند آیا اتفاق خاصی رخ می‌افتد؟ کاش قربان‌زاده پیش از گذاشتن استوری در صفحه شخصی‌اش، برنامه هفته‌های پایانی لیگ را هم مرور کند.
با جمع‌بندی اتفاقاتی که صبح و بعدازظهر سه‌شنبه رخ داد، می‌توان از همین حالا شرایط آینده دو باشگاه (البته اگر بتوان عنوان باشگاه را به آن‌ها داد، چراکه در مجامع برگزار شده به جای کلمه باشگاه از عنوان شرکت استفاده شده بود) را خیلی راحت پیش‌بینی کرد. در یک کلمه باید گفت هیچ اتفاقی رخ نخواهد داد. هیچ تغییری صورت نمی‌گیرد و همچنان در روی همان پاشنه خواهد چرخید. از تغییر مالکیت هم خبری نیست، چون وزارت ورزش هیچ‌گاه نخواسته، نمی‌خواهد و نخواهد خواست که مالکیت این دو تیم را به دست دیگری بسپارد. تنها تفاوت در این است که یک تعداد مدیر فاسد که تاکنون تا توانسته‌اند خورده‌اند و برده‌اند، می‌روند و تعدادی دیگر با جیب‌های خالی برای پر کردن آن‌ها از بیت‌المال می‌آیند.