موج مثبت تازه‌نفس‌ها

سازمان جوانان در کنار سازمان داوطلبان، یکی از مسیرهایی است که علاقه‌مندان به هلال‌احمر را به‌خود جذب می‌کند. اعضای این سازمان را غنچه‌های هلال، تیم‌های دانش‌آموزی و کانون‌های جوانان تشکیل می‌دهند. علاوه بر آن، کانون‌ها و جمع‌های کوچک و بزرگ دیگری هم برای جذب نیروهای جوان به هلال‌احمر و جهت دادن به فعالیت‌های آنها در هر شهر و روستایی تشکیل می‌شود؛ کانون‌های طلاب، کانون روستایی و... ازجمله این جمع‌های سازماندهی شده هستند.
در شرح ماموریت‌های سازمان جوانان، اقدامات مهمی مثل تربیت نیروهای امدادی تازه‌نفس، برگزاری جشنواره‌ها و مسابقات مختلف آموزشی، شرکت در طرح‌های بزرگ ملی و همچنین حضور در حوادث مختلف به چشم می‌خورد، اما یکی از مهم‌ترین اتفاق‌های رخ‌داده در سال‌های اخیر در این سازمان، تشکیل تیم‌های حمایت روانی یا همان تیم‌های سحر است؛ گروه‌های آموزش‌دیده و متخصصی که در حوادثی مثل زلزله کرمانشاه، حادثه متروپل، سیل گلستان و لرستان و... خوش درخشیدند و کارنامه خوبی از خود به‌جا گذاشتند. به‌طوری که نقل این فعالیت‌ها و اهمیت تشکیل این تیم‌ها و حضورشان در حوادث به مجامع و نشست‌های بین‌المللی هم رسید و از آن به‌عنوان نقطه قوتی در جمعیت هلال‌احمر ایران یاد شد.
سازمان جوانان جمعیت هلال‌احمر به‌عنوان بزرگ‌ترین سازمان غیردولتی در حوزه جوانان در کشور شناخته می‌شود. این مجموعه از سال 1348تحت عنوان «خانه جوانان» زیرنظر جمعیت شیروخورشید آن زمان تشکیل شد و بعدها با توجه به اهمیت حضور و آموزش و ساماندهی جوانان در جمعیت، به یک «سازمان» در دل هلال‌احمر تبدیل شد.

4 تا 35 سالگی، بازه سنی افرادی است که در سازمان جوانان عضو می‌شوند.
71 هزار عضو سازمان جوانان در سال گذشته به سازمان امداد پیوستند.



  6 هزار  عضو سازمان جوانان در سال گذشته به سازمان داوطبان هلال احمر پیوستند.
50 هزار عضو جوانان نوروز امسال در طرح ملی نوروزی مشارکت داشتند.
6 هزار عضو فعال در حوزه محیط زیست در سازمان جوانان حضور دارند.
8 میلیون و 400 هزار خدمت در نوروز 1402 توسط تیم‌های جوانان در سراسر کشور ارائه شده است.
400 تیم سحر توسط سازمان جوانان در کشور ساماندهی می‌شود.
14 میلیون نفر امسال در مانور امداد و جوانان خانه‌های هلال شرکت کردند.