وظیفه ما در مقابله با خودسر‌ها

چه کسانی به بهانه کنسرت‌ها برای شبکه‌های معاند خوراک ایجاد می‌کنند؟ نیرو‌های خودسر چه کسانی هستند؟ خطر این افراد که قطعاً معدود هستند و از جایی خط می‌گیرند، چقدر است؟ حقیقت ماجرا این است که دوقطبی کردن جامعه به بهانه مباحث فرهنگی نیاز اصلی گروهک‌های معاند و ضدانقلاب در برهه‌ای است که فتنه زن، زندگی، آزادی رو به افول نهاده است. در این بین فتنه‌گران نیاز دارند خوراک رسانه‌ای تهیه کنند و قطعاً کنسرت‌های موسیقی بهترین بستر برای جنجال‌سازی است. بی‌بی‌سی و اینترنشنال روی افرادی که از آن‌ها به عنوان نیرو‌های خودسر یاد می‌شود، حساب ویژه‌ای باز کرده‌اند. این خودسری‌ها البته برای نظام هزینه‌زا خواهد بود.
در این شرایط تکلیف نیرو‌های امنیتی و اطلاعاتی برای شناسایی این افراد که آلت دست دشمن هستند و فکر می‌کنند می‌توانند فراتر از قانون به اماکنی که تحت اداره و پشتیبانی حراست هستند حمله کرده و جنجال‌آفرینی کنند، مشخص است. امروز دیگر در دهه ۷۰ به سر نمی‌بریم که عده‌ای با استفاده از خلأ‌های امنیتی بتوانند به اماکن فرهنگی و اجتماعی یورش برده و موجب تهیه خوراک رسانه‌ای برای بیگانگان شوند. اداره‌کنندگان کنسرت‌ها و نیرو‌های حراست به وظایف خود آگاهی دارند و قطعاً لازم نیست عده‌ای بخواهند از بیرون به بهانه‌های واهی نظم و انضباط برنامه‌های فرهنگی را بر هم بزنند.
امروز در هر مراسم و رویداد فرهنگی ممکن است عده‌ای معدود از جوانان غفلتاً تحت تأثیر فضا برخی شئونات را نادیده بگیرند که اینگونه مسائل با هوشیاری برگزار‌کنندگان و ناظمان مراسم قابل کنترل است و اگر قرار باشد عده‌ای از بیرون مدام احساس وظیفه کرده و خود را به این مراسم برسانند و با بر هم زدن برنامه‌هایی که مجوز قانونی دارند برای شبکه‌های معاند خوراک رسانه‌ای تهیه کنند سنگ روی سنگ باقی نخواهد ماند؛ لذا در این برهه که کشور یک مرحله حساس را پس از یک سلسله فتنه‌گری رسانه‌ای از سوی دشمن پشت سر می‌گذارد و می‌دانیم مخالفان نظم و امنیت ترجیح می‌دهند دوقطبی‌ها و شکاف‌های کاذب در جامعه شکل بگیرد، هوشیاری درباره افرادی که از آن‌ها به عنوان خودسر یاد می‌شود بیش از هر زمان دیگری اهمیت پیدا می‌کند.
امروز دیگر می‌دانیم که معضلات فرهنگی، چون بحث پوشش و عفاف و حجاب را می‌شود با تدبیر، بلندنظری و صبوری و راه‌حل‌های فرهنگی حل کرد و البته آن بخش کوچک و حقیری که به شکل سازماندهی شده اقدام به ساختارشکنی‌های فرهنگی می‌کنند هم قابل شناسایی و ردیابی خواهند بود، اما باید هوشیار بود چراکه دشمن موضوع بدحجابی را در جامعه بهترین بستر برای ایجاد شکاف به سود خود می‌داند و این وظیفه ماست که اجازه چنین سوءاستفاده‌ای را ندهیم. چه بسا برای تهیه خوراک رسانه‌ای از طریق ایجاد جنجال و حاشیه در کنسرت‌ها تقسیم کار هم صورت گرفته باشد. عده‌ای با حضور درون کنسرت‌ها و اصرار بر رفتار‌های ضد فرهنگی سعی در برانگیختن احساسات داشته و سعی می‌کنند اینگونه القا کنند که فضای عمومی کنسرت‌ها کاملاً بی بندوبار و ولنگار است، در حالی که همه می‌دانیم اغلب علاقه‌مندان به موسیقی از میان مردم نسبت به رعایت موازین فرهنگی جامعه اهتمام دارند. در تقسیم کار یاد شده عده‌ای نیز موظف خواهند بود در سوی دیگر ماجرا به بهانه رفتار ضد فرهنگی دست به اعمال فراقانونی و خشونت آمیز بزنند. اینجاست که هوشیاری نیرو‌های امنیتی معنا پیدا می‌کند. در هر حال برهم‌زنندگان نظم و انضباط در برهه کنونی باید با قدرت و حساسیت از سوی دستگاه‌های اطلاعاتی شناسایی شده و به دستگاه قضایی ارجاع شوند تا پشت پرده چنین وقایع مشکوکی روشن شود و عوامل دست‌اندرکار که امکان ارتباط آن‌ها با سرویس‌های جاسوسی نیز دور از ذهن نیست به مردم معرفی شوند. یادمان باشد کشور امسال درگیر رویداد مهمی، چون انتخابات است و رهبر معظم انقلاب روی برگزاری موفق و مردمی آن اصرار دارند.
اگر دستگاه‌های امنیتی و اطلاعاتی در این موارد به طور دقیق و به موقع به وظایف خود عمل نکنند، بهترین بهره‌برداری را دشمنان نظام و انقلاب خواهند برد که البته این بار نیز مردم اولویت‌های اصلی را فراموش نکرده و مطالبات اصلی را گم نخواهند کرد.