رسانه‌های ضدانقلاب و رد شدن از آتش پاریس

رسانه‌های فارسی زبان غربی چندان علاقه ندارند تصویری که از غرب آرام و زیبا برای مخاطبان خود ساخته‌اند، فرو بریزد یا حتی اندکی دچار خدشه شود. برای همین هم خیلی لطیف و آرام از کنار آتشی که به جان فرانسه افتاده، رد می‌شوند. اخبار اعتراضات فرانسه تیتر اول رسانه‌های جهان شده، اما رسانه‌های فارسی زبان غربی همچنان از اعتراضات در ایران می‌نویسند!
خبر‌ها می‌گوید که در ناآرامی‌های اخیر فرانسه، تاکنون حدود ۲ هزار نفر دستگیر شده‌اند و مقررات حکومت نظامی شبانه در ۲۰ شهر حومه پاریس وضع شده است. امانوئل مکرون پس از ناتمام گذاشتن سفرش به بروکسل، سفرش به آلمان را هم لغو کرده است. در این میان نگاهی به نحوه پوشش خبری این اخبار در رسانه‌های فارسی زبان ضدایرانی نتیجه جالب توجهی را نشان می‌دهد.
از جمله، رسانه‌ای همچون یورونیوز که طبیعتاً باید اخبار کشور‌های اروپایی را پوشش دهد، تنها چهار خبر درباره فرانسه منتشر کرده است. این رسانه در سال گذشته، هزار و ۸۰۰ مطلب در مورد ایران بازنشر داده بود.
بررسی رسانه‌هایی مانند بی‌بی‌سی فارسی، ایران اینترنشنال و منوتو هم نشان می‌دهد که هرکدام به تک اخبار در مورد اتفاقات فرانسه اکتفا کردند. همان تک خبر‌ها هم صرفاً اخبار رسمی بوده و انعکاسی از مواضع مردمی به چشم نمی‌خورد.


بی‌بی‌سی فارسی در روز شنبه تنها چهارخبر (آن هم اخبار رسمی فرانسه)، ایران اینترنشنال یک و منوتو هم یک خبر درباره فرانسه منتشر کرد. نکته جالب آنکه همین رسانه‌ها همچنان بسیار پرحجم و پر تعداد اخبار مربوط به ناآرامی‌ها و اغتشاشات پاییز سال گذشته در ایران را منتشر می‌کنند.
روز گذشته هم نگاهی به رسانه‌های اصلاح‌طلب داشتیم که اخبار مرتبط با وقایع آشوب در فرانسه را سانسور کرده و پوشش نمی‌دهند تا مبادا نقاب بزک کرده‌ای که مقابل مخاطبان خود بر چهره غرب زده‌اند، فروبریزد.