مجلس یادبود بانوی ریاضی ایران در مسجد جامع شهرک غرب برگزار شد اشک‌هایی برای مریم میرزاخانی

مراسم ترحیم پروفسور «مریم میرزاخانی» ظهر پنجشنبه در مسجد جامع شهرک غرب برگزار شد. در این مراسم که از طرف خانواده این ریاضیدان برگزار شد، شخصیت‌های مختلف سیاسی، علمی و دانشگاهی حضور داشتند.
علی اکبر صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی، حسن قشقاوی معاون کنسولی، پارلمانی و امور ایرانیان خارج از کشور، سورنا ستاری معاون علمی ‌و فناوری رئیس‌جمهوری، سید حسن قاضی‌زاده هاشمی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، شهیندخت مولاوردی معاون رئیس‌جمهوری در امور زنان و خانواده، محمود دعایی، لطف‌الله میثمی، الهه کولایی، فاطمه معتمدآریا، محمود بنفشه‌خواه و حمید استیلی از جمله شخصیت‌های حاضر در این مراسم بودند.
باید در حفظ سرمایه‌های کشور کوشا باشیم
سورنا ستاری، معاون علمی‌وفناوری رئیس‌جمهوری در حاشیه مراسم ترحیم میریم میرزاخانی ضمن تسلیت‌ به خانواده مریم میرزاخانی، تاکید کرد: باید در حفظ سرمایه‌های کشور کوشا باشیم. وی افزود: من سال اول کارشناسی ارشد دانشگاه شریف بودم که مرحومه میرزاخانی وارد دانشگاه شد و بیشتر اوقات را در کتابخانه سپری می‌کرد. ستاری ادامه داد: میرزاخانی شخصیت وارسته‌ای بود و از دست دادن وی ضایعه بزرگی برای همه است. معاون علمی رئیس‌جمهوری ضمن تسلیت به خانواده و دختر مرحومه میرزاخانی، گفت: امیدواریم خدا به خانواده‌اش صبر بدهد و ما باید در حفظ این سرمایه‌ها در کشور کوشا باشیم.


از دست دادن «مریم میرزاخانی» ضایعه اسف‌باری در داخل و خارج کشور است
حسن قشقاوی، معاون کنسولی، پارلمانی و امور ایرانیان خارج از کشور نیز در حاشیه مراسم ترحیم مریم میرزاخانی، گفت: از دست دادن مریم میرزاخانی، این شخصیت علمی ضایعه اسف‌باری در داخل و خارج کشور بوده است. وی اظهار کرد: به دلیل حضور وزیر امور خارجه در خارج از کشور من ماموریت یافتم از طرف وزارت امور خارجه در این مراسم شرکت داشته باشم و طبعا از دست دادن چنین شخصیتی در داخل و خارج از کشور ضایعه اسف باری است، البته این شخصیت‌ها در آسمان پرستاره ایران زیاد هستند و طبق آمار مراکز پژوهشی کشورهای مختلف خصوصا در غرب و در کشورهایی نظیر آمریکا، کانادا، اروپا سطح تحصیلات جامعه ایرانی تبار بیشتر از بومی‌های این کشورهاست. قشقاوی افزود: امیدواریم این نخبگان در هر کجا که هستند، موفق باشند و اختیار دارند که مکان زندگی و کار خود را انتخاب کنند، اما امیدواریم در هر کجایی که هستند، سفیر هویت و فرهنگ ایران در آن کشورها باشند.
در زمینه فوت میرزاخانی به دلیل بیوتروریسم، اطلاعی ندارم
همچنین سید حسن قاضی‌زاده هاشمی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، در حاشیه مراسم بزرگداشت مریم میرزاخانی در جمع خبرنگاران با بیان این که باید نخبگانی که در قید حیات هستند، ولی گمنامند را بشناسیم، افزود: متاسفیم از این‌که یکی از بهترین نابغه‌های جهان در علم ریاضی را به دلیل بیماری شایع نزد زنان از دست دادیم. وی افزود: پروفسور میرزاخانی در مهد علم، فناوری، مراقبت و سلامت بود؛ ولی در این رده هم به دلیل کم توجهی در نیمه عمر، همه علاقه‌مندان به علم و دانش در سراسر جهان به ویژه ایرانیان را متاثر کرد. وزیر بهداشت عنوان کرد: به عنوان یک ایرانی افتخار می‌کنم در بین ما ایرانی‌ها استعدادهای برتری وجود دارند که می‌توانند نه تنها به ایران بلکه به سراسر جهان خدمت کنند. وی تاکید کرد: هنر در کشف این افراد است و امیدوارم هنرمندانی در کشور باشند که بتوانند امثال مریم میرزاخانی را کشف کنند. هاشمی خاطرنشان کرد: باید زمینه رشد این استعدادها را فراهم کنیم. این عزیز را از دست داده‌ایم؛ باید مراقب باشیم عزیزانی که در قید حیات بوده و هستند را بشناسیم و حمایت کنیم. وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خطاب به مسئولین گفت: هرشخصی در هر مسندی که وجود دارد، باید از این سرمایه ملی حمایت کند که البته منظور من بیشتر مدیران ارشد هستند. وی در پاسخ به سوالی مبنی بر گمانه‌زنی‌ها بر ترور بیولوژیک پروفسور میرزاخانی، گفت: این شخصیت در وهله اول متعلق به خانواده‌اش است و اگر موضوعی مطرح باشد، آن‌ها دنبال می‌کنند؛ بنابراین من به شخصه اجازه هیچ نوع اظهار نظری در این زمینه ندارم، زیرا اطلاعی ندارم. هاشمی در ادامه تاکید کرد: پیشنهاد هم می‌کنم در این خصوص گمانه‌زنی و حاشیه‌سازی نشود و به اصل مصیبت که از دست دادن این عزیز است، توجه شود و باقی مسائل را به خانواده میرزاخانی بسپاریم.
نام میرزاخانی یکی از برگ‌های طلایی ملت بزرگ ایران خواهد بود
رئیس سازمان انرژی اتمی نیز طی سخنانی ضمن بیان این‌که «مریم میرزاخانی» شخصیتی بود که توانست آیات الهی را کشف کند، گفت: میرزاخانی فخر ایران و اسلام بود که امیدواریم بتوانیم میرزاخانی‌های فراوانی را به جامعه بشری عرضه کنیم. علی اکبر صالحی در حاشیه مراسم بزرگداشت پروفسور مریم میرزاخانی در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: فقدان این بانوی بزرگ که به حق نابغه قرن بودند را تسلیت عرض می‌کنم. وی افزود: از طرفی نیز باید وصف جمهوری اسلامی ایران و این انقلاب مقدس را گفت که توانسته در داخل خود چنین فرزندانی را پرورش دهد که در جهان سرآمد باشند. رئیس سازمان انرژی اتمی با بیان این که این افراد دست پرورده همین نظام و دانشگاه‌ها هستند، اظهار کرد: پس از اتمام جنگ در سال 68 که من مسئول دانشگاه صنعتی شریف بودم، کمیته‌ای در این دانشگاه جهت شناسایی استعدادها در دبیرستان‌ها تشکیل شد تا این افراد طی فصل تابستان در دانشگاه شریف آموزش ببینند. پروفسور میرزاخانی توسط این کمیته شناسایی شد. صالحی ادامه داد: میرزاخانی به عنوان یک دانشمند فرزانه توانست در عرصه‌ جهانی خود را بروز و ظهور دهد و فقدان چنین عزیزی برای ما تالم‌آور است. یافتن جایگزین برای این عزیز بسیار دشوار است. رئیس سازمان انرژی اتمی تصریح کرد: از طرفی به ملت ایران که توانست چنین فرزندی را پرورش دهد، تبریک می‌گویم و همچنین به تمام انسان‌ها و جامعه بشری که بانوی بزرگواری را از دست داد، تسلیت می‌گویم. مریم میرزاخانی همچون درخت علم بود که تازه به ثمر نشسته و میوه‌های گران‌سنگی می‌داد که بنا به مشیت الهی عروج کرد. وی با بیان این که جایگاه مریم میرزاخانی جایگاه بزرگی است، ادامه داد: پروفسور میرزاخانی توانست آیات الهی را کشف کند و در ریاضیات که از سخت‌ترین آیات الهی است، دست بالا را داشته باشد. صالحی تاکید کرد: نام میرزاخانی در تاریخ ثبت شده و یکی از برگ‌های طلایی ملت بزرگ ایران خواهد بود. رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: مریم میرزاخانی فرزند ایران و فخر ایران و اسلام بود. امیدواریم ملت ایران این توفیق را داشته باشند که میرزاخانی‌های فراوانی را به جامعه بشری عرضه کنند.
به اندازه شعورمان قدر نخبگان را می‌دانیم
حجت‌الاسلام محمود دعایی، مدیر مسئول روزنامه اطلاعات نیز در حاشیه مراسم بزرگداشت مریم میرزاخانی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: مریم میرزاخانی، بانوی خدوم، خدمتگزار، پاک و شایسته‌ای بودند؛ ایران عنصری این چنینی پرورش داد و به جهان عرضه کرد. وی افزود: فکر می‌کنم فقدان این نازنین بشریت را غمیگین کرده؛ زیرا افتخاری برای ایرانیان بود. دعایی گفت: امیدواریم قدر امثال میرزاخانی را بدانیم و مثل او را پرورش دهیم. وی در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر اینکه قدر نخبگان را چقدر می‌دانیم، گفت: قدر نخبگان را به اندازه شعورمان می‌دانیم که قطعا شعورمان بالاست.
سایر اخبار این روزنامه
چرا سرمایه گذاران خارجی حوزه فست فود و رستوران علاقمند به حضور در ایران شده اند؟ سخنان رئیس‌جمهوری در مورد فراجناحی بودن کابینه بررسی شد نوبت آرای 42 میلیونی شبکه های قاچاقی که 5/99 درصد سود کولبرها را به جیب می زنند زیر بارِ درد محمدعلی وکیلی وقتی سنسورهای جامعه ازکارمی افتند «ابتکار» اقدام کویت مبنی بر کاهش تعداد دیپلمات‌های ایرانی را بررسی می کند لغزش بند بازها مراجع قضایی با توزیع مواد مخدر دولتی موافقت کردند بازگشت مواد مخدر به نظام قدیم ماندگاری سکانس ها و صحنه هادر قاب دوربین چگونه رقم می خورد؟ سازمان حفاظت محیط زیست دولت یازدهم چقدر موفق بوده است؟ مسیر سبز هشتمین کمیسیون برجام در وین برگزار شد پیام برجامی ایران از اروپا تا آمریکا گزینه‌های نهایی تصدی شهرداری تهران مشخص شدند 7 کاندیدا برای «بهشت» پایگاه اطلاع‌رسانی و کانال فراکسیون امید مجلس آغاز به کار کرد در نامه‌ای به رئیس‌جمهوری مطرح شد مجلس یادبود بانوی ریاضی ایران در مسجد جامع شهرک غرب برگزار شد اشک‌هایی برای مریم میرزاخانی راه دشوار روزنامه‌هاى ترقی‌خواه