روزنامه جمهوری اسلامی
1396/05/04
درسفری یک روزه به استان کرمانشاه صورت گرفت بهره برداری همزمان از 800 طرح آبرسانی به روستاهای کشور
کرمانشاه – خبرنگار روزنامه جمهوری اسلامی: معاون اول رئیس جمهور چند طرح مهم صنعتی و عمرانی دراستان کرمانشاه را موردافتتاح و بهرهبرداری قرار داد.به گزارش خبرنگار ما دکتر اسحاق جهانگیری پیش از ظهر دیروز که به منظور بازدید وافتتاح چندین طرح مهم صنعتی عمرانی اقتصادی به استان کرمانشاه سفر کرده بود ضمن بهرهبرداری همزمان از 800 طرح ابرسانی واغاز ابگیری سد مخزنی زمکان کارخانه ایران خودرو در کرمانشاه را افتتاح کرد.
آغاز آبگیری سد مخزنی زمکان با حضور معاون اول رئیس جمهور
بر پایه این گزارش دکتر اسحاق جهانگیری در جریان سفر به استان کرمانشاه، در شهرستان دالاهو و در محل احداث سد زمکان حضور یافت و همزمان با حضور دکتر جهانگیری آبگیری این سد آغاز شد
سد مخزنی زمکان از نوع سنگ ریزهای با هسته رسی است که عملیات اجرایی آن در سال 85 آغاز شده است.
طول تاج این سد 278 متر، عرض آن 10 متر و ارتفاع سد از پی 58 متر است.
حجم مخزن سد زمکان 23 میلیون متر مکعب و اعتبار هزینه شده برای آن 111 میلیارد تومان است.
تامین آب مطمئن مورد نیاز 530 هکتار از باغهای بخش گهواره در سالهای خشک و احیاء 1700 هکتار از اراضی کشت دیم به کشت آبی از جمله اهداف احداث این سد است.
بهرهبرداری همزمان از 800 طرح آبرسانی به روستاهای کشور با جمعیت 500 هزار نفر
با حضور معاون اول رئیس جمهور سد مخزنی جامیشان در شهرستان سنقر آبگیری شد.
دکتر اسحاق جهانگیری در شهرستان سنقرحضور یافت و همزمان با حضور معاون اول رئیس جمهور آبگیری سد جامیشان آغاز شد.
سد جامیشان از نوع سنگ ریزهای با هسته رسی است که حجم مخزن آن 52 میلیون متر مکعب، طول تاج 268 متر، عرض تاج 8 متر و ارتفاع از پی 54.5 متر است.
عملیات اجرایی این سد از سال 88 آغاز شد و برای احداث آن 111.4 میلیارد تومان هزینه شده است.
تامین آب کشاورزی منطقه به میزان 3560 هکتار و تامین آب مورد نیاز صنعت منطقه به میزان 6 میلیون متر مکعب و کنترل سیلاب و جلوگیری از خسارات آن از جمله اهداف احداث این سد است.
گفتنی است همزمان با آغاز آبگیری دو سد مخزنی جامیشان و زمکان، 800 طرح آبرسانی به روستاهای سراسر کشور با جمیعت 500 هزار نفر نیز افتتاح شد و بهرهبرداری از 12642 هکتار شبکه آبیاری اصلی سدهای زاگرس، آزادی، سلیمان شاه و گیلان غرب نیز در استان کرمانشاه آغاز گردید.
معاون اول رئیس جمهور در آیین آبگیری رسمی همزمان دو سد مخزنی در استان کرمانشاه:
باید در مدیریت منابع و مصرف آب برنامهریزی و تلاشی جدی انجام دهیم
معاون اول رئیس جمهور با تاکید بر اینکه بحران آب از مهمترین چالشهای پیش روی ملت و مسئولان ایران است، گفت: باید در مدیریت منابع آب و مدیریت مصرف آن کار و برنامهریزی جدی انجام دهیم تا بتوانیم با پیامدهای این چالش بزرگ مقابله کنیم.
دکتر جهانگیری در آیین آبگیری رسمی همزمان دو سد مخزنی «جامیشان و زمکان» گفت: ایران کشوری در منطقه خشک و نیمه خشک است و با توجه به مصرف بالای آب در بخشهای مختلف پیشبینی میشد که به مرور زمان دچار مشکل شویم. امروز وضعیت دریاچه ارومیه و سایر تالابها و نیز گزارشهایی که از دشتهای کشور ارائه میشود نشان میدهد که این بحران درحال عمیق شدن است و باید برای مواجه شدن با آن تدبیری جدی اندیشید.
معاون اول رئیس جمهور با بیان اینکه کم آبی باعث شده که حساسیتها و نگرانی در میان استانها برای تامین آب مورد نیاز شدت یابد، گفت: به همین منظور در دولت یازدهم به منظور استفاده مطلوب از آبهای کشور که از دسترس خارج میشدند نهضت عظیم سد سازی راه افتاد.
وی افزود: براساس آمارها در 4 سال گذشته 34 میلیارد متر مکعب ذخیره آب به منظور تنظیم بخشی پشت سدها مهار شد و اگر این اتفاق رخ نداده بود امروز با توجه به افزایش مصرف آب شرایط دشواری داشتیم.
دکتر جهانگیری با تاکید بر اینکه دولت براساس آینده نگری کار بزرگی انجام داد اظهار داشت: ما برای استفاده از منابع صندوق توسعه ملی هر گاه به رهبر معظم انقلاب مراجعه کردیم ایشان تاکید داشتند که این منابع متعلق به بخش خصوصی است و باید در اختیار آنها قرار گیرد. تنها هنگامی که برای اجرای طرحهای مربوط به آب از معظم له درخواست کردیم ایشان با بزرگواری به اختصاص 10 میلیارد دلار به منظور اجرای این طرحها موافقت کردند.
معاون اول رئیس جمهور ادامه داد: نتیجه موافقت ایشان این شد که امروز ما با سرافرازی اعلام کنیم که دهها سد در کشور به بهرهبرداری رسیده و میلیاردها متر مکعب آب در دسترس بخشهای مختلف قرار گرفته تا فرصتهای جدیدی برای تولید و اشتغال ایجاد شود.
وی با بیان اینکه امروز ما برای پرداخت منابع به پیمانکاران حوزه آب با کمترین مشکل مواجه هستیم، گفت: اعتبارات بیسابقهای که از محل صندوق توسعه ملی در اختیار ما است ما را قادر ساخته تا هزینههای مربوط به این طرحها را به سهولت پرداخت کنیم.
دکتر جهانگیری تصریح کرد: در مدیریت مصرف آب بویژه در بخش کشاورزی بیش از جاهای دیگر باید تلاش کنیم. دولت منابع خوبی را برای کشت گلخانهای و آبیاری نوین اختصاص داده که با استقبال خوب کشاورزان مواجه شده است.
معاون اول رئیس جمهور با بیان اینکه همه افراد شاخص و نخبگان فکری و رسانهها باید در ترغیب مردم به کاهش مصرف آب و صرفه جویی تلاش کنند، گفت: در بخش صنعت نیز باید صنایع پرمصرف در سواحل کشور به ویژه سواحل دریای عمان و خلیج فارس استقرار یابد. ما برای توسعه سواحل مکران برنامهریزی جدی انجام دادهایم تا این مناطق به کانون توسعه کشور و جذب سرمایه و جمعیت تبدیل شود.
وی با بیان اینکه وزارت نیرو از موفقترین وزارتخانهها در دولت یازدهم بوده است، گفت: از جایگاه فرماندهی ستاد اقتصاد مقاومتی از وزیر و همه نیروها و به ویژه بخش خصوصی فعال در طرحهای برق و آب کشور که مشتاقانه و علاقمند پای در میدان کار گذاشتند قدردانی میکنم.
دکتر جهانگیری بار دیگر خاطر نشان ساخت: به همه ایرانیان عزیز میگویم اگر با مسئله آب درست برخورد نکنیم این مسئله میتواند آینده ما و کشور را به مخاطره بیندازد. بنابراین هر انسان دلسوزی باید به این موضوع اهتمام ویژهای داشته باشد.
معاون اول رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه هرچه زیربناهای توسعه در کرمانشاه فراهم شود گام بلندی در توسعه ایران برداشته شده است، گفت: دو سد در شهرستانهای سنقر کلیایی و دالاهو افتتاح شد. دولت نسبت به حل مسائل مردم آگاهی دارد و امیدوار است با به ثمر رسیدن این طرحها بسترهای توسعه بیش از پیش در کرمانشاه فراهم شود.
وی با اشاره به افتتاح طرحهای آبرسانی روستایی گفت: در یکی از جلسات شورای عالی آب فیلمی را نمایش دادهاند که در آن مردم برخی روستاها با دشواریهای اساسی برای تامین آب شرب مورد نیاز مواجه بودند. این فیلم دل هر انسانی را به درد میآورد. در همان جا تصمیم گرفتیم تا در این باره اقدامی جدی انجام دهیم.
دکتر جهانگیری با بیان اینکه در سال گذشته 500 میلیون دلار و امسال 200 میلیون دلار به موضوع آبرسانی به روستاها اختصاص یافته است، اظهار داشت: نتیجه این تصمیمگیری آبرسانی به 2900 روستا بود که این میزان به اندازه 10 برابر سال قبل است. دولت این روند را با همین سرعت ادامه خواهیم داد تا روستاییان عزیز نه تنها دغدغه آب آشامیدنی سالم بلکه نگرانی از بابت راه، برق، گاز و امکانات زیربنایی دیگر نداشته باشند.
معاون اول رئیس جمهور گفت: در اواخر سال گذشته دولت مصوبهای به مجلس شورای اسلامی به منظور اختصاص 1.5 میلیارد دلار از منابع صندوق توسعه ملی به موضوع اشتغال روستاییان به ویژه مرزنشینان ارائه کرد. این مصوبه هر چند با تاخیر به تصویب رسیده است و در آینده نزدیک این منابع با بهرههای ارزان به افرادی پرداخت خواهد شد که برای اشتغال در روستاها فعالیت میکنند.
وی ادامه داد: دولت در سالهای گذشته نیز برای تامین وام روستایی اقدامات خوبی انجام داده است اما این منبع جدید در سال جاری خواهد توانست تحولی بزرگ در روستاها بویژه مرزها ایجاد کند.
دکتر جهانگیری با اشاره به تهیه دستورالعملی برای ارائه این وامها در دولت خبر داد و از سرمایه گذاران و علاقمندان به تولید و بویژه روستاییان خواست تا طرحهای خود را آماده و ظرف یک ماه آینده ارائه کنند.
معاون اول رئیس جمهور در ابتدای سخنان خود با تبریک میلاد با سعادت حضرت فاطمه معصومه (س) و روز دختر به همه دختران کشور، گفت: به همه دختران عزیزم در سراسر کشور تبریک عرض میکنم و از خدای متعال برای آنان سعادت، سلامت و توفیق آرزومندم.
وی همچنین گفت: مردم کرمانشاه حق بزرگی به گردن ملت ایران دارند، آنها مرز دارانی هستند که در دوران دفاع مقدس از مرز و اعتبار و حدود ایران اسلامی پاسداری کردند و با تقدیم بهترین فرزندانشان دین خود را به ایران و اسلام ادا کردند.
دکتر جهانگیری سپس خاطر نشان ساخت: در روزهای پایانی دولت یازدهم هستیم و پس از تنفیذ رای دکتر روحانی توسط رهبر معظم انقلاب و برگزاری مراسم تحلیف دولت دوازدهم تلاش خود را برای پیشرفت توسعه در ابعاد مختلف آغاز خواهد کرد.
پیش از سخنان دکتر جهانگیری مهندس چیت چیان وزیر نیرو، در سخنانی ضمن مقایسه میزان سد سازی در 4 سال اخیر با دوران پیش از انقلاب و سالهای بعد از انقلاب، گفت: این حجم از توسعه و تلاش برای احداث سد و استهصال در تنظیم بخشی آب مورد نیاز مردم نشان دهنده حرکتی عظیم در کل کشور و بویژه در استانهای غربی است.
وی گفت: این حرکت به دست مهندسان و متخصصان و کارگران ایرانی رخ داد و با تداوم این مسیر در سال جاری امیدواریم نگرانیها در مسئله آب کاهش یابد.
مهندس چیت چیان ضمن تشکر از آینده نگری و بینش عمیق رهبر معظم انقلاب در مورد مسئله آب گفت: وزارت نیرو در زمینه آبرسانی به روستاها نیز گامهای عمیقی برداشته است به طوری که در سال 95 به 2900 روستا آبرسانی شد.
در ابتدای این مراسم طرح آبرسانی به 800 روستا در استانهای لرستان، فارس، مازندران و کرمانشاه از طریق ویدئو کنفرانس افتتاح شد.
دکتر جهانگیری در پیامهای جداگانه به استانداران ابراز امیدواری کرد اقدامات دولت بتواند ضمن آمادهسازی مسیر توسعه موجبات رضایت و آسایش روستاییان ایران را فراهم آورد.
افتتاح کارخانه ایران خودرو کرمانشاه
کارخانه ایران خودرو کرمانشاه با حضور معاون اول رئیس جمهور به بهرهبرداری رسید.
دکتر اسحاق جهانگیری در جریان سفر به استان کرمانشاه، با حضور در شهرستان صحنه، خط تولید ایران خودرو کرمانشاه واقع در شهرک صنعتی صحنه را افتتاح و بهمراه وزیر صنعت، معدن و تجارت از بخشهای مختلف خط تولید این کارخانه بازدید کرد.
خط تولید ایران خودرو کرمانشاه مونتاژ خودرو سواری پژو پارس است و سرمایهگذاری فاز اول این کارخانه 570 میلیارد ریال بوده است. این کارخانه در زمینی به مساحت 302 هزار متر مربع احداث شده و ظرفیت فاز اول آن 15 هزار دستگاه در سال است.
دکتر جهانگیری در آیین بهرهبرداری از کارخانه ایران خودرو کرمانشاه:
خودرو سازی ایران باید همگام با دنیا و رقبای منطقهای خود حرکت کند
معاون اول رئیس جمهور با تاکید بر اینکه مسیر صنعت خودرو سازی و قطعه سازی و خدمات پس از فروش آن باید روز به روز اصلاح شود و بهبود پیدا کند، گفت: خدمات پس از فروش باید به قدری گسترده شود که مردم در هر نقطهای از کشور دغدغه مشکلات فنی خودرو را نداشته باشند.
دکتر اسحاق جهانگیری در آیین بهرهبرداری از کارخانه ایران خودرو کرمانشاه ضمن تبریک ایام مبارک میلاد با سعادت حضرت فاطمه معصومه (س)، افتتاح ایران خودرو کرمانشاه را به مردم این استان تبریک گفت و افزود: طرحهایی که امروز در استان کرمانشاه به بهرهبرداری رسید هر کدام میتواند نقش مهمی در توسعه کشور و به خصوص این استان ایفا کند.
معاون اول رئیس جمهور صنعت خودرو سازی را یکی از صنایع پراهمیت و پیشران برشمرد و با تاکید بر ضرورت توجه به صنایع پیشران کشور تصریح کرد: اگر به صنایع پیشران آنطور که باید توجه شود و این صنایع بتوانند با ظرفیت بالا به تولید بپردازند، زنجیرههای پایین دست این صنایع نیز به حرکت وادار شده و اشتغال زایی فراوانی بهمراه خواهد داشت.
وی با یادآوری اینکه صنعت خودرو سازی در ایران دورهای طولانی را سپری کرده و امروز صدها هزار نفر در بخشهای مختلف این صنعت مشغول به کار هستند، گفت: فرهنگی صنعتی، تحقیق و توسعه و طراحی خودرو بهمراه صنعت خودرو سازی به ایران آمد و امروز محصولات صنعت خودرو سازی در ایران روز به روز به بازارهای بینالمللی صادر و محصولات قدیمی از صحنه خارجی میشوند.
دکتر جهانگیری افزود: البته این مسیر نیازمند اصلاحات است و مدیران صنعت خودرو سازی کشور نباید احساس کنند که محصولات فعلی محصولاتی بیعیب و نقص است که در اختیار مردم قرار میگیرد. صنعت خودرو سازی زمانی موفق است که مشتری احساس کند خودروهایی با استانداردهای بالا و بینالمللی سوار شده است.
معاون اول رئیس جمهور با بیان اینکه خوشبختانه امروز صنعت خودرو سازی کشور گامهای بلندی را برداشته است، اظهار داشت: اینکه یک شرکت معتبر بینالمللی با خودروسازان ایرانی شرکت مشترک تاسیس و تولید مشترک میکنند امری بسیار مثبت و نقطه شروع صنعتی شدن در خودرو سازی کشور است.
وی خاطر نشان کرد: باید صنعت قطعه سازی و تولید خودرو در کشور به جایگاهی برسد که در تولیدات مشترک بخش زیادی از قطعات ایرانی باشد.
دکتر جهانگیری تصریح کرد: خوشبختانه صنعت قطعهسازی ایران از توانمندی خوبی برخوردار است و مدیران صنعت خودرو سازی کشور باید قدر قطعه سازان را بدانند و مشکلات آنها را همانند مشکلات خود پیگیری کنند.
معاون اول رئیس جمهور با بیان اینکه خودرو سازی صنعتی است که نقش مهمی در اقتصاد ملی، سرمایه گذاری، اشتغال و رفاه مردم ایفا میکند، گفت: هدفگذاری ما برای افزایش رفاه مردم این بوده است که هر خانواده حداقل از یک خودرو برخوردار باشد و با تلاشهای صورت گرفته سرانه برخورداری از خودرو در کشور بسیار بالا رفته اما هنوز تا نقطه مطلوب فاصله داریم که باید برای رسیدن به آن جایگاه تلاش کنیم.
وی همچنین بر ضرورت خارج شدن خودروهای فرسوده تاکید کرد و اظهار داشت: یکی از جهت گیریهایی که باید در دولت دوازدهم دنبال شود بهینه سازی مصرف انرژی است چرا که مصرف انرژی در ایران با هیچ کشوری قابل مقایسه نیست و هم در میان خانوارها، هم در حمل و نقل عمومی و هم در صنعت میزان مصرف انرژی در ایران بسیار بالا است.
دکتر جهانگیری همچنین با اشاره به توسعه فناوری در کشورهای پیشرفته خاطر نشان کرد: رشد فناوری در دنیا بصورت لحظهای است و خودروها به سمت هوشمند شدن حرکت میکنند و ما نیز اگر دلسوز ایران هستیم باید به چنین آیندهای بیندیشیم و برای رسیدن به آن برنامهریزی کنیم تا بتوانیم همگام با دنیا و رقبای منطقهای خود در صنعت خودرو سازی پیش رویم.
وزیر صنعت، معدن و تجارت نیز در این مراسم با بیان اینکه کارخانه ایران خودرو کرمانشاه از مصوبات سفر مقام معظم رهبری به این استان بوده است، گفت: از ابتدای دولت یازدهم برای اجرای این مصوبه تلاش کردیم و پس از حل موانع ظرف دو سال فاز اول این پروژه طراحی و اجرا شد.
مهندس نعمت زاده همچنین از آغاز عملیات اجرایی و کلنگ زنی فاز دوم این کارخانه خبر داد و گفت: امروز فاز دوم این کارخانه آغاز میشود و امیدوارم این کارخانه بتواند در اشتغال زایی برای مردم استان نقش موثری ایفا کند.
دکتر جهانگیری درجلسه شورای اداری استان کرمانشاه:
اجماع سازی و وحدت برای حل مشکلات مردم یک ضرورت غیرقابل تردید است
معاون اول رئیس جمهور با تاکید بر اینکه هیچ مسئلهای امروز نمیتواند مانع توسعه ایران شود و هر کس در این زمینه مانع تراشی کند دلسوز ایران نیست، گفت: اجماع سازی، تفاهم و وحدت پیرامون منافع ملی کشور برای حل مشکلات مردم یک ضرورت جدی و غیر قابل تردید است.
دکتر اسحاق جهانگیری عصر دیروز در جلسه شورای اداری استان کرمانشاه اظهار داشت: مردم استان کرمانشاه همواره در همه صحنهها پیشگام بودهاند و در مقاطع مختلف به خصوص دوران دفاع مقدس و بویژه در عملیات مرصاد نشان دادند که یک دژ مستحکم نفوذ ناپذیر برای ایران هستند.
وی همچنین با اشاره به حضور چشمگیر مردم این استان در انتخابات ریاست جمهوری خاطر نشان کرد: مردم این استان مشارکت عالی در انتخابات داشتند و این استان جزو استانهای نخست در مشارکت در انتخابات بود و رای بالایی به دکتر روحانی دادند.
جهانگیری ادامه داد: مردم کشور نشان دادهاند که نسبت به مسائل مختلف آگاهانه تصمیمگیری میکنند و در مقطعی که آمریکا سر و صداهای زیادی به راه انداخته بود و نیاز بود که خون تازهای در رگهای کشور جاری شود نشان دادند که ایران از چه پشتوانه مستحکم مردمی برخوردار است.
معاون اول رئیس جمهور در ادامه با تبریک دهه کرامت و میلاد حضرت معصومه (س) و روز دختر گفت: زنان در جامعه ما مطالبات به حقی دارند که باید متناسب با جمعیت، توانمندی و تلاش هایشان از موقعیت مناسب و شانس مدیریت برای اداره کشور برخوردار باشند.
وی با اشاره به اینکه حق زنان در جامعه ما به درستی در مدیریت کشور لحاظ نمیشود گفت: آنجا که صحنه رقابت است مانند کنکور خانمها پیشتاز هستند و در بروز استعدادها و نبوغ نیز اخیراً شاهد از دست دادن خانم مریم میرزاخانی بعنوان یکی از نوابغ جهانی در حوزه ریاضیات بودیم. ما نمیتوانیم نسبت به توانمندیهای زنان بیتفاوت باشیم چرا که این بیتفاوتی سرانجام سر باز میکند و مشکل میسازد.
جهانگیری با اشاره به جلسه اخیر شورای عالی اداری گفت: یکی از تصمیمات این جلسه این بود که در برنامه ششم توسعه سهم مدیریت زنان به 30 درصد افزایش پیدا کند و سن مدیریت کشور نیز 8 سال کمتر و جوانتر شود.
معاون اول رئیس جمهور افزود: باید کارها را به جوان ترها واگذار کرد و باید به سمت نیروهای جوانتر برویم و رئیس جمهور نیز این موضوع را به وزرای جدید در دولت دوازدهم یادآور خواهد شد که در انتخاب مدیران زیر دست به این موضوع توجه کنند.
وی با اشاره به دستاوردهای دولت یازدهم در حوزههای مختلف گفت: درزمان آغاز به کار دولت یازدهم دغدغههای مختلفی نظیر مسائل بین المللی، اسلام هراسی، ایران هراسی و پرونده هستهای پیش روی کشور بود اما امروز ایران دوستی در دنیا حاکم شده و داد و قالهای آمریکا در دنیا خریدار ندارد.
جهانگیری ادامه داد: ایران با پشتوانه فرهنگی و تمدنی خود با حرفهای نامربوط برخی کشورها از صحنه کنار نمیرود بلکه حرفهای نامربوط آنها باعث انزوای خودشان در دنیا میشود.
معاون اول رئیس جمهور اظهار داشت: البته چند کشور خود فروخته و بیهویت گاهی با رژیم صهیونیستی هم صدایی میکنند که ما آنها را به حساب نمیآوریم و اصلا قابل محاسبه نیستند. جغرافیا قابل تغییر نیست و ما آنها را بعنوان همسایههای خود پذیرفتهایم و گاهی هم که کارهای نادرست از آنها سر میزند با اغماض از کنارشان بگذریم و به آنها تذکر دهیم که این کارها به مصلحت منطقه نیست.
وی اضافه کرد: منطقهای که میتوانست با ثبات و پیشرفت همراه باشد امروز آبستن مسائل پیچیدهای شده و این مشکلات ناشی از وضعیتی است که در عراق، یمن، لیبی، افغانستان، پاکستان و عراق بوجود آوردهاند. ما حتماً تلاش خواهیم کرد در 4 سال آینده منطقه را به سمت صلح و آرامش هدایت کنیم.
جهانگیری همچنین با اشاره به تلاشهای دولت تدبیر و امید در حوزه اقتصاد افزود: خوشبختانه ثبات خوبی در اقتصاد کشور حاکم شده و ایران در مسیر و ریل توسعه قرار گرفته و بخش خصوصی و مردم به آینده کشور امیدوارند و شاخصهای اقتصادی قابل پیشبینی هستند.
معاون اول رئیس جمهور با اشاره به سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی گفت: این سیاستها مورد اجماع همگان هستند و میتوانیم حول این سیاستها گامهای بلندی در جهت توسعه کشور برداریم.
وی همچنین به معضل بیکاری در کشور اشاره و خاطر نشان کرد: امروز نمیتوان گفت که بیکاری در کشور یک مسئله عادی است و با راهکارهای عادی میتوان این مشکل را برطرف کرد.
جهانگیری ادامه داد: امروز بیکاری با نسخههای قدیمی علاج نمیشود و جوانان تحصیکرده کشور متناسب با تحصیلات خود به شغل نیاز دارند.
سایر اخبار این روزنامه
رئیس کل سازمان خصوصیسازی:
سود سهام عدالت مشمولان 150 هزارتومان است
درسفری یک روزه به استان کرمانشاه صورت گرفت
افتتاح و بهرهبرداری ازچندین طرح مهم صنعتی، عمرانی و اقتصادی توسط معاون اول رئیس جمهور
درسفری یک روزه به استان کرمانشاه صورت گرفت
بهره برداری همزمان از 800 طرح آبرسانی به روستاهای کشور
کمیته بینالمللی صلیب سرخ:
اوضاع انسانی در یمن فاجعهآمیز است
اعتراض مجلس اردن به چشمپوشی دولت از جنایت صهیونیستها
پیوستن برخی احزاب عراقی به «جریان حکمت ملی» به ریاست سید عمار حکیم
عقب نشینی صهیونیستها از نصب «گیت های» امنیتی در مسجدالاقصی
شورای وزیران عربستان ساخت یک نیروگاه هستهای در این کشور را تصویب کرد
بعد از جراحی چشم عارف و حداد عادل
وزیر بهداشت: کاش چپ و راست نمیشدیم
اولین اقدام مدیریتی فرهاد رهبر
موفقترین رئیس واحد دانشگاه آزاد مازندران برکنار شد
ایران وچین قرارداد تامین مالی پروژه برقی سازی راه آهن تهران - مشهد را مبادله کردند
معجزه مقاومت
وزیر اطلاعات خبر داد
خنثی سازی بیش از 120 عملیات تروریستی در کشور
سخنگوی وزارتخارجه حادثه تروریستی لاهور را محکوم کرد
امضاء تفاهمنامه 4200 میلیارد ریالی برای توسعه و محرومیتزدایی استان لرستان
تاکید وزارت خارجه چین بر اجرای صادقانه برجام از سوی تمام طرفهای توافق